Popüler Konu Jilet izi giderme

86dab6cff3adebfc1a66b7629d89df1e--henna-half-sleeve-tattoo-arm-tattoo.jpg
Ameliyattan sonra dövme yaptıran var mı? Ben düşünüyorum ama fikirde almak istiyorum..

Bebeğim sana birşey söyleyeyim senin izler benimki gibi beyaz da değilmiş açıkçası ben geçeceğini düşünüyorum çok şükür fazla da kabarmamış işte hangi akla hizmet yaptık bunları hiç bilmiyorum. Contractubex soyulma yapıyor canım ama kendin keselememeye ya da elinle kaldirmamaya özen göster kendi müdahale etme ki iz kalmasın. Evet devam ediyorum bende gondereyim fotoğraf şu an ben üzerine beyazlatici krem sürdüğümde çok zor görünüyorlar Astsubaylik mülakatına gideceğim benim çabam çoğunlukla bu yüzden İNŞALLAH fark edilmez :KK61:. Geçene kadar devam edeceğim contractubex kalıp gibi oluyor kolunda sakın hemen kolun soyuluyor sanma :KK48:Eki Görüntüle 1989104

merhaba,
acaba kolunun şuanki durumu nedir?
dermoroller siparişi verdim. dediğin o iki kremi yarın alacağım. ama nasıl uygulayacağımı bilmiyorum
Açık yara üzerine direkt uygulanmaz dediler. Bir de karıştırmadan ayrı ayrı uygulamak gerekirmiş.
dermaroller ı yaptıktan hemen sonra mı uyguladın sen bir de kanadı mı?

Eki Görüntüle 1984610 Eki Görüntüle 1984615
Ben astsubaylık mülakatlarına gidecelim kollarımda birçok jilet izi var ki birde nişanlıyım gelinlik bakma olaylarında falan çekeceğim skntıları düşün. Sayfayı baştan sona okudum. Lazere gittim herşey denedim sonuç 0. En son bi güzellik merkezi altın iğne tedavisinden bahsetti araştırırken Dermaroller ı daha çok tanıma fırsatım oldu göz ardı ettiğim tedavi kafama yattı ve ürünü getirttim forumda ya da İnternette topladığım bilgileri bir araya getirip kullanacağım kremleri tabi reçetesiz de alınabilecekleri eczanelerden temin ettim o kadar kabarık kesikler değil ama yine de bakınca belli oluyordu. İşleme uzun süreyi göze alarak başladım (1-2 yil). 1 haftada iki defa 2 gün aralıklarla uyguladım o da ilkinden emin olamadığım için. Şuan kolumdaki kesiği görmek için gözlerimi iyice yaklaştırıyorum krem sürerken. Herşeyi tedavisi var yeter ki inanç olsun. bu üyeliği benim gibi aylarca tedavi arayıp umudunu kaybedenlere umut olsun diye açtım inanmak başarmanın yarısıdır
(Kıllar için özür dilerim) tedavi süresinde alamıyorum.)Eki Görüntüle 1984610
Canım şuan kolunun durumu nasıl? Son halinin fotoğrafını atar mısın

Herkeze selam,daha önce tca %50 uyguladigimi yazmistim,ikinci uygulamami da yaptim,ikinciden sonra daha hizli Kabul attim.
Allah'a nekadar sükretsem azdir,kurtuluyorum artik bu izlerden...

Cengiz açıkel deri naklinden sonra tritone diye deri rengi açıcı bir krem veriyor sanırım ameliyat olan arkadaşlar bilir faydasını tabi ama bence onu kullanırsan en azından kızarıklar gider belki

Bende cengiz hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum. Daha önce 6 seans lazer oldum hiç bir faydası olmuyor son seansda lazer ı yapan kişi fazla tutulduğundan kol bileğim yandı 3 ay geçti kızarıklık hala var . Ve izler daha belirgin oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başkent üniversitesi hastanesi ne gittim dermatoloji bölümüne. kızarıklık için geçmeyeceğini söyledi böyle yaşamaya alış dedi prof.dr. bende yamadan bahsettim daha kötü olacağını söyledi resmen moralimi bozdu daha sonra plastik cerrahi bölümünüze gittim prof.dr yama yapalım dedi aynı gün taburcu olursun ilaç krem gerek yok dedi bandaj sargıda yok açıkçası sırf para alabilmek için yaptığını düşündüm inandırıcı gelmedi .

