valla tca yı kullanıp ızlerı gecıren memnun kalan tek bır ınsan bulamadım
Çünkü riskli. İzi kaybedim derken daha da kötü olma ihtimali var. Cerrahi çözüm en iyisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla tca yı kullanıp ızlerı gecıren memnun kalan tek bır ınsan bulamadım
özeden sıze ızın resmını attımÇünkü riskli. İzi kaybedim derken daha da kötü olma ihtimali var. Cerrahi çözüm en iyisi.
Bende onu düşünüyorum. Devlet hastanesi sadece o iz yerini boşaltıyor ince dikiyor Am yine iz kalıncak.acaba değermi.Devlet hastanesi ile bu sorunu cozebilirseniz eger ne mutlu size , umarim iyi sonuclar alirsiniz ,bol sans.
Gerçi hertulu faça izinden iyi durur hiç olmazsa daha ince ve daha az belli olurDevlet hastanesi ile bu sorunu cozebilirseniz eger ne mutlu size , umarim iyi sonuclar alirsiniz ,bol sans.
evt bende vazgectım. hatta sıparıs ettım geldı fakat bazı olumsuz yorumlar uzerıne ve kullanıpta sonuc alan cıkmayınca kullanmaktan vazgectım sımdlıktca kullanacaktım ama vazgeçrim arkadaşlar dermaroller kullanıp faydasını görenler lütfen öncesi sonrası fotoğraflarını atabilir mi acaba merak ediyorum da
Ameliyat olanlara bir sorum olucak , cengiz beyin verdiği bandaj pek piyasada bulunmamakta , elden kolay alabilceğim bir bandaj aramaktayım yedek de bulunması için , hangi bandajı kullanmaktasınız ? farklı marka bandaj(aynı kalitede) deneyen varmıdır ?
Bulunmuyor. Ancak istanbuldaysan kadıköyde satan var metreyle almıştım oradan. Bir de internette 10 metre satıyorlar ama aynı kalite değil.şu soruma cevap vericek varmıdır acaba ? =)
Bulunmuyor. Ancak istanbuldaysan kadıköyde satan var metreyle almıştım oradan. Bir de internette 10 metre satıyorlar ama aynı kalite değil.
Benim bir cevabım var. Cengiz beye 13 gün önce ameliyat oldum. Tubilast bandaj aynısından yok ama en yakın olarak önerdiği Elektron Medikal varmış. Ordan internette satın alırsın dedi.şu soruma cevap vericek varmıdır acaba ? =)
Umarim...tesekkür ederimKolay gelsin basarilar . Umarim istedigin sonucu alirsin.