Evet arkadaşlar tekrar merhaba herkese geçmiş olsun,bildiğiniz gibi tek izi kazı dim bir ay süreyle bakım yapıp,istediğimden daha iyi sonuçlara 1 ay gibi bir sürede vardım,eski yazılarımda söylediğim gibi geriye kalan izlerinde kaziyacagim 10 adet ama bu süreç zor bir süreç olduğu için 26,09 hepsini kazıma kararı aldım ve kazıdım,2gün oldu,toplam 40 adet irili ufaklı izleri çok şükür kazımiş bulunmaktayım,toplam 5 saat sürdü ve çok zordu iki gündür ateşim sürekli çıktı ve indi,ağrisi acisi çok ve eğer iltihap kaptirirsaniz ciddi bir sorun,süreci anlatıyorum,anestezi yapıyorum kazimadan önce bir törpüleme makinası aldım,kazımak düşünen arkadaşlar,anestezi yapmadan kaziyamazsiniz,bu işten anlamanız lazım yada bilen birisiyle yapmalısınız s,damara denk getirirseniz ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz,benim bildiğim bir olay anestezi onun için sorun yaşamadım,antibiyotiğe başladim kazimadan önce,backtrikas yara bandı kullanıyorum,Fito sürüyorum yaraya iki günde bir açıyorum,rif ampulle sokuyorum,araştırırsanız bunların ne olduğunu bulursunuz,mikrop kalmasın diye,neden yazıyorum bunları deneyimsiz ve bu işi yapmak isteyenler var onlara bilgi amaçlı ben 15 sene öncede kazımiş bir tane izi ama bakım yapmadım contratubexs 2.3 defa surup biraktim,evet arkadaşlar defne arkadaşımız kızarıklıkların sormuş bu kızarıklıklar 18 ay da tamamen geçiyor onu dert etmeyin işin zor olan kısmı kazımak ve bakımını düzgün yapmak,contratubexs'i günde en az 3 defa ve gece yatarken yaranın üzerine sürüp sarıp yatacaksiniZ sabaha kadar kalacak,sabah acip normal bakima devam her gün her gece bu islemi yapmalısınız yoksa mesafe kat edemezsiniz gece şurup üzerini sarıp yatmak bu işin püf noktası,tüm bildiklerini aktardım,kolundaki kazidigim tek izede sonuç çok iyi oldu,jilet izi kayboldu sadece kızarıklık var,Allah izin verirse diğer izlerden yaralar kabuk bağlandığında düştüğünde 7 aylık zorlu bir süreç beni bekliyor işin zor,beklenen gün geleceksen çekilen çileler kutsaldır,diyorum,azmedip sabredin,contratubexs'i düzgün kullanın jilet izinin büyüklüğü ufaklığı fark etmiyor mutlaka en az yüzde 90 Lara varan iyileşmeler oluyor ve geriye kalan yüzde onluk özde zamanla,güneşle,derinin yanmasıyla kayboluyor,ara ara yine yazacağım ve fotoğrafları atacağım iki kolunda eski ve kazidigim sonraki izlerini iyileşme sürecini,şu an foto istemeyince korkarsiniz,not:kimseye bunu yapın demiyorum size süreci anlattım,denerseniz,mikrop kaptirirsaniz,yada becermezsiniz,süreci düzgün yapmazsiniz bu sonuctan beni mesul bulmayiniz,ben yaşadığımı ve yaptığımı açık açık anlattım ne biliyorsam,herkese kolay gelsin,yaza kısa kollu yumurta inşallah bununda görecek buradaki arkadaşlar..