- 2 Eylül 2014
- 69
- 3
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bunu bilmiyodum bakbenim belli oluyor. doktor ilk baslarda belli olur dedi de . yinede korkuyorum değil :)
evet. sana özelden mesaj attım baksanaHadi ya bunu bilmiyodum bak
Advantani bana soylemedi.bephanten ve contractubex dedi sadece.gunes görmemesine ozen gosterdin dmi?o yüzden belli oluyor olabilir mi?Ben ameliyat olalı 6 ay oldu. Kenarlarda kabarıklık yok ama beyazlık var. Çevresi beyaz kaldıktan sonra ne anlamı var ki bu işin? Bir de dikiş attığı yerlerde çöküklük oluyor.
Birisi yazmış cengiz hoca çok ilgili değil diye bende katılıyorum. Adam seni unutup gidiyor. Bir krem veriyor sür diye 1 ay sürüyorsun sonra şunu sürmedin mi bunu sürmedin diye konuşuyor. Sanki söyledi. Advantan sür dedi bende sürdüm. Sonra baktı ki yama çok incelmiş ne dediyse yaptık. Bana deseydi 3 gün sür 5 gün sür diye ben nereden bileyim ayarını doktorum sanki. Parası ayrı dert bandajı ayrı dert çilesi ayrı dert bu ameliyatın.
BeyazliklarAdvantani bana soylemedi.bephanten ve contractubex dedi sadece.gunes görmemesine ozen gosterdin dmi?o yüzden belli oluyor olabilir mi?
Advantanı kenardaki kabarıklar için verdi. Ancak ne kadar sürüleceğini söylemedi. Bende sürdüm durdum. O krem yamayı inceltiyormuş bende sürdükçe inceltti. Bu konun beyazlıkla ilgisi yok.Onun çözümü olacağını sanmıyorum çünkü yamanın birleşim yerinde oluyor. Güneş pek görmedi bepanthen falan ilk zamanlar kullanılan kremler.Beyazliklar
Hahahaha =) oda iyimis=)Gittiğim doktor 2 yıl bekle teknoloji gelişir dedi sağolsun
Hahahaha =) oda iyimis=)
Valla ben yaptirdim belli olmuyo, kimse anlamiyo ama pismanim sildirmek istiyorum , benden tavsiye iyi dusun derim , pismanim ben =(çok iyi hem de bileğime dövme yaptırsam ne olur ki ya
Valla ben yaptirdim belli olmuyo, kimse anlamiyo ama pismanim sildirmek istiyorum , benden tavsiye iyi dusun derim , pismanim ben =(
Benim son durumum su yama baska bir.gezegenden gelmis gibi.durmaya devam ediyor dermoroller yapip dermatiksi suruyordum.biraktim memnun degilim olacak gibide degilim2 yıl önce 3 yıl önce 4 yıl önce cengiz hocaya ameliyat olan arkadaşlar nerdesiniz ara sıra bir mesaj yazın insan merak ediyor. Lütfen