Canım ben pergusa dan aldım İnternet ten getirttim 55 TLydi sanırım . Eczaneden de contractubex (90 TL) madecassol (15 TL) ve E vitamini ampul (6 TL) aldım kremin biri çok pahalı malesef eczacı artık doktorların bu ilacı yazmadığını söyleyince hastaneye gidip sorma gereği duymadım açıkçası yazılıyor mu bilmiyorum ama iki krem de reçetesiz alınabilen ve kesinlikle yan etkisi olmayan kremler eczacı öyle dedi
. Kremleri sadece kullanmak hiçbir işe yaramaz dedi Dermaroller la olur mu dediğimde evet ise yarar dedi. Eve geldim gün içinde kolumu sirkeyle sildim. Sonra suyla temizledim. Ellerim hiçbir yere degirmemeye özen gösterdim. Dermarollerla birlikte aletin dezenfekte spreyini gönderiyorlar kremleri dışına da sktım ne olur ne olmaz diye
dermarolleri kaynak suda bi dk bekletip çıkardım sonra contractubexi kolumun sorunlu yerine sürdüm üzerinde aleti hafif bastırarak gezdirdim çok kanatmamaya çalıştım. Nasıl kullanacağını sana aletle birlikte bi kağıtta gönderiyorlar zaten. İşlemi her uyguladığım bölgeye hemen kremleri sürdüm bi iki damla da E vitamini çünkü çok fazla yayılıyor iki damla yeterlı gözenekleri hemen kapanmadan kremi iyice yedirdim. Bittikten sonra tekrar komple krem sürdüm gece yatarken de sürdüm hergün üzerini kapatıp uyudum. Sabah öğle akşam uyguladım kremleri nemli tutmaya özen gösterdim. İşlemden sonra dermarolleri tekrar kaynak suda yıkayıp dezenfekte edip kutusuna koyuyorum. Pazartesi bu işlemi yaptım sonra perşembe tekrar yaptım bir haftanın sonunda bu sonuçla karşılaştım ama sabırla kullanılması gerekiyor belki haftalar sürecek yine de ameliyattan iyidir diye düşünüyorum. Canım İNŞALLAH sene de ise yarar biraz da bünye meselesiymiş tedavi süreci alınacak sonuç.