Popüler Konu Jilet izi giderme

Cengiz açıkele ameliyat oldum ben
Eğer izler 1-2 taneyse bence hiç bulaşmayın ama kısa kollu giydiğinizde bu sizi ve cevrenizdekilerin sorularına luzüm görüyorsa yaptırın
Ben memnunum izler gecmiyor böyle bir mantık yok eski kolunuz gibi olmuyor sadece izin adı değişiyor daha masum bir görüntü oluşuyor görenler aa sen yandın mı felan diyor geciyor
Kolunuzdaki izlerin büyüklüğüne göre bacagınızdan parca alınacak bunuda hesap edin bacagımda iz varmı evet var oda kaldı çok iyi düşünün tekrar sorsalar olmasan olurmuydu diye yine olurdum
Daha önceki izlerinizin resmi var mı ben göremedim bir türlü , arkadaşlık da yollayamadım. Ama en azından adı değişmiş kimse sizi yargılamıyordur eminim . Ten uyumu cok güzel duruyor bazı arkadaslarda cok belli oluyordu sizde bütünleşmiş. Darısı bize insallah:KK43:

Eğer izler 1-2 taneyse bence hiç bulaşmayın ama kısa kollu giydiğinizde bu sizi ve cevrenizdekilerin sorularına luzüm görüyorsa yaptırın
Ben memnunum izler gecmiyor böyle bir mantık yok eski kolunuz gibi olmuyor sadece izin adı değişiyor daha masum bir görüntü oluşuyor görenler aa sen yandın mı felan diyor geciyor
Kolunuzdaki izlerin büyüklüğüne göre bacagınızdan parca alınacak bunuda hesap edin bacagımda iz varmı evet var oda kaldı çok iyi düşünün tekrar sorsalar olmasan olurmuydu diye yine olurdum
Aslnda benm izlerm eskiden cok belli deildi rahatca kisa kolluda giyebiliyordm ama tca denen illeti kullandktan sonra dev gibi izlerm oldu genisledi belirginlesti simdi uzun kol giyiyorm ve care ariyorm cengiz beye yazdm izler arasnda bosluk oldgu icin iki ayri kucuk yanik izi olur dedi ama bacakta nasl bi iz kalacagni bilmedgm icin bi turlu cesaret edemedm yapmaya en azndan deri yuzeyne dusse hafif kabarklik war benm izlermde uzerne dovme yada kalici makyaj dusunuyorm ama tabi once izlermn hafiflemesi gerekiyo ins bizlerde senin gibi mutlu olurz ins kurtulurz :KK43:

Eski izlerinizi göremedim büyüklükleri ve sıklıklaeı nasıldı acaba

İzlerinizin eski halini de yükler misiniz şuan bile çok iyi görnüyor maşallah ama izleriniz çok derin değil sanırım kıyaslama yapmak ve ameliyat snucumuzun ilerisini tahmin etmek için izlerin derinlik durumu da önemli çünkü bacaktan da o kalınlıkta deri alınıyor :KK43:

Bacaginzdaki izde o sekilde mi ? Cengiz beyn yaptgi ameliyatlarda kolda ki izle bacakta ki iz ayni deildi sanki :/

Kolunuz gerçekten çok iyi görünüyor , bence iyileşme süreciniz cok hızlı ve hiç iz kalmayacak neredeyse, darısı bizim başımıza:KK43:

Tca deneyen arkadaşlar ameliyat öncesi son kez bir umutla denemek istiyorum fakat romeoandjuliet gibi iyi sonuç alan var mı o geçirdiğini söylüyor . izleri genişleten daha da belirginleştiren yeni bir hata Olduğunu söyleyen denemiş arkadaşlar da var. Hatalarımıza hata eklememk için tekrar hayal kırıklığı yaşamamak için deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

tca yi kullanmasaydim ameliyat olmak zorunda kalmayacaktim tca ile önceden dikkat cekmeyen izlerim tca dan sonra herkesin direk gözünü diktiği yer oldu sorulardan bıkıp ameliyat olmaya karar verdim malesef...

