Popüler Konu Jilet izi giderme

Cok gecmis olsn oncelikle ins cok ii sonuc olur. Benm cok daha kucuk bi alan 2 cm genislik 4 cm uzunluk dikdortgen bi alan ve hatta izlermn arasnda 2 cme yakn bosluk war eger foto paylasr karar vermem de yardmci olursanz bende kurtulmak istiyorm surecnz benm icin onemli. Hatta ben izlerm icin cengiz beye iki kucuk yanik izi olablr mi diye sordm arada bosluk oldgu icin olabilr demisti insallah bekledgnz sonucu alir mutlu olursnz

Ben en azından bacağımızdan deri alınmadan bu üretilen deriyle aynı yöntem uygulanabilr dite düşünüyorum ama dediğin gbi uzun vadede şeyler bunlar :KK43:

Ben en azından bacağımızdan deri alınmadan bu üretilen deriyle aynı yöntem uygulanabilr dite düşünüyorum ama dediğin gbi uzun vadede şeyler bunlar :KK43:
Keske canm benm yaa oyle olsa ne cok sevinirdm ama yinede umut iste belki olur belli mi olur insallah olur diyelim biz :KK43: ne yaptn canm kararsz misn hala ameliyat konusnda ?

Ameliyat olan arkadaşlarla görüştüm erteledim canım randevu da almıştım ama cesaret edemedim herkeste çok farklı sonuç vermiş ve bnm iZlerim derin olduğundan daha kalın bir deri ve dikişler olcağı için korktm açıkcası ama beklemedeyim vazgeçmiş sayılmam :KK43:

Ameliyat olan arkadaşlarla görüştüm erteledim canım randevu da almıştım ama cesaret edemedim herkeste çok farklı sonuç vermiş ve bnm iZlerim derin olduğundan daha kalın bir deri ve dikişler olcağı için korktm açıkcası ama beklemedeyim vazgeçmiş sayılmam :KK43:
Sen en azindan gorusebilmissn ve iyi kotu bi fikir olusmus ben ameliyat olan kimseyle konusamadm yazdklarmdan istedgm cvplari alamadm foto gormedm belki gorsem bi iki foto karar verebilrdm o yuzden hala tek iz mi yapsam yoksa bunu mu yapsam diye arastrma yapiyorm doktorlara yaziyorm caresiz bir sekilde :KK43: Ve şunu bir kez daha anladm ki kurtulan ne buraya ugruyor ne de kurtulmak isteyene yardim ediyor herkesn mantigi şu sanirim biz bu sartlarda kurtulduk herkes bizim yaptgmizi yapsn öyle yada böyle yolunu bulsn tabi kimseye bise diyemezsn seninle ayni derdi yasayan seni anlayamiyorsa insanlar için pek yapacak bise yok sanirim ve gercektn üzücü bi durum yazık üzülüyorm :KK43: umarm sende karar verebilrsn canm ve insallah Allah'in iznyle de bu dertten kurtuluruz

Herkese merhabalar,
Forumdaki yorumları elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Artık bu dert beni çok yoruyor. Belki bir çağre umuduyla buraya geldim. Bir sürü yöntem okudum. Ameliyat, lazer , dermaroller. Sanırım şu anda dermaroller denemeye karar verdim. Ama bazı sorularım var.
Kaç mm ve hangi marka almalıyım?
Hangi kremleri ve nasıl biçimde kullanmalıyım?
Daha önce yapan ve sonuç alan arkadaşlar var mı? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim . Artık bir çağre bulmam lazım, en azından hafifletmesine de razıyım...

