Aynen katılıyorum . bendede biraz beyaz iz mevcut.cukurlasma parlama devam ediyor.ancak eskisi gibi jilet.izi gibi durmuyor . Ancak alttaki izler biraz belli olmasa yada kollarmda kıl fazla olsa hersey daha güzel olacakRealist o yama yeri kabardığında belli oluyor benımde ızler belirli yama kabardığında cengız hocaya gıdıp ız olan yerlede ya dokusu enjekte etmesını ıstıycem cunku ızlerın oldugu yer yamaya gore cukur halde o da ısıgın acısına gore belırgınlıgı artıyor dumduz olsa pek bı sıkıntı yaratmıycak bıdr kolun orjınal derısı ıle yamanın bırlestıgı yerlerde bembeyaz ız var dıger arkadasların fotolarına baktım kımsede o beyaz bırlsme ızı yok bende var offf bılmıyorum ben amelıyat olalı 20 ay fılan oldu yama ızı ten rengıne cok yaklastı ama bu kesıp alınan ızler ve derının yama ile birleşim yeri sıkıntılı bıraz bakalım haftaya hocanın yanına gıdecem ne diyecek
Merhaba ben yapıyorum dermaroller şimdilik iki kere yaptım ve sanki biraz biraz iyileşir gibi oldu ama benimkiler çok hafif ve kendimi kandırıyor da olabilirim bilmiyorum ama denemeye değerMerhaba herkese,
Görüştüğüm bir plastik cerrah dermaroller uygulamasıyla izlerin hafifleyeceğini söyledi. Daha önce dermaroller yaptıran var mı acaba ve işe yarar mı?
realist kolun yanık gibi duruyor kendı kolumla kıyasladıgımda benım yama ıle normal derının bırlestıgı kısımda beyaz bır cerceve var ayrıca yama uzerınde kesık ızlerının kesılıp alndıgı yerlerde cukurlasma ve kızarıklık var senın ızın benımkıne gore daha olumlu dıyebılırım. Ben dermorollerı cengız hocaya sordugumda yaptırma cukur cukur olur kolun demıstı sende nasıl etkı ettı merak edıyorum. bırde kabarıklık ıcın kortızon kullandın mıEki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Arkadaslar bende durum bu.yorumlarınız nedir.bundan ileri gidecegini düşünmüyorum Eki Görüntüle 1937692
arkadaşlar hepinize selam,
en başından beri siteyi takip eden bir üye olarak bende deneyimlerimi kısaca paylaşmak istedim. Ameliyat gibi yöntemler hem maliyetli hemde kesin çözüm olmadığı için her zaman gözümü korkuttu. benim izlerim küçük bir alanda 17-18 yıllık izler. geçen yaza girmeden DERMAROLLER ile uygulama yapıp sonrasında bildiğimiz hücre yenileyici basit eczane kremleri sürüyordum. çok çok kızarınca ara verip 2 hafta sonra tekrar başlıyordum. 2-3 ay bu şeklinde uygulama yaptım ve evet dermaroller gerçekten çok azda olsa izleri hafifletti. sonrasında yazın oldukça bronzlaştım ve ilk defa izlerim her zamnkinden silik bir hal aldı. yaz dönüşü buradan oluşturduğumuz whatsapp arkadaş grubumuzdaki kızlar TCA uygulaması yapıyordu. bende 1 defa uygulama yaptım ve çok pişman oldum çünkü uygulama yaptığım yer ve etrafı bembeyaz yeni deri oldu. bronz tene oldukça sırıttı. Ve yine kolumu köşe bucak saklama günleri geri döndü((
sonrasında internette uçucu yağlarla eğitim veren bir kadına rastladım ve ona mesaj attım. Çünkü ameliyat, lazer vs hiç güvenim yok, ne kaybederim diye düşündüm. Bayan bu konuda bilimsel ispatları bile olduğunu, uçucu yağlarla izin durumuna göre eczacının hazırladığı karışımla izlerin yok edilebileceğini söyledi ve beni en yakın eczacısına yönlendirdi. Bende hemen atlayıp gittim. eczacı bayana izin geçmişini ve yaptıklarımı anlattım. Bana bir sürü şey karıştırıp güzel kokulu bir yağ karışımı hazırladı ve her akşam sabah sürmemi söyledi. en büyük 1-2 izim haricinde izlerin geçeceğini, onlarınsa biraz uzun süreceğini söyledi. VEEEE kendimce sonuç:
arkadaşlar karışımı 1,5 aydır hergün günde 2-3 kez aklıma her geldiğinde sürüyorum ve evet kesinlikle izler hafifliyor ve silikleşiyor. üstelik yapmam gereken tek şey sabırla güzel kokulu bir yağ sürmek. Aslında 1-2 ay daha bekleyip size yazmak istiyordum sonucu ama özellikle İZLERİ YENİ OLAN VE ÇARE ARAYAN arkadaşlar için hemen yazmak istedim. Çünkü eczacı hanım izler yeni olsa daha iyi sonuç alıyoruz dedi. Birde fiyatına gelince 60 tl bir ücret ödedim ki feda olsun.