tca yi kullanmasaydim ameliyat olmak zorunda kalmayacaktim tca ile önceden dikkat cekmeyen izlerim tca dan sonra herkesin direk gözünü diktiği yer oldu sorulardan bıkıp ameliyat olmaya karar verdim malesef...
Sana katiliyorm canm eskiden izlerm anca dikkatni oraya yonelten tarafndan gorunen obur turlu belli olmayan izlerdi kabark miydi ewet ama rahatlikla kisa kollu giyebiliyordm simdi hem kabark hem daha uzun ve bembeyaz izlerm war ve o lanet tcanin biraktgi kahvelik 1 yilin sonunda hala gecmis deil :KK43:

Ee o zaman yalan söylüyorlar böyle bir forumda insanlar kahrından ölürken belki de böyle bir derdi hiç olmamış insanların bizlerin acısı üzerinden çıkarı ne amacı ne anlamış değilim eğer bunda bir art niyet varsa deneyen ve daha kötü sonuç alan herkesin günahı onların boynuna :mad:

aynen öyle internetteki yorumlara inanıp kandım tcayi internetten aldım aldigimda da satan adama binlerce soru sordum kesinlikle gececek dedi inandim her ay daha kotuye giderken baskalarina inanip gececek demelerine kandim ama kendi kendimi mahfettim bende ondan öncesinde hep kısa kollu giyiyordum ama tca kollarimi mahfetti bari siz kollarinizi mahfetmeyin

aynen öyle internetteki yorumlara inanıp kandım tcayi internetten aldım aldigimda da satan adama binlerce soru sordum kesinlikle gececek dedi inandim her ay daha kotuye giderken baskalarina inanip gececek demelerine kandim ama kendi kendimi mahfettim bende ondan öncesinde hep kısa kollu giyiyordum ama tca kollarimi mahfetti bari siz kollarinizi mahfetmeyin
Verdiğin bilgiler için teşekkürler en azından denemeyi düşünen arkadaslara yol gösteriyorsunuz, su an kolların ne durumda acaba ? Ameliyat olmussun sanırım ondan memnun musun?

suan 8. ayımdayım benim izlerim 3 yerdeydi ben o yuzden memnun değilim ama izleriniz küçük bir yerde ise evet ameliyati önerebilirim birde izlerinizin derinligine onemli cok derinse alinan deri yamasida kalin olacak ve kotu duracak keske bastan beri tca ya da ameliyata da bulasmasaydim ama iste tca dan sonra ameliyata mecbur kaldim. ameliyatta da iyi bir sonuc yok aslinda yükseklik farki oluyor alinan yama kırış kırış oluyor bacaktaki yamamda 8. ayda kırış kırış oldu ve bacaktakilerde gitmiyor hic yoktan orda da izlerim oldu bence hic kollarinizla ugrasmayin benim izlerimi benden baska dert eden yoktu keske hic tca ya da ameliyat yapmasaydim

suan kollarımın durumu böyle 8. aydayım.

Eklentiler

• IMG-20170909-WA0002.jpg
    IMG-20170909-WA0002.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 783
  • IMG-20170909-WA0001.jpg
    IMG-20170909-WA0001.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 756
Benim gibi kolundaki izlerden dolayı ailesinden saklayan, arkadaşlarından da utanarak ne tatile nede denize giderek yaz ayında hiç bişiy yapmayan insanlar, sizlerede merhaba =)

Benim gibi kolundaki izlerden dolayı ailesinden saklayan, arkadaşlarından da utanarak ne tatile nede denize giderek yaz ayında hiç bişiy yapmayan insanlar, sizlerede merhaba =)

suan kollarımın durumu böyle 8. aydayım.
Canm ii gorunuyor suan birisinin rengi oturmus sayilir pek belli deil sanki hafif bi yanik izi gibi duruyor digerinin de rengi oturunca bence pek belli olmaz war mi ameliyat oncesi fotolarn birde rica etsem bacagnin son halini paylasr misn bizimle 8 ay sonunda nasil bi iz kaldi acaba izlerinin durumunu bilmiyorm ama genel anlamda ii gorunuyor ameliyatn ne mutlu ki kurtulmussn izlernden darisi bizlern basina

X