Popüler Konu Jilet izi giderme

arkadaşlar merhaba. Bayram sonunda jilet izlerim için ameliyat olmayı düşünüyordum. randevumu bile aldım. fakat sonra küçük bir araştırma yaparken burada ameliyat olan arkadaşların memnuniyetsizligini gördüm ve şu an için kesinlikle vazgeçtim diyebilirim. yaa yok mu hiç aranızda ben şunu yaptım geçti diyen biri

Ben de ameliyata kesin çözüm en azndan mutlu olacağım diye randevu almak üzereyken buradaki yorumlarda hiç izleri geçmemiş yama altından görünen deriyle bütünleşememiş yamalardan ötürü mutsuz olduğunu söyleyen arkadaşarn yorumlarını görüp vazgeçtim . Hele bir de bacaktaki izin meçhuliyeti var korkuyrm bacağımda da kötü bir iz kalacak diye. Ama çok umut bağlamıştım ameliyata bir anda herşey bitti diyemiyorum kendime. Ameliyat olan arkadaşlar kısa kollu giyebiliyor musunuz mutlu musunuz herşeyden önemlisi değdi mi yeni oluşan iz eskisinden daha açıklanabilir mi yama altndan görünen izler için bir de faça çekip üstüne kendini yakmış yaftasına maruz kalmak en büyük korkum lütfen

Uzun zamandan herkeze selamlar... yillar yillar gecti bende durum hep ayni... dermaroller yapan arkadas sonuc cok iyi kac seans yaptiniz acaba? Izlerde tazeydi sanirim? Üzerine sürdügünüz krem nedir aciklarmisiniz? Bende dermaroller var fakat daha önce yaptigimda hicbir ise yaramadi...

Merhaba ben dün pergusa nın müşteri hizmetleriyle görüştüm. dermaroller için bilgi istedim biraz. ince çizgileri yok edeceğini. kalın çizgilerin ise görüntüsünü hafifletecegini söyledi. siparişini vericem bugün. en azından denemedim demem.

Merhaba ben dün pergusa nın müşteri hizmetleriyle görüştüm. dermaroller için bilgi istedim biraz. ince çizgileri yok edeceğini. kalın çizgilerin ise görüntüsünü hafifletecegini söyledi. siparişini vericem bugün. en azından denemedim demem.
Pergusadan sipariş vericem demissnz konustugnzda size mm olarak kaclik onerdiler eger siparis verdysenz ignesni nasl sectnz 1.5 mu yoksa 2.0-2.5 olandan mi istednz ?

Neden kimse yardımcı olmuyor ameliyat olan arkadaşlar siz de bizimle aynı yollardan geçtiniz siz hata yaptığınızı düşünüyorsanız bizim de hata yapmamıza engel olun ya da memnunsanız söyleyin cesaretlenelim. Ameliyat randevusu almak üzereyim yardımcı olun lütfen

Neden kimse yardımcı olmuyor ameliyat olan arkadaşlar siz de bizimle aynı yollardan geçtiniz siz hata yaptığınızı düşünüyorsanız bizim de hata yapmamıza engel olun ya da memnunsanız söyleyin cesaretlenelim. Ameliyat randevusu almak üzereyim yardımcı olun lütfen

Hiç kendini riske atma derim arkadaşım. Bende çok düşündüm randevu bile aldım son anda vazgeçtim. Dérmaroller siparişi verdim bugün ulaştı elime. Son çare denicem onuda kullanan herkes memnun. Olmazsada yapacak bişey yok bu bir ayıp değil. Kimseyide ilgilendirmiyor.

Öyle ama bunu bir kurtuluş olarak görürken bir anda vazgeçemiyorum.değer mi diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Buradaki en son ameliyat olan arkadaşlar da dahil olmak üzere yazsa değer mi onca sıkıntıya değerse ben hazırım herşeyi göze almaya ama yapamıyorum işte. Bacakta oluşacak iz yamanın altından izlerin durumu yamanın iyileşme süreci bunları kestiremiyorum ama ya geçerse umudumdan da vazgeçemiyorum sanırım ameliyat olacağım ben kimse de bişey yazmadı yardımcı olmadı son çare keşke demek istemiyorum

