Popüler Konu Jilet izi giderme

Arkadaslar illaki gören olur bu yazdigimi onceki sayfalarda dermaroller ile gececegini yaninsa soyucu kremler kullananlari ve denedim ben daha iyi soyucu dermaroller acnelyse medacassol ile denedim kolum yandi mahvoldu simdi fito hametam ve nemlendiricilerle gece gunduz yanigi gecirmeye calisiyorum , jilet izlerini sorarsaniz ne gecmesi daha da belli oldu sakin sakina yapmayin bu uygulamayi bana sorarsaniz tek caresi dovme ve bir ihtimal kalici makyajdir bu tarz TCA VEYA DERMAROLLER sakin sakin yapmayin yazik gunah

canım o acnelyse yüzünden oldu. ben de sürdüm önce soyuldu kaşındı çok fena. daha sonra da cildimi kararttı. Ama şuan her hangi bir şey yok. acnelyse ile dermoroller kullanmaman gerekirdi. yaraların iyileştikten sonra sürseydin keşke

Arkadaşlar kalıcı makyaj deneyen oldumu. Bana da mantıklı geldi. En azından kamufle etme şansı var. Deri altına ten rengine yakın iğne ile yapıldığını duydum. 3 4 sene kalıcı oluyormuş. Deneyen olursa paylaşsın lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar bende bu konuda çok araştrma yaptım tek care cengiz bey.benimde kolumda jilet izleri var ileryi düşünmeden yaptığm hata pişmanlık.tek iz ameliyatı oldum kenarlarından çok belli oluyo kesik hiç tavsiye etmiyorum yaz geldi uzun kollu olmktan sıkıldım
Ekim gibi cengiz beye ameliyat olucam inş biraz artşırdım en iyi çözüm en azndan kolunu kesmiş demicekler ben bacağmdaki ize razıyım.9 bine yapıcak cengiz bey mail göndermiştim sordum pahalı ama en azından kesin çözüm.banada foğoraf yollarmısınz arkadaşlar.

Kalıcı makyaj konusunda araştırma yaptım. Verilen adres seans için 2000 eğer kapanmaz sa her seans için 1000 TL ücret söyledi. Ömür boyu da kalıcı dediler . Ancak mail ile yazışma yaptık. Fotoğraf istedim. Sitede mevcut dediler. Yani bana biraz ilgisiz geldiler.

Arkadaşlar kalıcı makyaj çözüm değil ilgilenmiyolar en iyi çözüm cengiz bey boş yere para harcamıyın derim..

Araştırdım bana hiç olumlu gelmedi.mail gönderdim fiyatı pahalı dövme düşündüm oda çözüm değil.en iyisi cengiz beye gtmek kurtulmak.

Cengiz beye amaliyat olanlar bana fotoğraf atabilirmi merak ediyorum nasil olduğnu.

Eki Görüntüle 1984610 Eki Görüntüle 1984615
Ben astsubaylık mülakatlarına gidecelim kollarımda birçok jilet izi var ki birde nişanlıyım gelinlik bakma olaylarında falan çekeceğim skntıları düşün. Sayfayı baştan sona okudum. Lazere gittim herşey denedim sonuç 0. En son bi güzellik merkezi altın iğne tedavisinden bahsetti araştırırken Dermaroller ı daha çok tanıma fırsatım oldu göz ardı ettiğim tedavi kafama yattı ve ürünü getirttim forumda ya da İnternette topladığım bilgileri bir araya getirip kullanacağım kremleri tabi reçetesiz de alınabilecekleri eczanelerden temin ettim o kadar kabarık kesikler değil ama yine de bakınca belli oluyordu. İşleme uzun süreyi göze alarak başladım (1-2 yil). 1 haftada iki defa 2 gün aralıklarla uyguladım o da ilkinden emin olamadığım için. Şuan kolumdaki kesiği görmek için gözlerimi iyice yaklaştırıyorum krem sürerken. Herşeyi tedavisi var yeter ki inanç olsun. bu üyeliği benim gibi aylarca tedavi arayıp umudunu kaybedenlere umut olsun diye açtım inanmak başarmanın yarısıdır
(Kıllar için özür dilerim) tedavi süresinde alamıyorum.)Eki Görüntüle 1984610

gelişmelerden haber verebilir misin ? ben aynı tedaviye başladım .

