- 17 Temmuz 2016
- 2
- 0
- 26
Aslında ben bile unutmuştum izler ama gören dikkatli inceleyen birileri söyleyince kafama takmaya başladım. Dövme yaptırmak istemiyorum açıkçası. Başka bir yolu var mıdır bu izlerden kurtulmanın? O kadar salakça bir şey ki aslında. Nasıl yapmışım bilmiyorum. Asi biri de değilim. Depresyonda olduğum bir an özentiyle mi yaptım bilmiyorum. Canım tatlıdır, kendime çok kızıyorum Nasıl bir ergenlik ya saçmalamışım. Ama insanlar farklı bakıyor ne yazık ki. Pişmanlık fayda da etmiyorOlmamalısın tabiki ne var o izde..minik bi dövme yaptır çiçek dövmesi gibi...yada lazere git
Cok gecmis olsun cok uzuldum.. butun tedavileri denemissiniz cengiz acikel disinda sanirim, tekrar cok gecmis olsunSelamlar herkeze.. eskiler varsa beni bilirler... Lanet olası izlerden kurtulmak icin dunya paralar odeyen talihsiz ben... tek iz ameliyati,Hucre spreyi,C02 lazer,buz terapisi en son da tca peeling denedim... 6 seansta gecer dediler ben 7 Seans tca peeling uyguladim. Kolumda beyaz lekeler kaldi. Mahfoldu kollarim. TCA peeling gecer diyen sitelere yazdim benim izlerimi gecirmedi diye yayinlamadilar sahtekar lar
. Bosuna umutlanmayin,paranizi da harcamayin.. tca peeling hic bir işe yaramiyor..tca'dan cok umutlanmıştım,cildim soyuldu hah dedim bu sefer olacak galiba ama olmadı olmadı olmadı. ... sonuc olarak ben bu savaşı kaybettim artik.. yoruldum. Yiprandim.. kollarim eskiden daha iyidi belli belirsizdi,guneş kollarimi yakiyor du,oysa simdi yapılan Onca yanlış tedavilerden sonra cildimin renk pigmentleri bozuldu ve guneş işlem yapılan bolgeleri yakmıyor...
Cok tesekkur ederim. Son olarak cengiz acikel kaldi denemedigim. Onada cesaretim yok. Yurt dısında yaşıyorum,Turkiye'ye gelmek beni endişelendiriyor açıkçası..Cok gecmis olsun cok uzuldum.. butun tedavileri denemissiniz cengiz acikel disinda sanirim, tekrar cok gecmis olsun
Cok tesekkur ederim. Son olarak cengiz acikel kaldi denemedigim. Onada cesaretim yok. Yurt dısında yaşıyorum,Turkiye'ye gelmek beni endişelendiriyor açıkçası..
Selamlar herkeze.. eskiler varsa beni bilirler... Lanet olası izlerden kurtulmak icin dunya paralar odeyen talihsiz ben... tek iz ameliyati,Hucre spreyi,C02 lazer,buz terapisi en son da tca peeling denedim... 6 seansta gecer dediler ben 7 Seans tca peeling uyguladim. Kolumda beyaz lekeler kaldi. Mahfoldu kollarim. TCA peeling gecer diyen sitelere yazdim benim izlerimi gecirmedi diye yayinlamadilar sahtekar lar
. Bosuna umutlanmayin,paranizi da harcamayin.. tca peeling hic bir işe yaramiyor..tca'dan cok umutlanmıştım,cildim soyuldu hah dedim bu sefer olacak galiba ama olmadı olmadı olmadı. ... sonuc olarak ben bu savaşı kaybettim artik.. yoruldum. Yiprandim.. kollarim eskiden daha iyidi belli belirsizdi,guneş kollarimi yakiyor du,oysa simdi yapılan Onca yanlış tedavilerden sonra cildimin renk pigmentleri bozuldu ve guneş işlem yapılan bolgeleri yakmıyor...
İn hell merhaba siz yurtdışındasınız orda araştırmadınızmı belki türkiyede olmayan teknikler vardır orada.belki bi çaresi vardır.bu arada ben doktora gittim,yara iyi iyileşmediği için dermabrazyon yapmaya gerek görmedi.yapsakta bir faydası yok dedi.mehron plastik makyaj malzemesinide denedim oda hiç bir işe yaramadı.dermacol sipariş etmiştim.oda kapamadı izleri.bende bıktım yemin ederim boşa para harcayıp duruyorum.ten rengi dövme yaptırıcam son çarem bu siyah dövme çok göze batıyor çünkü.başka bişey aklıma gelmiyo benim.
