- 1 Mayıs 2013
- 319
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ameliyat olmadınız mı? Hala ne çaresi arıyorsunuz?Ben 7-8 yıl önce sanırım 7bin liraya oldum. Pahalı. O zaman trt de çıkıp iyi reklam yapmıştı cengiz
Her ameliyat seni kurtariyormu. Forumu takip etseydin anlardin demek istediğimi. Malesef bazı ciltlere iz bırakıyor yani alttan belli oluyor cengiz beyin yöntemindeSiz ameliyat olmadınız mı? Hala ne çaresi arıyorsunuz?
Ne bekliyordunuz ki? En azından kabarıklığını giderdiniz. Sizi tatmin edebilecek en iyi yöntem dövme olur. Başka çare aramayın. Saf gibi ona buna para dökmüş olursunuz.Her ameliyat seni kurtariyormu. Forumu takip etseydin anlardin demek istediğimi. Malesef bazı ciltlere iz bırakıyor yani alttan belli oluyor cengiz beyin yönteminde
Ben şuan yaptırdım daha ikinci günüm bakalm nasıl olucak artık son çare benim kolumda baya çok varBen de onu inceliyorum uzun süredir. Bildiğin yakıyorlar. Kabarıklığı alır ama izleri geçirmez belli o yanığın geçmesi de bir hayli sürer acısı parası da cabası keşke yaptırmış olan olsa. Bu arada zımpara olayını denemiş ve hastanelik olmuş biriyim. Lütfen denemeyin zerre faydası olmadı aksine benimki enfeksiyon kaptı soluğu hastenede aldım
İyi sen dövme yaptır.Ne bekliyordunuz ki? En azından kabarıklığını giderdiniz. Sizi tatmin edebilecek en iyi yöntem dövme olur. Başka çare aramayın. Saf gibi ona buna para dökmüş olursunuz.
Foto paylasirmisin lütfen,Ben de dövme yaptirmayi düsünüyorum, yoruldum artık çare aramaktan,Merhaba, aynı dertten muzdariptim. Bu sayfadaki 520 sayfanın tamamını okudum belli aralıklarla. Yaklaşık 10 gün önce koluma dövme yaptırdım, şu an senelerdir sakladığım kolumu açmak için can atıyorum :) size de tavsiyem, kulaktan dolma bilgilerle izlerinizi daha kötü hale getirmeyin. Dövme doğru yerde yapıldığında en güzel sonuç olabiliyor.
İyileşme belirtileri var sizdede demekki etki ediyor vücudunuza bu işlemIlk resim kolumun eski hali,ikincisi şimdiki hali
Foto paylasirmisin lütfen,Ben de dövme yaptirmayi düsünüyorum, yoruldum artık çare aramaktan,
Sevgiler...
Benide alirmisinizYazdim size ozelden