- 6 Nisan 2018
- 3
- 0
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar illaki gören olur bu yazdigimi onceki sayfalarda dermaroller ile gececegini yaninsa soyucu kremler kullananlari ve denedim ben daha iyi soyucu dermaroller acnelyse medacassol ile denedim kolum yandi mahvoldu simdi fito hametam ve nemlendiricilerle gece gunduz yanigi gecirmeye calisiyorum , jilet izlerini sorarsaniz ne gecmesi daha da belli oldu sakin sakina yapmayin bu uygulamayi bana sorarsaniz tek caresi dovme ve bir ihtimal kalici makyajdir bu tarz TCA VEYA DERMAROLLER sakin sakin yapmayin yazik gunah
Eki Görüntüle 1984610 Eki Görüntüle 1984615
Ben astsubaylık mülakatlarına gidecelim kollarımda birçok jilet izi var ki birde nişanlıyım gelinlik bakma olaylarında falan çekeceğim skntıları düşün. Sayfayı baştan sona okudum. Lazere gittim herşey denedim sonuç 0. En son bi güzellik merkezi altın iğne tedavisinden bahsetti araştırırken Dermaroller ı daha çok tanıma fırsatım oldu göz ardı ettiğim tedavi kafama yattı ve ürünü getirttim forumda ya da İnternette topladığım bilgileri bir araya getirip kullanacağım kremleri tabi reçetesiz de alınabilecekleri eczanelerden temin ettim o kadar kabarık kesikler değil ama yine de bakınca belli oluyordu. İşleme uzun süreyi göze alarak başladım (1-2 yil). 1 haftada iki defa 2 gün aralıklarla uyguladım o da ilkinden emin olamadığım için. Şuan kolumdaki kesiği görmek için gözlerimi iyice yaklaştırıyorum krem sürerken. Herşeyi tedavisi var yeter ki inanç olsun. bu üyeliği benim gibi aylarca tedavi arayıp umudunu kaybedenlere umut olsun diye açtım inanmak başarmanın yarısıdır
(Kıllar için özür dilerim) tedavi süresinde alamıyorum.)Eki Görüntüle 1984610