Öncelikle PERGUSA ile ilgili şikayetlerim var

---

Bu süreçte PERGUSA ile uğraştım ve uğraşmaya devam ediyorum. Bir defa siparişim geç yollandı. sadece kargoya verilmesi 1 haftayı buldu aşağı yukarı.
Dün sipariş elime ulaştı ancak bu sefer de eksik yollamışlar. Satın aldığım dezenfektanın birini yolllamamışlar.
Dezenfektanın üzerindelki etiketi değiştirmişler. Nerden mi anladım. 150 mm şişenin üzerinde 50 cc yazıyor. Arayıp sordum etiketi değiştirilmiştir denildi. Son kullanma tarihi geçmiş bir dezenfektan olabilir zira bana yollanan da 2016 yılında üretilmiş bir kaç aya son tüketim tarihi doluyor.
Arayıp siparişi eksik yolladıklarını belirttim ama bana geri hemen döneceklerini söyleyip dönmediler. Gerçekten ayıp. Siz güvenilir bir site biliyorsanız gidin ordan alın. Pergusa'dan alırsanız da sakın ekstra bişey almayın bence yollanmıyor. Dezenfektan'ın etkisini de görcez önümüzdeki günlerde. Gerekirse bizim okulun laboratuvarında incellettiririm FTIR 'da filan. Hiç de öyle karalama kampanyası filan yapmıyorum 18282 sipariş numaram. arayıp isteyen sorabilir.

--

Bir diğer konu , senin reçete ile kullanıma başladım 540'iğneli 2 mm dermaroller aldım. iğneler sanki hiç derime girmiyor gibi gerçi. contractubex sürüyorum önce, sonra hem cont hem de medacasol. E vitamini almadım henüz ama , onu da alıcam en kısa zamanda. Daha dün ilk kez uyguladım. Dün 3 defa sürdüm.

Dermaroller'ı da 2 gün sonra yenileyeceğim. İyice bastırıp kanatmak mı gerekiyor ? Kimse uygulamaya dair bişey söylememiş.

Ve senin sonuçların ne durumda merak ettim. Her allahın günü krem uygulamasını tekrarlamak mı gerekiyor bu süreçte günde 3 kez, bir de bunu merak ediyorum .

yani reçete haftada 2 dermaroller ,
günde 3 kere kremler x her gün
müdür ?

bu arada dövmede yara izini soranlar olmuş.
kesinlikle yapana- tasarıma- ve yara izinize göre değişiyor.

çok iyi kamufle edilecek şekilde tasarlanmalı. Mesela üzerine deseni az olan bir renkle kaplarsanız bir ışık yansımasında kabak gibi, hatta dövme soldukça yine kabak gibi iz ben burdayım diye sırıtıyor.

düzenli şekilli dövmeler (mandala gibi) yaptırırsanız o düzenin bozulduğu yere odaklanıyor gözler ve yine izleriniz belli oluyor.

izlerin üzerini tamamen kapamadan ama üzerinden geçen şekiller ile kamufle etmek görünürlüğünü azaltıyor.

ince çiziklerde kapanma büyük yaralara göre daha iyi.

ben tavsiye etmiyorum çok fazla. ya üzerine tasarımında ustalıkla çalışın, gerekirse dövmenizi yara izinize göre tasarlatın .. ya da görüneceğini bir ışıkta parlama yaparak kendini belli edeceğini göz önüne alın. bende var ve herkes yara izimi anlıyor. yalnız foto koymak istemiyorum çünkü dövmem çok spesifik direkt kimliğimi belli ederim. istemiyorum.

Gercekten jilet izlri piskolojık zorun çok sıkıntı çekiyorum biran önce amelyat olmak istiyorum.

7.ayimdayim ,yukseklik farkim yok gibi bisiy, izlerden eser yok , renk farki mevcut en az 1 yil gerekiyor renk farki icin. Ben kendi adima memnunum.

X