Popüler Konu Jilet izi giderme

Zeki bey gelistrmis oldgu mucize kürü sayesnde ameliyat izleri dovme izleri yanik izleri cildnzde olusmus her turlu leke ve izin gececegni soyluyor ben arastiriyorm sizlerde bi arastirin derim eger ameliyat izi geciyorsa bizim izlermzde gecer diye dusunuyorm arastrmaya ve yaptrmya deger diye dusunuyorm. Zeki bey ankara'dayms orda olan arkadaslar yuzyuze gorusme imkanina sahipsinz bi gidin gorusn bi gorunun derim belki kendinzi de baskalarni da bu dertten kurtarirsnz

Merhabalar , cengiz bey de ameliyat olanlara sorum olucak , ameliyat sonrasi en cok nelere dikkat etmeli etmeli, ne yapilmamali ? Yardimci olucaklara simdiden tesekkurler.

merhabalar, uzun bir aradan sonra mesajlaşma konularına baktığımda yama ameliyatı olanlara rastladım epey, hepinize ayrı ayrı şifalar diliyorum. umarım daha rahat edeceğiniz mutlu huzurlu günlerinizde yeniden yapacağınız paylaşımlarınızı buradan okurum. ben biraz konuyu değiştirir gibi olacağım ama son zamanlarda benim dikkatimi tca peeling çekti. kimyasal peeling olarak da araştırılabiliyor. evde yapanlar bloglar paylaşımlar var epey ama daha çok yüz uygulamaları konu olmuş. burda bu konuda yani bu sorunla yaşayanlardan var mı uygulayan araştıran paylaşacak olan merak ettim. sanırım ben düşük oranlı bir türde başlangıç yapacağım. paylaşma gayreti de gösteririm ilgilenenler varsa..

aynen öyle internetteki yorumlara inanıp kandım tcayi internetten aldım aldigimda da satan adama binlerce soru sordum kesinlikle gececek dedi inandim her ay daha kotuye giderken baskalarina inanip gececek demelerine kandim ama kendi kendimi mahfettim bende ondan öncesinde hep kısa kollu giyiyordum ama tca kollarimi mahfetti bari siz kollarinizi mahfetmeyin

merhaba elonexp, tca yı nerden aldın acaba? satıcı ile ilgili bir durum olabilir mi dye merak ediyorum?

Merhaba, aralık ayında 2 sene olacak önceden dövme olduğu için biraz daha uğraşılmış bi ameliyat oldu fakat sonuçtan tam memnun olamıyorum. tekrar dövme yaptırmayı düşünüyorum ama dövme yaptıran arkadaşlar varsa konu hakkında bilgi verebilirler mi herhangi bir zararı olur mu öğrenmek istiyorum. teşekkürler..

Bu konuyu bende merak etmekteyim.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle müsterih olun ve bu durum için moraliniz hiç bozulmasın. Geçmeyecek bir şey değil. Bende ilk başta sizin gibi çaresizdim, deneme yanılma ve internetteki okumalar ile tca yı denedim. Ve diğer hiçbiri değil, sadece tca çözüm oldu. TCA da önemli olan oranını iyi ayarlaman, eğer vücudunuz hassas ise %liği düşürün. Sert bir deriniz varsa benim gibi %50 ye kadar çıkabilirsiniz. Ama bence %50 yi asla aşmayın. Sanırım genel olarak kadınlar için %30 ya da %40 iş görecektir. Önceki mesajlarda TCA deriyi kaldırmıyor demişler ama mümkün değil, bildiğiniz asit, üst deriyi yakıp alttan yenisinin oluşmasını sağlıyor. Scar tabakası kaç milim derinlikte ise o bölümün yukarı çıkması için sürekli 2-3 ayda bir yakmanız lazım. En sonunda altta scar, yani ölü deri bölgesi kalmayıncaya kadar bu işlemi tekrar etmelisiniz. TCA ile yaktıktan sonra hemen madecassol ve de dermovate sürüyorsunuz her gün. Dermovate beyazlatmak için, madecassol ise deriyi onarmak için. Sonra deri kuruyunca üst bölümü de atmak için expigment %4 sürüyorsunuz 2 gün boyunca sonra o da düşüyor. Sonra tekrar madecassol... Döngü hep bu şekilde.. Önce yakıp, arkasından tamir ediyoruz. Boşuna doktorlara paranızı kaptırmayın. Üstelik tam olarak da yine düzelmiyor. Bacaktan aldıkları derinin yeri sonradan çok çirkin gözüküyor. Ameliyatı kesinlikte hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Benim kolumun bugünkü fotosunu aşağıda fikir vermesi için gönderiyorum. Hiç moralinizi bozmayın, düzeltilemeyecek birşey değil. Geçmiş olsun.. :)

deneyim paylaşımların için öncelikle teşekkürler. ben birkaç soru sormak istiyorum, tca almak istiyorum fakat siteler kafamı karıştırıyor. güvenilir site ve ürün konusunda yardımcı olur musun? burdan yazmak istemezsen özelden mesaj da atabilirsin. bekliyorum. teşekkürler...

