- 21 Ocak 2018
- 19
- 3
- 44
Ameliyattan sonra dövme yaptıran var mı? Ben düşünüyorum ama fikirde almak istiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyattan sonra dövme yaptıran var mı? Ben düşünüyorum ama fikirde almak istiyorum..
Bebeğim sana birşey söyleyeyim senin izler benimki gibi beyaz da değilmiş açıkçası ben geçeceğini düşünüyorum çok şükür fazla da kabarmamış işte hangi akla hizmet yaptık bunları hiç bilmiyorum. Contractubex soyulma yapıyor canım ama kendin keselememeye ya da elinle kaldirmamaya özen göster kendi müdahale etme ki iz kalmasın. Evet devam ediyorum bende gondereyim fotoğraf şu an ben üzerine beyazlatici krem sürdüğümde çok zor görünüyorlar Astsubaylik mülakatına gideceğim benim çabam çoğunlukla bu yüzden İNŞALLAH fark edilmez . Geçene kadar devam edeceğim contractubex kalıp gibi oluyor kolunda sakın hemen kolun soyuluyor sanma Eki Görüntüle 1989104
Canım şuan kolunun durumu nasıl? Son halinin fotoğrafını atar mısınEki Görüntüle 1984610 Eki Görüntüle 1984615
Ben astsubaylık mülakatlarına gidecelim kollarımda birçok jilet izi var ki birde nişanlıyım gelinlik bakma olaylarında falan çekeceğim skntıları düşün. Sayfayı baştan sona okudum. Lazere gittim herşey denedim sonuç 0. En son bi güzellik merkezi altın iğne tedavisinden bahsetti araştırırken Dermaroller ı daha çok tanıma fırsatım oldu göz ardı ettiğim tedavi kafama yattı ve ürünü getirttim forumda ya da İnternette topladığım bilgileri bir araya getirip kullanacağım kremleri tabi reçetesiz de alınabilecekleri eczanelerden temin ettim o kadar kabarık kesikler değil ama yine de bakınca belli oluyordu. İşleme uzun süreyi göze alarak başladım (1-2 yil). 1 haftada iki defa 2 gün aralıklarla uyguladım o da ilkinden emin olamadığım için. Şuan kolumdaki kesiği görmek için gözlerimi iyice yaklaştırıyorum krem sürerken. Herşeyi tedavisi var yeter ki inanç olsun. bu üyeliği benim gibi aylarca tedavi arayıp umudunu kaybedenlere umut olsun diye açtım inanmak başarmanın yarısıdır
(Kıllar için özür dilerim) tedavi süresinde alamıyorum.)Eki Görüntüle 1984610