Popüler Konu Jilet izi giderme

Tam 10 yil olmuştur bu stede mesajlari okuyali sonra ara sira girdim,fazla uzatmadan benin kollarimda irili ufakli 50 adet jilet izi var,15 senelik izler bunlar bazilari çok derin daha önce bir kaç şey denedim ama malesef değişen birşey olmadi bu sefer bir tane jilet izini zimparaladim fotoğrafini yukleyecegim zaten gorursunuz,sonra contratubek kremi kullaniyorum gunde 4 defa ve kantoton yaği kullaniyorum şu an sonuçlar biraz iyi ama bildiginiz gibi contratubexsi eski yaralar icin 1 sene kullanmak lazim kisacasi azimle sabirla 1 tane kazidigim izde deneyecegim ve her gun yada iki gunde bir fotografliyorum,hepimize kolay gelsin,yaranin eski hali ve son halini atacağim
20180901_100450-1.jpg
IMG_20180816_094958.jpg
20180901_100450-1.jpg
IMG_20180816_094958.jpg
20180901_100450-1.jpg IMG_20180816_094958.jpg

Bu arada ben cengiz açikellede 2005 yilinda görusmustum,benim kesiklerim derin ve uzun oldugu icin pek fazla bisey degisecegini zannetmedim yaptigi kisilerin fotografini atti jilet izleri o derinin altindan parliyordu yaptirmadim vaz gectim,resimlerini attigim yara izini genis zimparaladim el ile yaptigim icin boyle oldu şimdi bi zimpara makinasi sipariş ettim bu işe uygun eğer basarili olursa bu durum 2 aya belli olacak şu anki bakim yaptigim jilet izime sonra 50 izi bir gunde yapacağim ve contratubex ve kantaron yagiyla 1 sene bakima devam asil bu işlemdeki hassas nokta şu dur arkadaşkar skari traşlarken içine baya gireceğim yani eski skar dokusunun hepsini alamasamda yarisina kadar inecegim vucut jiletle kestigin skari farkli algiliyor bicakla kestigin skari farkli,yada neşterle kesileni aralarinda renkte ton farki oluyor tam buradada ben zimparayla aliyorum ölü dokuyu atacağim,ve vucut yeni hucrelerle yara olusumuna başlayacak yaranin kabuğu dokuldukten sonra contratubexse başliyacagim bildiginiz gibi bu kremin gorevi olü hucreleri yenilemek ve o yaranin icindeki sert beyaz keloidin olusumunu engellemek bunu yaparkende yaranin tam oluşup bitmesi 8 ay kadar suruyor,bakima devam gunde 1 yada 2 defa kantoron yagi iyi geliyor yarayi toparliyor skari yumusatiyor şu an kullanuyorum ve iyi bir gözlemciyim durum boyle arkadaslar;kollarinda 1.2.3.4.5 tane jilet izi olanlar bence hic kafasina takmasin benim 5 tane olsaydi hic umursamazdim bu işin bir kaç puf noktasi var yarayi acarken bakim yaparkeb falan o da deneyim zamanla kapiyorsun,sevgiler arkadaslar

Eklentiler

• 20180902_085217-1.jpg
    20180902_085217-1.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 256
Arkadaşlar selam
Uzun zamandır takibi bırakmıştım farklı bir konu için döndüm ve burayada bi uğramak istedim
Ben geçen yıl dövme yaptırdım izlerimin üzerine ve 20 yıldır giymediğim kısa kolluları giyebiliyorum artık detaylı ve karmaşık bir dövme modeli alttaki izler anca ışıkta belli belirsiz şekilde görünüyor diyebilirim genel itibariyle memnunum
Merhaba nasıl bir dövme yaptırdın dövme şeklini gönderebilirsin ve pişman oldun mu

Bu arada ben cengiz açikellede 2005 yilinda görusmustum,benim kesiklerim derin ve uzun oldugu icin pek fazla bisey degisecegini zannetmedim yaptigi kisilerin fotografini atti jilet izleri o derinin altindan parliyordu yaptirmadim vaz gectim,resimlerini attigim yara izini genis zimparaladim el ile yaptigim icin boyle oldu şimdi bi zimpara makinasi sipariş ettim bu işe uygun eğer basarili olursa bu durum 2 aya belli olacak şu anki bakim yaptigim jilet izime sonra 50 izi bir gunde yapacağim ve contratubex ve kantaron yagiyla 1 sene bakima devam asil bu işlemdeki hassas nokta şu dur arkadaşkar skari traşlarken içine baya gireceğim yani eski skar dokusunun hepsini alamasamda yarisina kadar inecegim vucut jiletle kestigin skari farkli algiliyor bicakla kestigin skari farkli,yada neşterle kesileni aralarinda renkte ton farki oluyor tam buradada ben zimparayla aliyorum ölü dokuyu atacağim,ve vucut yeni hucrelerle yara olusumuna başlayacak yaranin kabuğu dokuldukten sonra contratubexse başliyacagim bildiginiz gibi bu kremin gorevi olü hucreleri yenilemek ve o yaranin icindeki sert beyaz keloidin olusumunu engellemek bunu yaparkende yaranin tam oluşup bitmesi 8 ay kadar suruyor,bakima devam gunde 1 yada 2 defa kantoron yagi iyi geliyor yarayi toparliyor skari yumusatiyor şu an kullanuyorum ve iyi bir gözlemciyim durum boyle arkadaslar;kollarinda 1.2.3.4.5 tane jilet izi olanlar bence hic kafasina takmasin benim 5 tane olsaydi hic umursamazdim bu işin bir kaç puf noktasi var yarayi acarken bakim yaparkeb falan o da deneyim zamanla kapiyorsun,sevgiler arkadaslar

Merhaba gelişmelerinizi bizimlede paylaşırsanız çok iyi olur belki fayda görüp yol göstermiş olursunuz. Bu kazıma işlemini ne ile yaptınız ? Gönderdiğiniz fotoğraflar kaçıncı gününüze ait ?