Öyle ama bunu bir kurtuluş olarak görürken bir anda vazgeçemiyorum.değer mi diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Buradaki en son ameliyat olan arkadaşlar da dahil olmak üzere yazsa değer mi onca sıkıntıya değerse ben hazırım herşeyi göze almaya ama yapamıyorum işte. Bacakta oluşacak iz yamanın altından izlerin durumu yamanın iyileşme süreci bunları kestiremiyorum ama ya geçerse umudumdan da vazgeçemiyorum sanırım ameliyat olacağım ben kimse de bişey yazmadı yardımcı olmadı son çare keşke demek istemiyorum
Canm bu derttn kurtulan herkes kaciyo burdan cozumu bulan arkasna bile bakmiyo bende dusunuyorm ama gorup kiyaslayacagm yparsam soyle olur boyle olur diyecegm hic bisey yok acikcasi fazlasyla da korkuyorm il disndan gidicem hic bilmedgm bi yer ne yapicam nasl yapicam hic bi fikrm yok ewet cengz beyn yaptgi ameliyatlar war sana gonderiyo da fotolari ama bu ameliyati olmus birinin soyle boyle diye yazmasi biz olmak isteyenler icin daha onemli ama malesef ki yazacak kimse yok emin ol bi defa yazan ikinciyi yazmaya gerek gormuyo herkes kendi caresne baksn anlayisi war bende dermaroller kullanan arkadastan gordm aldm deniyorm aman aman bise yok benm izlerm cok kabarik da deil ama dedigm gibi aman aman bise yok, senin izlern nasl etki eder mi bilmiyorm ama istersn al dene ameliyati son care olarak gör erteleyeblrsn hatta eylul ekime kadar ben de o zamana erteledm eger bundan istedgm seyi goremezsem son care eylul ekim gibi gitmeyi dusunuyorm sende mi il disndan gidiceksn acaba ?

Şehirdışından gelecek olanlara ameliyat sıkıntılı. Bende öyle yapmıştım iyiki hastanenin karşısındaki oteli önceden ayarladım. Yüreyecek halim yoktu. Otel pek iyi değil ama yapacak birşey yok. Ben tek başıma gittim ama imkanı olan yanında birisiyle gitsin tek başına çok zor oluyor.

Ben de şehir dışından gideceğim daha önce istanbula hiç gitmedim hiçbiryerini bilmiyorum tek başıma ameliyat sürecini geçireceği çünkü yanmda gelebilecek kimse yok. Hatta kredi çekip bu ameliyatı olacağım. Hepsi de ayrı ayrı bir yıkım olacak bana eğer tüm sıkıntılara değmeyecek bir sonuç alırsam. Bundan tüm çabam. İzlerim derin olduğu için korkuyprım kapanmaz mı acaba diye dikiş atılmazsa kapanmaz atılırsa çukurluk olur mu herşey ayrı ayrı soru işareti kafamda

Şehirdışından gelecek olanlara ameliyat sıkıntılı. Bende öyle yapmıştım iyiki hastanenin karşısındaki oteli önceden ayarladım. Yüreyecek halim yoktu. Otel pek iyi değil ama yapacak birşey yok. Ben tek başıma gittim ama imkanı olan yanında birisiyle gitsin tek başına çok zor oluyor.
Hangi oteldi acaba gecelik ortalama ne kadardır

Canimcm sen biraz surecnden bahsetsen bize izlern ne durumdaydi cok mu derin mi hani nasldi bide tek kol mu iki kol birden mi oldun ameliyati ? Ne kadar sure gecti ameliyat ustnden sen bizim icin foto paylasrsan sevinirz oncesi sonrasi ve bacagndaki izin durumu nedr suan ? Canm bide bacagndan deri alinan alan neresi tam olarak ? Cok soru sordum da arastrnca insan yapanlari gorunce herseyi sormak istiyo sen bizi aydnlatrsan sevinrz canm

Ben de şehir dışından gideceğim daha önce istanbula hiç gitmedim hiçbiryerini bilmiyorum tek başıma ameliyat sürecini geçireceği çünkü yanmda gelebilecek kimse yok. Hatta kredi çekip bu ameliyatı olacağım. Hepsi de ayrı ayrı bir yıkım olacak bana eğer tüm sıkıntılara değmeyecek bir sonuç alırsam. Bundan tüm çabam. İzlerim derin olduğu için korkuyprım kapanmaz mı acaba diye dikiş atılmazsa kapanmaz atılırsa çukurluk olur mu herşey ayrı ayrı soru işareti kafamda
Canm bende bilmiyorm sadece bilet alip gidebilrm gerisi sanirm Allaha emanet olacak acikcasi oyle bi sehirde hic bi yer bilmemek ayrca korkutuyor beni ama dedgm gibi dermarollerdn istedgm sonucu alamam gibime geliyor cunku gecmiyo izler bakalm napicaz bende bazen tek ize mi cevrsem yada yanik izi mi olsa diye git geldeym ama sanirm en son karari eylul gibi verip halledecem bu isi artk kurtulmak istiyorm cunku gercktn yoruldum

