Popüler Konu Jilet izi giderme

Ben 7-8 yıl önce sanırım 7bin liraya oldum. Pahalı. O zaman trt de çıkıp iyi reklam yapmıştı cengiz

Her ameliyat seni kurtariyormu. Forumu takip etseydin anlardin demek istediğimi. Malesef bazı ciltlere iz bırakıyor yani alttan belli oluyor cengiz beyin yönteminde
Ne bekliyordunuz ki? En azından kabarıklığını giderdiniz. Sizi tatmin edebilecek en iyi yöntem dövme olur. Başka çare aramayın. Saf gibi ona buna para dökmüş olursunuz.

Ben de onu inceliyorum uzun süredir. Bildiğin yakıyorlar. Kabarıklığı alır ama izleri geçirmez belli o yanığın geçmesi de bir hayli sürer acısı parası da cabası :KK43: keşke yaptırmış olan olsa. Bu arada zımpara olayını denemiş ve hastanelik olmuş biriyim. Lütfen denemeyin zerre faydası olmadı aksine benimki enfeksiyon kaptı soluğu hastenede aldım
Ben şuan yaptırdım daha ikinci günüm bakalm nasıl olucak artık son çare benim kolumda baya çok var

Merhaba, aynı dertten muzdariptim. Bu sayfadaki 520 sayfanın tamamını okudum belli aralıklarla. Yaklaşık 10 gün önce koluma dövme yaptırdım, şu an senelerdir sakladığım kolumu açmak için can atıyorum :) size de tavsiyem, kulaktan dolma bilgilerle izlerinizi daha kötü hale getirmeyin. Dövme doğru yerde yapıldığında en güzel sonuç olabiliyor.
Foto paylasirmisin lütfen,Ben de dövme yaptirmayi düsünüyorum, yoruldum artık çare aramaktan,
Sevgiler...

öncelikle hepimizin Allah yardimcisi olsun demek istiyorum,teknoloji ilerledi ama bizim lanet izlere tam anlamiyla bi tedavi bulunamadi,sizin yaptirdiginiz islemlerin hepsinden gectim ben, birtek cengiz hocaya ameliyat olmadim iyiki de olmamisim.
gelelim Asıl konuya, arkadaslar Ben yeni bor lazer tedavisi yaptirdim,bu lazeri Türkiye de pek taniyan yok,cünkü pahalı bir cihaz,ismi
Lumenis m22.
bu lazerden 3 seans yaptrim,her seansa 400 € verdim,faydasini gördümmü "evet "Ama yavaş ilerliyoruz,daha bi okadar seans görmem gerekiyor.size resim de yüklüyorum3,artık siz karar verin işe yarayip yaramadini..
sevgiler 🌸
PhotoGrid_1593595966633.jpg

Ilk resim kolumun eski hali,ikincisi şimdiki hali

Eklentiler

• 20191228_112931.jpg
    20191228_112931.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 381
  • 20200701_113055.jpg
    20200701_113055.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 408
Merhaba benimde kolumda jilet izi var siz bu lazeri nerde oldunuz baya pahalı bir işlem 😥 burda dermaroller ve contraktubeks kremler vs yara iyileştirici kremlerle yara izini hafifletenler var dermaroller yarayı açık hala getiriyorsun kremlerle iyileştiriyorsun

Merhaba arkadaşlar bende fraksiyonel lazer yaptırıyorum şuan 3. Seansı yaptırdım ilerleme var ama yavaş bi ilerleme istediğim ilerlemeyi gördüğümde mutlaka paylaşım yapacağım , şuan paylaşım yapmamamın sebebi ise umut vermemek , kazıma işlemide yapmıştım ben evde Daha önceden , zımparalama yani , ama bi değişim olmadı o kadar süre boş yere acı çekip boş yere yaralı bir kol ile dolaştım , tabi şunuda unutmayalım ki her işlemin herkeste tepkisi farklı her vücudun bir iyileşme süreci var sevgiyle kalın..

X