özellikle istanbulda olanlar için kadının adını yazmak isterim. Mutlaka iletişime geçin ve bilgi alın derim. Bayanın adı Hülya Kayhan. ben instagram üzerinden iletişime geçtim.
Hepinize şifa olur umarım. Sevgiler
Siz tca kullandınım mı Msms1Dermaroller konusunda size katılıyorum biraz hafifletiyor. Tca da açık tene uygulanması gerekiyor orda hata yapmışsınız. Normalde hiç inanmam bir kremin iyi geleceğine ama daha fazla bilgi verebilir misiniz bu krem hakkında ?
Evet kullanıyorum hala ayda bir. Ama izlerim çok çok çok hafif olmasına rağmen hiç bir etki göstermedi çok yüzeysel soyuyor olduğu gibi duruyor izler. Belki Dermabrazyon daha derin soyduğu için o etki gösterebilir bilmiyorumSiz tca kullandınım mı Msms1
İyi akşamlar realist, ben eski fotoğrafınızı da görmüştüm renk farkı baya azalmış bu iyi bir şey. Demekki yıllar geçtikçe kaybolabilir. Çok daha iyi görünüyor eskisine göre.Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Arkadaslar bende durum bu.yorumlarınız nedir.bundan ileri gidecegini düşünmüyorum Eki Görüntüle 1937692
Kortizon kullanmadım. Dermoroler da kullanmadım. Ancak kolum bazen alttaki izler fotoğraf takı gibi olmuyor. Bazen sıkıldığıMDA kan akışı ileri alakalı bilmiyorum belli olabiliyor.biraz daha iyi olsa sanırım fena olmayacak ama bundan daha iyi olacağına artık inanmıyorum. Yani %100 sonuç alacağımız birsey yok sanırım. Benim izlerimin derin olmamasininda etkisi var bunda.realist kolun yanık gibi duruyor kendı kolumla kıyasladıgımda benım yama ıle normal derının bırlestıgı kısımda beyaz bır cerceve var ayrıca yama uzerınde kesık ızlerının kesılıp alndıgı yerlerde cukurlasma ve kızarıklık var senın ızın benımkıne gore daha olumlu dıyebılırım. Ben dermorollerı cengız hocaya sordugumda yaptırma cukur cukur olur kolun demıstı sende nasıl etkı ettı merak edıyorum. bırde kabarıklık ıcın kortızon kullandın mı
Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Arkadaslar bende durum bu.yorumlarınız nedir.bundan ileri gidecegini düşünmüyorum Eki Görüntüle 1937692
Dermaroller konusunda size katılıyorum biraz hafifletiyor. Tca da açık tene uygulanması gerekiyor orda hata yapmışsınız. Normalde hiç inanmam bir kremin iyi geleceğine ama daha fazla bilgi verebilir misiniz bu krem hakkında ?
Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Eki Görüntüle 1937694 Eki Görüntüle 1937697 Arkadaslar bende durum bu.yorumlarınız nedir.bundan ileri gidecegini düşünmüyorum Eki Görüntüle 1937692