Popüler Konu Jilet izi giderme

kızlar hepimizin sorunu hele ki yaz aylarında umarım hepimizin bi şekilde bu durumdan kurtuluruz. 7,8 senelik var bende de jilet faça sayısı 15,16 falan küçüklü büyüklü . Geçenlerde sayfalrda araştırırken gördüm kimyasal peeling jilet izine son diye gördüm araştırdım ve almaya karar verdim. %30 luk bi tca aldım kendime ilk uygulamamı da dün gece yaptım şu anda herhangi bi soyulma yok sadece bazı yerlerin rengi koyu kahve ve mor (kan oturmuş gibi) iyi geleceğini düşünüyorum nedense bilemiyorum ama bakalım umut dünyası :)

bu arada acibadem de franksiyonel lazer e gitmiştim 2 sene önce ama 2 seans falandı o zaaman 300 küsür veriyordum ve doktor o kadar ilgisizdi ki anlatamam tamamen geçmez iz kalır hiç umut verici konuşmadı verdiğim bi dünya para da cabası o yüzden baya bi ara vermiştim şimdi de tca yı buldum bakalım o işe yarayacak mı göreceğiz.. TCA hakkında bilgi almak isteyen olursa anlatırım

Tisort giyememek , denize rahatca girememek, ailenden her an saklamaya calismak ne zor seylermis.. 2-3 yildir yasamaktayim bu sekilde. Megerse bu sorunumdan once hayatimda hic sorun yokmus. Ins gecicek bunlarda.

7,8 senedir yaz aylarından nefret ediyorum.senelerce babamdan sakladım kolumu şimdi evliyim rahat rahat kısa kollu giyemiyorum aile ortamında .. iş yerinde zaten giyemiyorum orasını söylemeye gerek yok :) aynen öyle berbat bi durum malesef üzücü insanların size bakışları rahatsız edici fln fln geçmesi temennimiz

aynen öyle ama ben şu an çok ümitliyim aslında buraya geçtiğinde üye olucaktım ama dayanamadım bu sefer içimde bi his geçecek diyo hayırlısı bakalım:)

insallah Allahım inşallah geçer. bende tedaviye başlıyorum. bende haber vericem sizlere

evet dermeroller ı ben de bi ara düşünmüştüm kendim alıp evde yapmayı inşallah seninkisi en yakın zaman da geçer ama ç.ok dikkat et bu doktorlar genelde para tuzağı oluyorlar hele de özeldeyse..

evet dermeroller ı ben de bi ara düşünmüştüm kendim alıp evde yapmayı inşallah seninkisi en yakın zaman da geçer ama ç.ok dikkat et bu doktorlar genelde para tuzağı oluyorlar hele de özeldeyse..
evet özelde ama denize düşen yılana sarılır misali...(((( inşallah canım inşallah . hayatım kabus oldu. uyanır uyanmaz aklımda bu izler. ruyalarıma giriyor. mahvetti beni. kurtulmam lazım bir şekilde. dua ediyorum inşallah bi sonuç alırız. mutlaka yazıcam burayada haberdar edicem. eger olmazsa tca denicem bende ..

Lazer pek ise yaramiyor umit kirmak istemem ama bende denedim 4-5 seans daha kotu oldu diyebilirim. Ama sizde belki farkli olur. Hayirlisi diyelim.

TCA DENEYİP lazer yaptırsaydın da ben cok yerde okumuştum lazer iz bırakıyor diye iyice araştırdın mı?

Lazer pek ise yaramiyor umit kirmak istemem ama bende denedim 4-5 seans daha kotu oldu diyebilirim. Ama sizde belki farkli olur. Hayirlisi diyelim.
lazer değil bu yöntem. kucuk iğnelerle derinin altına inicek vucut orayı yenı yara diye algılıycakmış. sonra prp denilen bişy varmış. benım kanımı bu yara yaptığı yerlere vericek. kök hücre tedavısı değil tam olarak ama ona yakın birşey galiba.

bu dermeroller lazer olmuyor. iğneleyip yenı yara yapıyor derinin altını

yok yok biliyorum ben incecik iğneleri var deriye hasar verip kabuklanıp düzelmesini sağlıyor
senden önce birisi lazer dedi heralde karıştırdım sonuçları yaz bakalım benimde aklımda bende yazıcam :)

yok yok biliyorum ben incecik iğneleri var deriye hasar verip kabuklanıp düzelmesini sağlıyor
senden önce birisi lazer dedi heralde karıştırdım sonuçları yaz bakalım benimde aklımda bende yazıcam :)
tamam canım merak etme mutlaka yazıcam buraya. inşallah işe yararda sizde faydalanırsınız bu durumdan

Realist o yama yeri kabardığında belli oluyor benımde ızler belirli yama kabardığında cengız hocaya gıdıp ız olan yerlede ya dokusu enjekte etmesını ıstıycem cunku ızlerın oldugu yer yamaya gore cukur halde o da ısıgın acısına gore belırgınlıgı artıyor dumduz olsa pek bı sıkıntı yaratmıycak bıdr kolun orjınal derısı ıle yamanın bırlestıgı yerlerde bembeyaz ız var dıger arkadasların fotolarına baktım kımsede o beyaz bırlsme ızı yok bende var offf bılmıyorum ben amelıyat olalı 20 ay fılan oldu yama ızı ten rengıne cok yaklastı ama bu kesıp alınan ızler ve derının yama ile birleşim yeri sıkıntılı bıraz bakalım haftaya hocanın yanına gıdecem ne diyecek

Merhaba arkadaşlar, ben sanırım bu ameliyatı olamayacağım sürekli olmaya karar verdiğim an bir şey okuyorum ve korkup vazgeçiyorum Şimdi co2 lazer yaptırmaya karar verdim kışın onu denicem izler az olduğu için belki işe yarar.. Tca kullanmaya korkuyorum açıkcası kullanan ve yararını gören var mı bu forumda? Ve lazerden sonra kötü oldu yazmış bir arkadaş neden kötü oluyor daha iyi olması gerekiyorken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…