Arkadaslar yukarda tca , lazer vs vs diyenler icin yazmak istiyorum ama cengiz hoca disindaki seceneklerin uzulerek ise yaramadigini belirtmek zorundayim.simdi bunu yazsam bile siz yinede ucuz,zahmetsiz tedavilere basvurcaksiniz , bende oyle yapmistim, ise yaramiycagini bilsek dahi yaptik,denedik , deniycez de. Fakat elinde sonunda donup dolasip gitceginiz yer cengiz hoca olucak malesef. Kendi tecrubelerimi aktararak en azindan gercekci olmak istedim. Lazer , buz vs bosuna masrafa girmeyiniz lutfen.. hepimize acil sifalar..

Merhabalar , bu forumdan cok sey ogrendim izlerden kurtulmak icin ,bu nedenle sizlere hafiften bilgiler vermeye calisicam. Yama ameliyati bir hafta once oldum. Sonuctan cok memnunum. Kolumu bir kez gorebildim , izlerden eser yoktu ustune dovmem de cikti. Iz nasil olur ilerde bilmiyorum ama hic pisman degilim, gayet mutluyum, geriye sadece 1 yillik bir sabretme sureci kaldi. Ameliyat dan korkanlar icin pek hissetmeden oluyor, aci vs gibi bisiy yasamadim , o konuda iciniz rahat olsun.Bacak da ilk 4-5 gun yanma olusuyor, yurumek zor oluyor baya , buna hazirlikli olmanizi tavsiye ederim ama suanlik yuruyebiliyorum bir skntim yok. Sorulariniz oldukca yardimci olmaya calisirim , bende burdan cok sey ogrendim , hepinize onceki bilgiler icin ayri ayri tesekkurederim.

Canım ben pergusa dan aldım İnternet ten getirttim 55 TLydi sanırım . Eczaneden de contractubex (90 TL) madecassol (15 TL) ve E vitamini ampul (6 TL) aldım kremin biri çok pahalı malesef eczacı artık doktorların bu ilacı yazmadığını söyleyince hastaneye gidip sorma gereği duymadım açıkçası yazılıyor mu bilmiyorum ama iki krem de reçetesiz alınabilen ve kesinlikle yan etkisi olmayan kremler eczacı öyle dedi :KK43: . Kremleri sadece kullanmak hiçbir işe yaramaz dedi Dermaroller la olur mu dediğimde evet ise yarar dedi. Eve geldim gün içinde kolumu sirkeyle sildim. Sonra suyla temizledim. Ellerim hiçbir yere degirmemeye özen gösterdim. Dermarollerla birlikte aletin dezenfekte spreyini gönderiyorlar kremleri dışına da sktım ne olur ne olmaz diye :KK48: dermarolleri kaynak suda bi dk bekletip çıkardım sonra contractubexi kolumun sorunlu yerine sürdüm üzerinde aleti hafif bastırarak gezdirdim çok kanatmamaya çalıştım. Nasıl kullanacağını sana aletle birlikte bi kağıtta gönderiyorlar zaten. İşlemi her uyguladığım bölgeye hemen kremleri sürdüm bi iki damla da E vitamini çünkü çok fazla yayılıyor iki damla yeterlı gözenekleri hemen kapanmadan kremi iyice yedirdim. Bittikten sonra tekrar komple krem sürdüm gece yatarken de sürdüm hergün üzerini kapatıp uyudum. Sabah öğle akşam uyguladım kremleri nemli tutmaya özen gösterdim. İşlemden sonra dermarolleri tekrar kaynak suda yıkayıp dezenfekte edip kutusuna koyuyorum. Pazartesi bu işlemi yaptım sonra perşembe tekrar yaptım bir haftanın sonunda bu sonuçla karşılaştım ama sabırla kullanılması gerekiyor belki haftalar sürecek yine de ameliyattan iyidir diye düşünüyorum. Canım İNŞALLAH sene de ise yarar biraz da bünye meselesiymiş tedavi süreci alınacak sonuç.