Bebeğim sana birşey söyleyeyim senin izler benimki gibi beyaz da değilmiş açıkçası ben geçeceğini düşünüyorum çok şükür fazla da kabarmamış işte hangi akla hizmet yaptık bunları hiç bilmiyorum. Contractubex soyulma yapıyor canım ama kendin keselememeye ya da elinle kaldirmamaya özen göster kendi müdahale etme ki iz kalmasın. Evet devam ediyorum bende gondereyim fotoğraf şu an ben üzerine beyazlatici krem sürdüğümde çok zor görünüyorlar Astsubaylik mülakatına gideceğim benim çabam çoğunlukla bu yüzden İNŞALLAH fark edilmez :KK61:. Geçene kadar devam edeceğim contractubex kalıp gibi oluyor kolunda sakın hemen kolun soyuluyor sanma :KK48:Eki Görüntüle 1989104
Merhabalar ,
Özellikle sizin postlarınız beni umutlandırdı. Sizinle daha detaylı görüşmemiz mümkün mü? Hala devam ediyorsunuz sanırım su an son hali nasıl? Bilgi verirseniz cok sevinirim...

Merhaba şükür ki şifremi yinelebildim 4 yıl önce ameliyat oldum ben cok memnunum yardımcı olabilirim

Merhaba şükür ki şifremi yinelebildim 4 yıl önce ameliyat oldum ben cok memnunum yardımcı olabilirim
Merhaba,
Ameliyat seçeneği beni çok korkutuyor , okuduğum yorumlardan ne yama şeklinde ne de tek çizgi olanlardan çok memnun olmadıklarını gördüm ama her şeye açığım bu izlerden kurtulabilmek için. Ne ameliyatı oldunuz , nerede oldunuz? Süreçten bahsedenseniz cok sevinirim

Surecini anlatip ilk ve son halini paylasrsan cok sevinirz. Biz ameliyat dusunenlere kimse yardimci olmuyor malesef tum sorularmz yanitsz kaliyor ve bizde karar verip bir seyler yapamiyorz ve hala bu dertle ugrasiyorz :KK43:

Merhaba tekrardan kimse yok sanırım Ben simdi bir dermatolog ile görüştüm telefonda. Altın iğne tedavisinden bahsetti. Bunun dermaroller dan daha etkili olduğunu söyledi. Bir bilgisi olan var mı? Lütfen iletişime geçelim gerçekten bir an önce bunlara çözüm bulmak istiyorum.

Merhaba tekrardan kimse yok sanırım Ben simdi bir dermatolog ile görüştüm telefonda. Altın iğne tedavisinden bahsetti. Bunun dermaroller dan daha etkili olduğunu söyledi. Bir bilgisi olan var mı? Lütfen iletişime geçelim gerçekten bir an önce bunlara çözüm bulmak istiyorum.
Merhaba canm ben bi ara dermarol kullandm ama devam edemedm yaz geldigi icin sanki kabark izlermnden biri deri seviyesne dustu tam bilemiyorm yani belki de bana oyle geliyor :KK43: biraz havalar serinleynce yeniden baslicam duzenli bi sekilde yapmaya ama bu sefer igne uzunlugunu arttirarak yapicam izlern nasl bilmiyorm ama istersen bi dene canm ins cozum olur kurtulurz :KK43:

Merhaba canm ben bi ara dermarol kullandm ama devam edemedm yaz geldigi icin sanki kabark izlermnden biri deri seviyesne dustu tam bilemiyorm yani belki de bana oyle geliyor :KK43: biraz havalar serinleynce yeniden baslicam duzenli bi sekilde yapmaya ama bu sefer igne uzunlugunu arttirarak yapicam izlern nasl bilmiyorm ama istersen bi dene canm ins cozum olur kurtulurz :KK43:
Kullananlar cok memnun, nasıl kullandın kaç mmlik anlatabilir misin lütfen cok yardıma ihtiyacım var Daha önce cok iyi sonuc alan bir arkadastan ümitlendim bende. Evde yapılmasının herhangi bir tehlikesi var mı peki? Enfeksiyon ya da iğne kalması gibi şeyler okudum da. Benim izlerim beş altı tane ince kesikler ama üstleri cok beyaz cok dikkat cekiyor en azından hafifletmek istiyorum Cok sorun yasıyorum

