arkadaşlar hepinize selam,
en başından beri siteyi takip eden bir üye olarak bende deneyimlerimi kısaca paylaşmak istedim. Ameliyat gibi yöntemler hem maliyetli hemde kesin çözüm olmadığı için her zaman gözümü korkuttu. benim izlerim küçük bir alanda 17-18 yıllık izler. geçen yaza girmeden DERMAROLLER ile uygulama yapıp sonrasında bildiğimiz hücre yenileyici basit eczane kremleri sürüyordum. çok çok kızarınca ara verip 2 hafta sonra tekrar başlıyordum. 2-3 ay bu şeklinde uygulama yaptım ve evet dermaroller gerçekten çok azda olsa izleri hafifletti. sonrasında yazın oldukça bronzlaştım ve ilk defa izlerim her zamnkinden silik bir hal aldı. yaz dönüşü buradan oluşturduğumuz whatsapp arkadaş grubumuzdaki kızlar TCA uygulaması yapıyordu. bende 1 defa uygulama yaptım ve çok pişman oldum çünkü uygulama yaptığım yer ve etrafı bembeyaz yeni deri oldu. bronz tene oldukça sırıttı. Ve yine kolumu köşe bucak saklama günleri geri döndü
((
sonrasında internette uçucu yağlarla eğitim veren bir kadına rastladım ve ona mesaj attım. Çünkü ameliyat, lazer vs hiç güvenim yok, ne kaybederim diye düşündüm. Bayan bu konuda bilimsel ispatları bile olduğunu, uçucu yağlarla izin durumuna göre eczacının hazırladığı karışımla izlerin yok edilebileceğini söyledi ve beni en yakın eczacısına yönlendirdi. Bende hemen atlayıp gittim. eczacı bayana izin geçmişini ve yaptıklarımı anlattım. Bana bir sürü şey karıştırıp güzel kokulu bir yağ karışımı hazırladı ve her akşam sabah sürmemi söyledi. en büyük 1-2 izim haricinde izlerin geçeceğini, onlarınsa biraz uzun süreceğini söyledi. VEEEE kendimce sonuç:
arkadaşlar karışımı 1,5 aydır hergün günde 2-3 kez aklıma her geldiğinde sürüyorum ve evet kesinlikle izler hafifliyor ve silikleşiyor. üstelik yapmam gereken tek şey sabırla güzel kokulu bir yağ sürmek. Aslında 1-2 ay daha bekleyip size yazmak istiyordum sonucu ama özellikle İZLERİ YENİ OLAN VE ÇARE ARAYAN arkadaşlar için hemen yazmak istedim. Çünkü eczacı hanım izler yeni olsa daha iyi sonuç alıyoruz dedi. Birde fiyatına gelince 60 tl bir ücret ödedim ki feda olsun.
özellikle istanbulda olanlar için kadının adını yazmak isterim. Mutlaka iletişime geçin ve bilgi alın derim. Bayanın adı Hülya Kayhan. ben instagram üzerinden iletişime geçtim.
Hepinize şifa olur umarım. Sevgiler