İn hell merhaba siz yurtdışındasınız orda araştırmadınızmı belki türkiyede olmayan teknikler vardır orada.belki bi çaresi vardır.bu arada ben doktora gittim,yara iyi iyileşmediği için dermabrazyon yapmaya gerek görmedi.yapsakta bir faydası yok dedi.mehron plastik makyaj malzemesinide denedim oda hiç bir işe yaramadı.dermacol sipariş etmiştim.oda kapamadı izleri.bende bıktım yemin ederim boşa para harcayıp duruyorum.ten rengi dövme yaptırıcam son çarem bu siyah dövme çok göze batıyor çünkü.başka bişey aklıma gelmiyo benim.
Arkadaşlar ben tekrar tca yaptım yüzde50 lik.2.günüm ama çok kötü oldu morardı.ne sürsem ne yapsam ben ya.
Arkadaşlar jilet izi üzerine dövme yapsam kapatır mi ? Dövme yaptıran varsa lütfen fikrini söylesin bide daha çok dikkat çeker diye korkuyorum sizce dövme yaptirmali miyim
Kesinlikle yaptirmayin bende cok dusundum ama burda cogu kisi yaptrp pisman olmus izler alttan dahada belli oluyor cunku dovme dikkat ceken birsey kisi baktg anda goruyor yani avm de bile goruyorum dovmeli cogu kiside jilet izi var cok dikkat cekiyor tca uygulamaya başlayın bende umutsuzdum ama inanin bana 1 yil uygulamadan bilemeyiz sonucu benim suan 1 tane derin izimin yarisi yok oldu vallahi ben geccene inaniyorum yama operasyonu cok pahali derin cok izde 8 bin hafif az izde 8 bin bu bence hakszlk herkesn butcesi belli ALLAH ASKNA 8 bin nedir ya ha yok etseler tamamen 100 milyarda hak ama yanik izine cevir ustune 8 bin al oda 1 yilda iylessin hakszmym
Arkadaşlar jilet izi üzerine dövme yapsam kapatır mi ? Dövme yaptıran varsa lütfen fikrini söylesin bide daha çok dikkat çeker diye korkuyorum sizce dövme yaptirmali miyim
Kesinlikle yaptirmayin bende cok dusundum ama burda cogu kisi yaptrp pisman olmus izler alttan dahada belli oluyor cunku dovme dikkat ceken birsey kisi baktg anda goruyor yani avm de bile goruyorum dovmeli cogu kiside jilet izi var cok dikkat cekiyor tca uygulamaya başlayın bende umutsuzdum ama inanin bana 1 yil uygulamadan bilemeyiz sonucu benim suan 1 tane derin izimin yarisi yok oldu vallahi ben geccene inaniyorum yama operasyonu cok pahali derin cok izde 8 bin hafif az izde 8 bin bu bence hakszlk herkesn butcesi belli ALLAH ASKNA 8 bin nedir ya ha yok etseler tamamen 100 milyarda hak ama yanik izine cevir ustune 8 bin al oda 1 yilda iylessin hakszmym
Az belli olan yani çok derin olmayan izlerin üzerine yapsam dovmeyi yine alttan belli olur mu izlerKesinlikle yaptirmayin bende cok dusundum ama burda cogu kisi yaptrp pisman olmus izler alttan dahada belli oluyor cunku dovme dikkat ceken birsey kisi baktg anda goruyor yani avm de bile goruyorum dovmeli cogu kiside jilet izi var cok dikkat cekiyor tca uygulamaya başlayın bende umutsuzdum ama inanin bana 1 yil uygulamadan bilemeyiz sonucu benim suan 1 tane derin izimin yarisi yok oldu vallahi ben geccene inaniyorum yama operasyonu cok pahali derin cok izde 8 bin hafif az izde 8 bin bu bence hakszlk herkesn butcesi belli ALLAH ASKNA 8 bin nedir ya ha yok etseler tamamen 100 milyarda hak ama yanik izine cevir ustune 8 bin al oda 1 yilda iylessin hakszmym