Bir de bu ay kullanmaya baslamayı düşünüyordum ama sen ne zaman baslıcaksın tekrar? Belki beraber başlarız gelişmeleri haberdar ederiz:KK43:

Kullananlar cok memnun, nasıl kullandın kaç mmlik anlatabilir misin lütfen cok yardıma ihtiyacım var Daha önce cok iyi sonuc alan bir arkadastan ümitlendim bende. Evde yapılmasının herhangi bir tehlikesi var mı peki? Enfeksiyon ya da iğne kalması gibi şeyler okudum da. Benim izlerim beş altı tane ince kesikler ama üstleri cok beyaz cok dikkat cekiyor en azından hafifletmek istiyorum Cok sorun yasıyorum
Canm ben ewde uyguladm burdan bi arkadas yazmsti bende onun yazdklarndan yola ciktm kremleri aldm dermarol siparisi verdm gold serisi pergusadan istedm 1.5 mmlik igneliden istemistn ama simdi 2.0 yada 2.5 istemeyi dusunuyorm daha etkili olur diye.. canm sanirm bayramdan bi hafta sonra baslarm havalar biraz sernleyince yani

Izlerni paylasr misn canm nasl senin izlern benmde 4 tane izim war ama basima bela her seyime engel 4 iz :KK43: bu arada ben 3 4 uygulama yaptm herhangi bi sorun yasamadm bi de igneler gozunu korkutmasn saglam yaplmis bi dermarolde igne kirilmasi yada deri icinde kalmasi gibi sorunlar yasamazsn ben yasamadm yani

Izlerni paylasr misn canm nasl senin izlern benmde 4 tane izim war ama basima bela her seyime engel 4 iz :KK43: bu arada ben 3 4 uygulama yaptm herhangi bi sorun yasamadm bi de igneler gozunu korkutmasn saglam yaplmis bi dermarolde igne kirilmasi yada deri icinde kalmasi gibi sorunlar yasamazsn ben yasamadm yani
Paylaşırım tabi ama senin için de sıkıntı olmazsa özelden iletişime geçebilir miyiz? En azından süreçte de birbirimize yardımcı oluruz , :KK43:

Merhaba arkadaslık gönderin isterseniz ilk resimlerimi yüklemişim buraya oradan bakabilirsiniz
Buda son hali 4 yıl geçmiş aradan ilk bakışta yanık izi gözüküyor yani öbür izden eser yok kimsenin dikkatini çekmiyor sorgu yok sual yok

Eklentiler

• IMG_7800.JPG
    IMG_7800.JPG
    77,8 KB · Görüntüleme: 683
Merhaba arkadaslık gönderin isterseniz ilk resimlerimi yüklemişim buraya oradan bakabilirsiniz
Buda son hali 4 yıl geçmiş aradan ilk bakışta yanık izi gözüküyor yani öbür izden eser yok kimsenin dikkatini çekmiyor sorgu yok sual yok
Canm ewet o izlerden hic eser yok sadece yanik izi ve alaninda baya buyukmus benm alanm 2×4 cmlik bi dikdortgen seklinde ve hatta 4 izim arasnda da bosluk war. Sanirim cengiz beye ameliyat oldn guzel olms kurtulmussn en azndan bacagndaki iz nasl peki canm eger sakncasi yoksa ozelden paylasablr misn

Cengiz açıkele ameliyat oldum ben
Eğer izler 1-2 taneyse bence hiç bulaşmayın ama kısa kollu giydiğinizde bu sizi ve cevrenizdekilerin sorularına luzüm görüyorsa yaptırın
Ben memnunum izler gecmiyor böyle bir mantık yok eski kolunuz gibi olmuyor sadece izin adı değişiyor daha masum bir görüntü oluşuyor görenler aa sen yandın mı felan diyor geciyor
Kolunuzdaki izlerin büyüklüğüne göre bacagınızdan parca alınacak bunuda hesap edin bacagımda iz varmı evet var oda kaldı çok iyi düşünün tekrar sorsalar olmasan olurmuydu diye yine olurdum

X