insallah Allahım inşallah geçer. bende tedaviye başlıyorum. bende haber vericem sizlerebu arada acibadem de franksiyonel lazer e gitmiştim 2 sene önce ama 2 seans falandı o zaaman 300 küsür veriyordum ve doktor o kadar ilgisizdi ki anlatamam tamamen geçmez iz kalır hiç umut verici konuşmadı verdiğim bi dünya para da cabası o yüzden baya bi ara vermiştim şimdi de tca yı buldum bakalım o işe yarayacak mı göreceğiz.. TCA hakkında bilgi almak isteyen olursa anlatırım
insallah Allahım inşallah geçer. bende tedaviye başlıyorum. bende haber vericem sizlere
dermerol ve prp . doktor azaltabilirz dedi. bi umut işte en az 4 5 seans gidicem bakalım ne olucak.senin ki ne tedavisi?
evet özelde ama denize düşen yılana sarılır misali...evet dermeroller ı ben de bi ara düşünmüştüm kendim alıp evde yapmayı inşallah seninkisi en yakın zaman da geçer ama ç.ok dikkat et bu doktorlar genelde para tuzağı oluyorlar hele de özeldeyse..
evet özelde ama denize düşen yılana sarılır misali...(((( inşallah canım inşallah . hayatım kabus oldu. uyanır uyanmaz aklımda bu izler. ruyalarıma giriyor. mahvetti beni. kurtulmam lazım bir şekilde. dua ediyorum inşallah bi sonuç alırız. mutlaka yazıcam burayada haberdar edicem. eger olmazsa tca denicem bende ..
lazer değil bu yöntem. kucuk iğnelerle derinin altına inicek vucut orayı yenı yara diye algılıycakmış. sonra prp denilen bişy varmış. benım kanımı bu yara yaptığı yerlere vericek. kök hücre tedavısı değil tam olarak ama ona yakın birşey galiba.Lazer pek ise yaramiyor umit kirmak istemem ama bende denedim 4-5 seans daha kotu oldu diyebilirim. Ama sizde belki farkli olur. Hayirlisi diyelim.
bu dermeroller lazer olmuyor. iğneleyip yenı yara yapıyor derinin altınıTCA DENEYİP lazer yaptırsaydın da ben cok yerde okumuştum lazer iz bırakıyor diye iyice araştırdın mı?
bu dermeroller lazer olmuyor. iğneleyip yenı yara yapıyor derinin altını
tamam canım merak etme mutlaka yazıcam buraya. inşallah işe yararda sizde faydalanırsınız bu durumdanyok yok biliyorum ben incecik iğneleri var deriye hasar verip kabuklanıp düzelmesini sağlıyor
senden önce birisi lazer dedi heralde karıştırdım sonuçları yaz bakalım benimde aklımda bende yazıcam :)
Realist o yama yeri kabardığında belli oluyor benımde ızler belirli yama kabardığında cengız hocaya gıdıp ız olan yerlede ya dokusu enjekte etmesını ıstıycem cunku ızlerın oldugu yer yamaya gore cukur halde o da ısıgın acısına gore belırgınlıgı artıyor dumduz olsa pek bı sıkıntı yaratmıycak bıdr kolun orjınal derısı ıle yamanın bırlestıgı yerlerde bembeyaz ız var dıger arkadasların fotolarına baktım kımsede o beyaz bırlsme ızı yok bende var offf bılmıyorum ben amelıyat olalı 20 ay fılan oldu yama ızı ten rengıne cok yaklastı ama bu kesıp alınan ızler ve derının yama ile birleşim yeri sıkıntılı bıraz bakalım haftaya hocanın yanına gıdecem ne diyecekArkadaşlar bazen iyi bazen de belirgin hale geliyor bu izler. Bende tam anlamadım neden olduğunu. Ama yapacak bişey yok.bu derdi çekeceğiz. Kakao yağı da bi işe yaramıyor arkadaşlar. En iyisi ugrasmamak. Soran olursa ameliyat oldum demek bir kelime laf.bu izlerden Yüzde yüz kurulan çok nadir.onlarda vücudunda kıllı olanlar. Yoksa sıkıntı. Herşeyin hayırlısı