Canım sence bu izler geçermi dermarollerle

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 516
merhba arkadaşlar bu tca yı kullanıp 5 sean yada daha fazla faydasını gören varmı izleri geciriyormu bendede bıkac tane jilet izi var tca aldım doa kımyadan ama kararsızım denemek için yanı olumsuz yorumlar gördum hıc bırıse yaramıyor daha kotu yapıyor dıye

Zeki bey gelistrmis oldgu mucize kürü sayesnde ameliyat izleri dovme izleri yanik izleri cildnzde olusmus her turlu leke ve izin gececegni soyluyor ben arastiriyorm sizlerde bi arastirin derim eger ameliyat izi geciyorsa bizim izlermzde gecer diye dusunuyorm arastrmaya ve yaptrmya deger diye dusunuyorm. Zeki bey ankara'dayms orda olan arkadaslar yuzyuze gorusme imkanina sahipsinz bi gidin gorusn bi gorunun derim belki kendinzi de baskalarni da bu dertten kurtarirsnz
bende baktım sıtesıne oyle bır kur hazırlamıs ama alıp kullanna varmı ve ucret olarak nekdar yerı ıstanbulda galıba sıtesıne baktım

9
bende baktım sıtesıne oyle bır kur hazırlamıs ama alıp kullanna varmı ve ucret olarak nekdar yerı ıstanbulda galıba sıtesıne baktım
Mrhba zeki gunduz kremlerinin fiyati konusnda bilgim yok bir kac kullanici yorumu okudum en az 6 ay duzenli kullanimda sonuc fark ediliyor demsler.. zeki beyin kendi gelstrmis oldgu formuln ameliyat ortamnda uygulanma sekli oluyor islem yapmak dedikleri yani.. islem yaptran bir kac kisiyle msjlastm bu islemi yaptranlar kesik ameliyat izi gibi izlerin cok kolay oldgnu en gec 1 ayda gececegni soyluyorlar islem ucretyle ilgili bilgm yok sadece sunu biliyorm yuze yapilacak islem icin 5 bin gibi bise istiyorms ama bu tur izlerde ne ister onu bilmiyorm cok bise isteyecegni sanmiyorm ama.. klingne gelecek olursak ankaradayms ve benm anladgm su istanbulda bir dermatologla calsmislar ve sonra ayrlmislar suan ankaradayms istersenz arastrn iletisime gecin izlern ne durmda bilmiyorm ama yaniga bile cozum olmussa buna niye olmasn diyorm arastrmalarm devam ediyor sizde arastirn ogrendgnz bilgileri lutfen bizimlede paylasn

9
Mrhba zeki gunduz kremlerinin fiyati konusnda bilgim yok bir kac kullanici yorumu okudum en az 6 ay duzenli kullanimda sonuc fark ediliyor demsler.. zeki beyin kendi gelstrmis oldgu formuln ameliyat ortamnda uygulanma sekli oluyor islem yapmak dedikleri yani.. islem yaptran bir kac kisiyle msjlastm bu islemi yaptranlar kesik ameliyat izi gibi izlerin cok kolay oldgnu en gec 1 ayda gececegni soyluyorlar islem ucretyle ilgili bilgm yok sadece sunu biliyorm yuze yapilacak islem icin 5 bin gibi bise istiyorms ama bu tur izlerde ne ister onu bilmiyorm cok bise isteyecegni sanmiyorm ama.. klingne gelecek olursak ankaradayms ve benm anladgm su istanbulda bir dermatologla calsmislar ve sonra ayrlmislar suan ankaradayms istersenz arastrn iletisime gecin izlern ne durmda bilmiyorm ama yaniga bile cozum olmussa buna niye olmasn diyorm arastrmalarm devam ediyor sizde arastirn ogrendgnz bilgileri lutfen bizimlede paylasn
keske ıst olsaydı ınsan gıder bılgı alır muayne olurdu. ankara baygı uzak sonuc kesın olsa ınsan orayada gıder ama kesın degıl. bıde dıkatımı cektı telefon fılan yok sadece sız maıl atın mesaj atın dıyor sıte yanı ıletısım numarası olmaması bıraz kafamı kurcaladı. ızler ıcın amelyatmı edıyor yoksa krem verıyo bızmı uyguluyoruz kremı bılgınız varmı. eger telefon bulursanız paylasın benımle arayalım bılgı alalım

Devlet hastanesinde plastik cereahine jilet izi ameliyatı olan varmı acaba? Varsa yardımcı olabilir mi?

Hangi plastik cerraha gidersen git bu izlerle yaşamaya alışman gerektiğini bir çözüm ya da ameliyatın mümkün olmayacağını söyleyecekler şuan için cengiz açıkelin amrşiyatından başka seçenek görnmüyor tek iz ameliyatıdan bahsetmiyorum tabi senn izlerin 2 tane hiç anlam ifade etmez senn için çünkü

keske ıst olsaydı ınsan gıder bılgı alır muayne olurdu. ankara baygı uzak sonuc kesın olsa ınsan orayada gıder ama kesın degıl. bıde dıkatımı cektı telefon fılan yok sadece sız maıl atın mesaj atın dıyor sıte yanı ıletısım numarası olmaması bıraz kafamı kurcaladı. ızler ıcın amelyatmı edıyor yoksa krem verıyo bızmı uyguluyoruz kremı bılgınız varmı. eger telefon bulursanız paylasın benımle arayalım bılgı alalım
Belki baska bi yerden bakmissndr sayfada numaralari wardi ben sana özelden yaziym

X