Makyaj ile kapanabilir durumda mı şuanda ? Benim izlerim de şuan dediğiniz gibi kabarık ve beyaz. Sizin izleriniz benim şuanki halimden çok daha iyi görünüyor. Doktor bana daha kötü olur dediğinde kendimi tutamamış ağlamştım. Çok umut bağlamıştım. Yüzde yüz sonuç elbette beklemiyrdm ama en azından sizinki gibi olur diye ümit ediyordm. Şuan o umudum tekrar doğdu. Teşekkürler paylaşım için. En kısa zamanda tekrar başka bir doktor ile görüşeceğim.İşte son hali. Bir sürü kalın geniş çıkıntılı beyaz izi tek tek narkoz verip oradan skarı alıp atarak tekrar dikerek yaptı. Bu operasyona çok pişman değilim. Ama bu kadar basit bir iş bile beni manevi olarak çok yordu. Aylarca dikkat ettim. Acı çektim. Güneşe çıkmadım. 2 yıl denize girmedim. Yaptıranlara geçmiş olsun. Umarım güzel sonuç alırsınız. Ama yaptırmayanlar gözü karartıp deri ekleyerek ameliyat olmasın. Hayatın merkezi vücudun bir yerindeki kesik izi değil.
Dövme bu çizgiler üzerine ince dallar olabilir. Dövme hiç tarzım değil. Ama bir gün gözü karartıp yaptırabilirim. En azından acısı daha az. Ve daha ucuz.
Çaresiz bir kolu kesik genç topluma kazanılmak için dışlanmamak için ya da iş bulabilmek için skar tedavisi görmek istiyor. Zaten sonrasında hiç kesilmemiş gibi bir görüntü çıkmadığı gibi 10 bin tl ile 25 bin tl arası para istiyoe Bahsi geçen doktor. Bu fırsatçılık değil de nedir ? Lütfen bu gibi çok okuduk hak ediyoruz diyen fırsatçılara o paraları vermeyin. O para ile büyük avrupa turuna çıkın. O para ile Türkiyede aylarca tatil yapın. Takıntılar geçecek, yeni insanlar tanıdıkça hayat daha güzel olacaktır.. oturup insanların kolunu kesmesini yadırgayıp akıl veren tuhaf insanları dikkate alarak bu kadar acı çekmeye borca girmeye değer mi? Bunları geçirmeye odaklanmayın. Co2 ve franks. Lazer yapan doktor arkadaşımla da çok samimi bir görüşme yaptım. Kesinlikle geçmez. Deri yenileme diye bir şey yüzeysel olarak yapılıyor dedi. epidermisin altından dermise ulaşıp buradan yüzeye çıkıp tamir etmek imkansız dedi.