kızlar merhaba :) benim çok şükür böyle bir sorunum yok ama yakın arkadaşlarımdan birinde vardı, çizgileri çok inceydi hafif kabarıktı ama sayıları gerçekten çok fazlaydı. birkaç ay önce ben dövme yaptırırken benimle dövmeciye geldi ve dövmeci kolunu gördü, izler ince olduğu için dövmeyle kapatabileceğini söyledi. arkadaşım bir hafta düşündükten sonra yaptırmaya karar verdi ve şuan izleri kendisi bile gün ışığında çok yakından gözlerini kısarak bakınca zor görüyor
HANGİ DÖVMECİ DİYE SORMAYIN İLK MESAJLARIMDAN BİRİ OLDUĞU İÇİN REKLAM YAPIYORMUŞ GİBİ GÖRÜNMEK İSTEMİYORUM
ancak çok iyi bir dövmeciydi ve arkadaşım yaklaşık 700-800 tl arası bişey ödedi tam hatırlamıyorum yalan olmasın.
kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, derin izlerde dövme yaptırmak kaş yaparken göz çıkartabilir ancak ince şekilde çok sayıda izleriniz varsa profesyonel bir dövme sanatçısına başvurabilirsiniz. bu arada mutlaka dövmecinizin çok kaliteli olduğundan emin olun, ucuza dövme yapan çok yer var ama kötü olduğunda pişman olursanız moraliniz daha da bozulur. izlerinizin olduğu alanın boyutuna göre en az 500 lirayı gözden çıkarmanız gerek çünkü detaylı/desenli olmayan dövmelerde izler istediğiniz gibi kapanmayabilir.
herkese çok geçmiş olsun