Ameliyat olup memnun olmayan bir sürü insan var. Biri de benim. Hatta doktora dedim bir daha yapın parasını verecem daha iyi olacağını sanmıyorum dedi.

Sayfa 378 ve 379 da foto atmışım arkadaşlar. Uzun zaman olmuş. Şimdi yeni fotoğraflar atacağım Ben pek fark görmüyorum ama birde siz karşılaştırın Aradan 2 sene falan geçmiş
15221635140742968023344431564056.jpg

Ben umduğumu bulamadım arkadaşlar . Ama çok iyi sonuçlar alan arkadaşlar var. Benim tenim le alakalı olduğunu düşünüyorum Bu saatten sonra iyileşme de olmaz. 4 sene oldu

Bu ameliyat izleri yüzeysel olan arkadaşlar için başarılı bence biz derin ve geniş izliler için tatminkar sonuçlar vermiyor sanırm. Ameliyat in randevu alıp vaçgeçmiş biri olarak yardımcı olan resm atan buraya yazan herkese sonsuz teşekkürler. İzlerle hiçbir zaman barışamasam da onlarla yaşamayı öğrenmem gerektiğini anladım sanırım . Allah hepimize sabır versin

Arkadaslar illaki gören olur bu yazdigimi onceki sayfalarda dermaroller ile gececegini yaninsa soyucu kremler kullananlari ve denedim ben daha iyi soyucu dermaroller acnelyse medacassol ile denedim kolum yandi mahvoldu simdi fito hametam ve nemlendiricilerle gece gunduz yanigi gecirmeye calisiyorum , jilet izlerini sorarsaniz ne gecmesi daha da belli oldu sakin sakina yapmayin bu uygulamayi bana sorarsaniz tek caresi dovme ve bir ihtimal kalici makyajdir bu tarz TCA VEYA DERMAROLLER sakin sakin yapmayin yazik gunah

Arkadaslar illaki gören olur bu yazdigimi onceki sayfalarda dermaroller ile gececegini yaninsa soyucu kremler kullananlari ve denedim ben daha iyi soyucu dermaroller acnelyse medacassol ile denedim kolum yandi mahvoldu simdi fito hametam ve nemlendiricilerle gece gunduz yanigi gecirmeye calisiyorum , jilet izlerini sorarsaniz ne gecmesi daha da belli oldu sakin sakina yapmayin bu uygulamayi bana sorarsaniz tek caresi dovme ve bir ihtimal kalici makyajdir bu tarz TCA VEYADERMAROLLER sakin sakinyapmayin yazik gunah

Arkadaslar çok uzun zaman hemen hemen bütün mesajlarınızı okudum. Aslında yazmayı düşünmedim ama çok merak edenler olduğu için yazıyorum. Ameliyatın ustadi Cengiz Acikel. Fakat o ameliyati yapar bakimi size düşer. Kremlerini düzenli olarak sürmeniz ve çağırdığı zaman sizi direk ofisinize gitmeniz gerekli. Yani doktor sizsiniz. O sadece cerrah böyle düşünün. Yüzde 90 oranında fayda gördüm 9 ay oldu ve hala düzelmeye devam ediyor. Sabır lazım. Bütün soruları sorabilirsiniz. Cevaplarim yardımcı olurum. Deri yamasından korkmayın 0.1 mm nedir ki. Elinle dokunduğunda belli bile olmuyor. Sizin ayağınız kırılsa alçıya alınsa istirahat ederseniz şişmez üzerine basarsanız şişer ama o kiriga müdahele eden doktordur. Bakımı size düşer. Ne kadar iyi bakarsan düzelme şansı o kadar güzel. Sen cengiz bey ameliyat etti kurtuldum der geçer yazın sıcakta o kolla dışarıya çıkarsan o kol simsiyah olur eskisinden daha kötü olur. Kuralları var zaten sana 4 sayfa uyman gereken kuralları hem anlatıyor hem de ameliyat defteri veriyor. Herşeyin beslenmeme kadar yazıyor özel mesaj atarsaniz yanıtlarım bütün sureci

X