Kızlar ben yaklaşık 1 yıldır bu forumu takip ediyorum ama sonunda üye olup yazmaya karar verdim.
Şuan 22 yaşındayım, yaklaşık 14 yaşından beri bu izlere sahibim. Ufak bir maket bıçağıyla (normalin yarısı genişlikte düşünün) sol alt koluma dikey, yatay, üst üste gelicek şekilde sayamadığım kadar çok sayıda çizik atmıştım hatta küçük puntolarla bir isim bile yazılı. İzleri 18-19 yaşıma gelene kadar hiç takmıyodum çünkü çok sayıda olmasına rağmen gerçekten baya inceler, neredeyse 1 metre uzaklıktan seçilemiyorlar. Üniversiteye başladığım yıl yarım kollu giydiğimde yakın arkadaşlarımdan biri beni kenara çekip kollarımı insanlardan saklamam gerektiğini söyleyip nasihat(ve çantasındaki hırkayı) verdi. Bu olaydan 2 hafta sonra amcam da kolumdaki izleri görüp beni azarlayınca (annem ve babam önceden görmüşlerdi) bu izlerden kurtulmaya karar verdim.
Lazer veya ameliyat hiç düşünmedim, babamdan bu konu için para istemeye gerçekten yüzüm yok. Lazer zaten anladığım kadarıyla pek işe yaramıyor ve o kadar geniş alanda o kadar fazla ve ince izlerim var ki ameliyatın mantıklı olacağını sanmıyorum. Bu yazın başında bu forumdaki bir arkadaşın önerisiyle dermaroller aldım (rastgele bir siteden aldım hangisi olduğunu inanın hatırlamıyorum) ama 1 kez kullandıktan sonra tatile gittiğim için kullanamadım. 1 ay önce düzenli kullanmaya başladım ve üzerine kendi hazırladığım karışım kremi uyguluyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama izler gözüme daha ince görünmeye başladı kendimi çok iyi hissediyorum ve açıkçası izlerim çok ince olduğu için büyük geçeceğine inanıyorum zaten beni asıl mahveden izlerin sayısı
sizleri gelişmelerden haberdar ederim