Canm bende bilmiyorm sadece bilet alip gidebilrm gerisi sanirm Allaha emanet olacak acikcasi oyle bi sehirde hic bi yer bilmemek ayrca korkutuyor beni ama dedgm gibi dermarollerdn istedgm sonucu alamam gibime geliyor cunku gecmiyo izler bakalm napicaz bende bazen tek ize mi cevrsem yada yanik izi mi olsa diye git geldeym ama sanirm en son karari eylul gibi verip halledecem bu isi artk kurtulmak istiyorm cunku gercktn yoruldum
Canım sanırım ben olcam ve özelden numaralaşırsak tüm süreci senle paylaşabilirşm elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışırım. Temmuz gibi olcam sanırım herşeye rağmen elimden gelenş yaptım ama yine olmadı demek bile vicdanen rahatlatcak beni sanırım

Canım sanırım ben olcam ve özelden numaralaşırsak tüm süreci senle paylaşabilirşm elimden geldiğince yardmcı olmaya çalışırım. Temmuz gibi olcam sanırım herşeye rağmen elimden gelenş yaptım ama yine olmadı demek bile vicdanen rahatlatcak beni sanırım
Haklisn canm insan vicdanen rahat olursa zaten geride ne kaldgnin pek bi onemi yok bence oyle yada boyle bi iz olacak onu kabul ediyorz zaten sonuc nasl bi iz olur onu bilmiyorz insallah bizi memnun edecek bi sonuc olur canm Rabbim en kisa surede en mutlu sekilde sonuclandrsn bizler icin. Canm yardmci olmayi cok isterdm gercekten hatta eger eylul ekim gibi olmayi dusunseydn birlikte ayarlayalm diyecektm tabi nasip yine de yaninda deilim ama oyle bil birilernin yanimzda oldgnu bilmek bize guc verir her surecni yaz canm foto da paylas lutfen en azndan bizim gibi olanlara örnek olursn yol bilirler sayende hep yaninda olmaya caliscam canm ins gecicek bu gunler..

Haklisn canm insan vicdanen rahat olursa zaten geride ne kaldgnin pek bi onemi yok bence oyle yada boyle bi iz olacak onu kabul ediyorz zaten sonuc nasl bi iz olur onu bilmiyorz insallah bizi memnun edecek bi sonuc olur canm Rabbim en kisa surede en mutlu sekilde sonuclandrsn bizler icin. Canm yardmci olmayi cok isterdm gercekten hatta eger eylul ekim gibi olmayi dusunseydn birlikte ayarlayalm diyecektm tabi nasip yine de yaninda deilim ama oyle bil birilernin yanimzda oldgnu bilmek bize guc verir her surecni yaz canm foto da paylas lutfen en azndan bizim gibi olanlara örnek olursn yol bilirler sayende hep yaninda olmaya caliscam canm ins gecicek bu gunler..
Takipçilerinizden birisi de benim kızlar.. lanet jilet hatasına bnde düşmüşüm 10 yıllık bnmkiler nedenini bile hatırlayamıyorum ama pişmanlığı çok büyük.. :KK43: benim de kafamda iki isim var ya Dr. Ethem Mercan ya da Dr. Cengiz Açıkel. Bende ekimde olmayı düşünüyorum iki doktora da fotoğraf çekip yolladım bakalım ne diyecekler. Tabi bu arada sizden haber bekliyorum. İnşallah her şey güzel olur..

yaptırmayın arkadaşlar ameliyat falan cok zor süreç üstelik geçmiyor ne gerek var ben pismanim yaptirdigima bari siz kendinizi yakmayin
hangi doktora ameliyat oldunuz? bnde düşünüyorum ama byle yorumları okuyunca korktum açıkçası büyük bi dövmemi yaptırsam diye düşünmeye başladım o da altan belli olur mu acaba

X