Popüler Konu Jilet izi giderme

Ben ameliyat olalı 6 ay oldu. Kenarlarda kabarıklık yok ama beyazlık var. Çevresi beyaz kaldıktan sonra ne anlamı var ki bu işin? Bir de dikiş attığı yerlerde çöküklük oluyor.
Birisi yazmış cengiz hoca çok ilgili değil diye bende katılıyorum. Adam seni unutup gidiyor. Bir krem veriyor sür diye 1 ay sürüyorsun sonra şunu sürmedin mi bunu sürmedin diye konuşuyor. Sanki söyledi. Advantan sür dedi bende sürdüm. Sonra baktı ki yama çok incelmiş ne dediyse yaptık. Bana deseydi 3 gün sür 5 gün sür diye ben nereden bileyim ayarını doktorum sanki. Parası ayrı dert bandajı ayrı dert çilesi ayrı dert bu ameliyatın.

Ben ameliyat olalı 6 ay oldu. Kenarlarda kabarıklık yok ama beyazlık var. Çevresi beyaz kaldıktan sonra ne anlamı var ki bu işin? Bir de dikiş attığı yerlerde çöküklük oluyor.
Birisi yazmış cengiz hoca çok ilgili değil diye bende katılıyorum. Adam seni unutup gidiyor. Bir krem veriyor sür diye 1 ay sürüyorsun sonra şunu sürmedin mi bunu sürmedin diye konuşuyor. Sanki söyledi. Advantan sür dedi bende sürdüm. Sonra baktı ki yama çok incelmiş ne dediyse yaptık. Bana deseydi 3 gün sür 5 gün sür diye ben nereden bileyim ayarını doktorum sanki. Parası ayrı dert bandajı ayrı dert çilesi ayrı dert bu ameliyatın.
Advantani bana soylemedi.bephanten ve contractubex dedi sadece.gunes görmemesine ozen gosterdin dmi?o yüzden belli oluyor olabilir mi?

Advantanı kenardaki kabarıklar için verdi. Ancak ne kadar sürüleceğini söylemedi. Bende sürdüm durdum. O krem yamayı inceltiyormuş bende sürdükçe inceltti. Bu konun beyazlıkla ilgisi yok.Onun çözümü olacağını sanmıyorum çünkü yamanın birleşim yerinde oluyor. Güneş pek görmedi bepanthen falan ilk zamanlar kullanılan kremler.

Beyazlıkları sormadım ama kalıcı olabilir. Zaten birleşme yerlerinde var. Ameliyattan sonra bir kere dikişleri aldırmaya gittim. 3 tane unutmuş tekrar gideceğim. Bu ameliyatla istediğim kadar iyileşme olacağını sanmıyorum. Bir kere dikiş yerleri çökük ikincisi değişen görünümü var. Önceden sağ tarafı kabarıktı şimdi üst tarafı. Kremler öyle mucize şeyler değil. Kremle bu iş olacak olsaydı ameliyat olmazdık.
Bu forumda ameliyat olan ve gerçekten hiç olmamış gibi güzel iyileşenler var herkes onlar gibi şanslı değil. Bu iş sadece ameliyat değil senin derinin yarayı nasıl iyileştirdiğine bağlı.

BEN BURAYA AYLAR ÖNCE DE YAZMIŞTIM CENGİZ BEYE AMELİYAT OLACAKTIM AMA SANIRIM ŞUAN VAZGEÇTİM. BENCE ÇEVRENİZİ BU KADAR DÜŞÜNMEYİN . KİMSE SİZDEN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL :) BABAMIN HABERİ YOKTU . SÖYLEDİM . BUNU MU TAKIYORSUN DEDİ . ANKARA DA HACETTEPE HASTANESİNE GİDECEĞİM Bİ TANIDIK VASITASIYLA . PLASTİK CERRAHA GÖRÜNCEM .YAZIN SAAT TAKIYORUM BİLEĞİME HİÇ BİRŞEY BELLİ, OLMUYOR. AMA O SAATTE YORDU BENİ 3 YILDIR :/ GEREKİRSE HİÇ BİR ŞEY YAPTIRMAYIP YAZIN SADECE SAAT YA DA BİLEKLİKLE GEÇİŞTİRECEĞİM . DAHA ÖNCESİNDE LAZER YAPTIRMIŞTIM 2 SEANS PARA TUZAĞI. DÖVME BELLİ OLUR DİYE HİÇ YELTENMEDİM .SONUMUZ HAYIRLI OLSUN :) AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARIM UMARIM İYİ SONUÇLAR ALIRSINIZ ..

Bir cok sikayet gelmeye basladi cengiz bey ile ilgili , benide korkutmaya basladiniz, keske baska bir caresi olsa ama yok gibi malesef. 3 yil gecti koskoca. Daha fazla yil kaybi yasamak istemiyorum ve kurtulmak istiyorum. Allah herkesin yardimcisi olsun. =)

merhabalar birkaç sorum olacak ameliyat olanlar yardımcı olursa sevinirim ameliyattan sonra kolu bacağı ne kadar süre kullanamıyoruz ve ne kadar süre banyo yapılmıyor suyun sakıncası var mı ? son olarak ne sıklıkta kontrol gerekiyor ve ameliyat masrafı dışında bandaj ilaç vs cok maliyetli mi ? biraz fazla soru sordum kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

2 yıl önce 3 yıl önce 4 yıl önce cengiz hocaya ameliyat olan arkadaşlar nerdesiniz ara sıra bir mesaj yazın insan merak ediyor. Lütfen

2 yıl önce 3 yıl önce 4 yıl önce cengiz hocaya ameliyat olan arkadaşlar nerdesiniz ara sıra bir mesaj yazın insan merak ediyor. Lütfen
Benim son durumum su yama baska bir.gezegenden gelmis gibi.durmaya devam ediyor dermoroller yapip dermatiksi suruyordum.biraktim memnun degilim olacak gibide degilim

X