Merhaba nasıl bir dövme yaptırdın dövme şeklini gönderebilirsin ve pişman oldun mu
Merhaba
Mandala desenli karmaşık ve yoğun bir desen seçtik hayır pişman olmadım çünkü artık kısakollu giyebiliyorum ama hala biri "dövmene bakayım "dediğinde geriliyorum belli olmamasına rağmen daha önce foto yükledim ama dövmenin fotosunu bir türlü yükleyemiyorum nedense görmenizi ve karar verirken sizlere yardımcı olmasını çok istiyorum aslında

Merhaba
Mandala desenli karmaşık ve yoğun bir desen seçtik hayır pişman olmadım çünkü artık kısakollu giyebiliyorum ama hala biri "dövmene bakayım "dediğinde geriliyorum belli olmamasına rağmen daha önce foto yükledim ama dövmenin fotosunu bir türlü yükleyemiyorum nedense görmenizi ve karar verirken sizlere yardımcı olmasını çok istiyorum aslında

20180828_102055_001-1.jpg
20180905_095935-1.jpg
20180905_095935-1.jpg
Eki Görüntüle 2186041
Merhaba gelişmelerinizi bizimlede paylaşırsanız çok iyi olur belki fayda görüp yol göstermiş olursunuz. Bu kazıma işlemini ne ile yaptınız ? Gönderdiğiniz fotoğraflar kaçıncı gününüze ait ?
Merhaba tabiki paylaşirim çok iyi gidiyor tek izde uyguladigim kazima işlemi sonrasi neredeyse beyaz skar kapanmak uzere ben bile şaşkin vaziyetteyim 27.08 tarihinde başladigim contratubexs krem tam 8 gunde cok buyuk yol kat ettim aşagida ilk ve son halinin resimkerini yukluyecegim ama dosya boyutu yuksek diyor ve yukleyemiyorumEki Görüntüle 2186041

Son düzenleme:
Siteye yeni uye oldugum icin cok iyi kullanamiyorum resimleri falan yuklerken,bir hafta sonra tekrar fotograf yukleyecegim,resimlere baktiysaniz o beyaz skar dokusu ve düz jilet izi hem dagiliyor hemde o duz cizgi saga,sola kayiyor buda izin gittigi anlamina geliyor,15 gun sonra istedigim sonuca gidersem kollarimda bulunan irili ufakli 50 adet izi allahinda izniyle kaziyip ayni isleme devam edecegim,aranuzda en derin ve en cok iz bende vardir en umutluda benim galiba bu surec tam 10 ay kadar surecek insallah bir dahaki yaza kisa kolluyum ...

Siteye yeni uye oldugum icin cok iyi kullanamiyorum resimleri falan yuklerken,bir hafta sonra tekrar fotograf yukleyecegim,resimlere baktiysaniz o beyaz skar dokusu ve düz jilet izi hem dagiliyor hemde o duz cizgi saga,sola kayiyor buda izin gittigi anlamina geliyor,15 gun sonra istedigim sonuca gidersem kollarimda bulunan irili ufakli 50 adet izi allahinda izniyle kaziyip ayni isleme devam edecegim,aranuzda en derin ve en cok iz bende vardir en umutluda benim galiba bu surec tam 10 ay kadar surecek insallah bir dahaki yaza kisa kolluyum ...

İnşallah istediğiniz sonucu en kısa zamanda alırsınız.
Haftalık olarak fotoğraf yüklemeniz hepimiz için çok iyi olur.
Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla evet dediğiniz gibi bir dalgalanma var izde.
Ben bunu nasıl yaptığınızı sormuştum ama fark etmediniz sanırım sorumu

Bende biraz araştırdım mantıklı gibi ama yaptıran Yok sanırım aramızda siz düşünüyor musunuz ??

Bu arada son zamanlar da ameliyat olan arkadaşlar durumunuz nasıl ben bir kaç yıl önce görüşmüştüm Cengiz acikelle ve tekrar fiyat aldım tam iki mislisini istedi 10 bin :KK43:(

Dr Cengiz en iyisidir. Harika bir iş çıkarır.

Selamlar herkeze.. eskiler varsa beni bilirler... Lanet olası izlerden kurtulmak icin dunya paralar odeyen talihsiz ben... tek iz ameliyati,Hucre spreyi,C02 lazer,buz terapisi en son da tca peeling denedim... 6 seansta gecer dediler ben 7 Seans tca peeling uyguladim. Kolumda beyaz lekeler kaldi. Mahfoldu kollarim. TCA peeling gecer diyen sitelere yazdim benim izlerimi gecirmedi diye yayinlamadilar sahtekar lar
. Bosuna umutlanmayin,paranizi da harcamayin.. tca peeling hic bir işe yaramiyor..tca'dan cok umutlanmıştım,cildim soyuldu hah dedim bu sefer olacak galiba ama olmadı olmadı olmadı. ... sonuc olarak ben bu savaşı kaybettim artik.. yoruldum. Yiprandim.. kollarim eskiden daha iyidi belli belirsizdi,guneş kollarimi yakiyor du,oysa simdi yapılan Onca yanlış tedavilerden sonra cildimin renk pigmentleri bozuldu ve guneş işlem yapılan bolgeleri yakmıyor...

Mrb. Tca izleri mi beyazlattı yoksa izleri yok etti etrafını mı beyaz yaptı?

X