- 2 Eylül 2014
- 69
- 3
- 32
bende . işte oyuzden surekli bandaj takalım ki baskı yapsın kabarmasınBen de ndense geçeceğine inanıyorum.yalniz değilmişim :) inşallah kabarıklık falan kalmaz ben ondan çok korkuyorum ya da renk farkı belrgn olmasa bari
inan ki çok endişelerim var bandaj sikmiyo sanki benim kolumu daha sıkı mi alsam diye dusunuyorum ama kendi başıma da karar vermek istemyrm.sımsıkı olsa kabarmicakmis gibi geliyor bana :) geçsin allahım nolur artık çok sıkıldım bu durumdan saklamaya calismaktan kolumu. yüzlerce kez pişman oluyoruz ama nafile.nasil bi hata yaptık biz...bende . işte oyuzden surekli bandaj takalım ki baskı yapsın kabarmasın
Evet beni de rahatsız etmiyor bandaj daha takmaya başlamadan sargı var kolunda ama sıkıntı değil sargı.izler gorunmesin yeter bize.o psikolojik baskıyı yaşamıyoruz en güzeli buben ameliyat oldugum gibi bandajla direk tisort giymeyi dusunuyorum. Beni acikcasi bandajla gezmek cok rahatsiz etmiyo, normal de zaten bazen izlerim gozukmesin diye bandajla gezen biriyim. Sirf bunun icin bile ameliyat olmak istiyorum =)
evet ya bende öyle düşünüyorum. ama doktor bana c size verdi. kafama göre değiştireme. senın bandajın kac beden ? birde bacagını actın mı? evet sormainan ki çok endişelerim var bandaj sikmiyo sanki benim kolumu daha sıkı mi alsam diye dusunuyorum ama kendi başıma da karar vermek istemyrm.sımsıkı olsa kabarmicakmis gibi geliyor bana :) geçsin allahım nolur artık çok sıkıldım bu durumdan saklamaya calismaktan kolumu. yüzlerce kez pişman oluyoruz ama nafile.nasil bi hata yaptık biz...
O kadar zor bir psikoloji ki sevdiğin insanin o izlerin ne anlama geldiğini soramamasi sürekli kapatmaya çalışmak bir şeyleri gizlemeye çalışmak oysa belki de daha çocukken yaşadığın bir olay travma neticesinde bugünleri düşünememek oysa o çocuk aklımızla ne kadar safmisiz. Destek olacak kimse yok hayatında bir şekilde tek kaliyorsun dua ediyorsun Allaha ki beni anlayan birini karşıma çıkar diye destek olalim bana yardım edin lütfen :'(
Bana da c size verdi.bacagimi 11 gün sonra aç dedi yani haftaya çarşamba acicam.hayvan gibi sargılı bi bacaklar dolaşıyorum ortalıklarda.ise bile böyle geldim,herkes noldu diyo.sicak su döküldü diyorum napimevet ya bende öyle düşünüyorum. ama doktor bana c size verdi. kafama göre değiştireme. senın bandajın kac beden ? birde bacagını actın mı? evet sorma(( böyle bi hata böyle bir bedel olamaz ya olamaz
ya evet ya çok buyuk rahatsz oluyorm bende. yarın acıcam bandajı nasıl bı goruntuyle karsılascam merak ediyorum.Bana da c size verdi.bacagimi 11 gün sonra aç dedi yani haftaya çarşamba acicam.hayvan gibi sargılı bi bacaklar dolaşıyorum ortalıklarda.ise bile böyle geldim,herkes noldu diyo.sicak su döküldü diyorum napim
Yarin 11. Gün doluyo mu senin?ya evet ya çok buyuk rahatsz oluyorm bende. yarın acıcam bandajı nasıl bı goruntuyle karsılascam merak ediyorum.
evet doluyor yarınYarin 11. Gün doluyo mu senin?
inşallah. evet canım. sonra contatubex e geccem. ilacın adını yanlıs yazdı da anladın senHadi bakalım inşallah her şey güzel olacak.inaniyorum.bephanteni koluna kullanıyorsun dmi
izlerinin alttan belirginliği ne durumda. senın de belli mi gozukuyormu?inşallah. evet canım. sonra contatubex e geccem. ilacın adını yanlıs yazdı da anladın sen
Valla bilmiyorum ki bi tek ateli çıkardığında gördüm kolumu,o zaman da kizarikti bisey belli değildi.cumartesi sargıyı cikarcam o zaman bakarim,soylerim.senin belli miizlerinin alttan belirginliği ne durumda. senın de belli mi gozukuyormu?