Popüler Konu Jilet izi giderme

Fraksiyonel co2 lazer tedavisi deneyen var mı arkadaşlar. Ben de sizinle aynı sorundan muzdaribim. Yıllar önce ameliyat olup tek bir ize çevirmek istemiştim. Ama dikişler biraz açılma yaptı ve kenarlarda da benzer izler (çizik) duruyordu. Yaklaşık 2 hafta önce ilk F co2 lazer seansına girdim. 1 hafta sonra 2.sine giricem. Şu an için olumlu gelişmeler gözlemliyorum. Sonuçları sizinle paylaşırım. Buz terapisine göre çok hesaplı ve anladığım ve incelediğim kadarıyla ikisinin de çalışma ve tedavi prensibi çok benziyor. Bir tanesi doku altında buharlaşma ve yakma yoluyla yeni kolajen ve hücre tabakası oluşturup cildin kendi kendisini yenilemesini sağlıyor. Diğeri ise aynı işlemi buzla dondurarak yapıyor. Oradaki hücreler eksi 500 derecede donarak kavruluyor ve ilkindeki gibi cilt kendi kendini yenilemeye çalışarak onarım sağlıyor. Prensipleri aynı ve sonuç olarak benim anladığım kadarıyla en yeni ve en başarılı sistemler. Bir tek yeterli klinik vaka ve yoruma rastlayamadım. Deli gibi nette, yaptıranların yorumlarını ve sonuçtan memnuniyetlerini bulmaya çalışıyorum. Kendi Fraksiyonel co2 lazer tedavisi sonuçlarımı sizlerle paylaşıcam arkadaşlar..

Fraksiyonel co2 lazer tedavisi deneyen var mı arkadaşlar. Ben de sizinle aynı sorundan muzdaribim. Yıllar önce ameliyat olup tek bir ize çevirmek istemiştim. Ama dikişler biraz açılma yaptı ve kenarlarda da benzer izler (çizik) duruyordu. Yaklaşık 2 hafta önce ilk F co2 lazer seansına girdim. 1 hafta sonra 2.sine giricem. Şu an için olumlu gelişmeler gözlemliyorum. Sonuçları sizinle paylaşırım. Buz terapisine göre çok hesaplı ve anladığım ve incelediğim kadarıyla ikisinin de çalışma ve tedavi prensibi çok benziyor. Bir tanesi doku altında buharlaşma ve yakma yoluyla yeni kolajen ve hücre tabakası oluşturup cildin kendi kendisini yenilemesini sağlıyor. Diğeri ise aynı işlemi buzla dondurarak yapıyor. Oradaki hücreler eksi 500 derecede donarak kavruluyor ve ilkindeki gibi cilt kendi kendini yenilemeye çalışarak onarım sağlıyor. Prensipleri aynı ve sonuç olarak benim anladığım kadarıyla en yeni ve en başarılı sistemler. Bir tek yeterli klinik vaka ve yoruma rastlayamadım. Deli gibi nette, yaptıranların yorumlarını ve sonuçtan memnuniyetlerini bulmaya çalışıyorum. Kendi Fraksiyonel co2 lazer tedavisi sonuçlarımı sizlerle paylaşıcam arkadaşlar..

canım hebr ver ozamn bizede insallah kurtulursun sekerimkaydirigubbakcemile5

İstanbul Levent'te Dr. Ethem Mercan'a gittim. Çok pozitif ve alakalı davrandı. İlk seans sonuçlarından çok memnunum ama daha kesin konuşabilmek için 3 seansın geçmesini bekliyorum. Ortalama 5 seans yapılabileceğini söyledi. Muayene ücreti alınmıyor. Seans ücreti de 200 ila 300 TL arasında. Kredi kartı da geçerli. Fraksiyonel Co2 (karbondiyoksit) lazer makinesi galiba yara izlerinde en başarılı olanı. Eski tip lazerler doku çevresini yakarak daha fazla zarar veriyormuş. Bu ise deri tabakasının altına inerek en az yara ile doku yenilemesini sağlıyor. 2 haftada koldaki ince kabuklar döküldü. Yani çalışanlar ertesi günü hemen işine gidebilir. Sadece ilk hafta mekanik travmalara (çarpma gibi) dikkat etmek lazım. Seans aralıkları 3 haftada bir. Kışın gitmek gerek çünkü iyileşme süresi hızlanıyor ve güneş faktörü kışın risk oluşturmuyor. Hafif bir yanıklık oluyor canın pek yanmıyor. Anestezi yada ilaç yok. Sabah ve akşamları krem var o kadar. Benim ilk izlenimim ince çiziklerde çok başarılı. Galiba kaybolacak izler. Aynı etkiyi birkaç seansta kalın çiziklere de yaparsa davul zurna ile buradan duyuru yapacağım arkadaşlarım.

İstanbul Levent'te Dr. Ethem Mercan'a gittim. Çok pozitif ve alakalı davrandı. İlk seans sonuçlarından çok memnunum ama daha kesin konuşabilmek için 3 seansın geçmesini bekliyorum. Ortalama 5 seans yapılabileceğini söyledi. Muayene ücreti alınmıyor. Seans ücreti de 200 ila 300 TL arasında. Kredi kartı da geçerli. Fraksiyonel Co2 (karbondiyoksit) lazer makinesi galiba yara izlerinde en başarılı olanı. Eski tip lazerler doku çevresini yakarak daha fazla zarar veriyormuş. Bu ise deri tabakasının altına inerek en az yara ile doku yenilemesini sağlıyor. 2 haftada koldaki ince kabuklar döküldü. Yani çalışanlar ertesi günü hemen işine gidebilir. Sadece ilk hafta mekanik travmalara (çarpma gibi) dikkat etmek lazım. Seans aralıkları 3 haftada bir. Kışın gitmek gerek çünkü iyileşme süresi hızlanıyor ve güneş faktörü kışın risk oluşturmuyor. Hafif bir yanıklık oluyor canın pek yanmıyor. Anestezi yada ilaç yok. Sabah ve akşamları krem var o kadar. Benim ilk izlenimim ince çiziklerde çok başarılı. Galiba kaybolacak izler. Aynı etkiyi birkaç seansta kalın çiziklere de yaparsa davul zurna ile buradan duyuru yapacağım arkadaşlarım.

hadi insallah canımopuyorumnanaktan

merhaba niil,
Ben de Ethem mercan ile görüşmüştüm zaten iyi bir doktor olduğunu duymuştum olumlu haberlerini dört gözle bekliyoruz

selam Nill,canm yazını şoke olarak okudum,sen bu lazeri yaptırdın ilk seans dımı? fark var diyosun? off kafam karman çorman oldu,seansına nekadar verdin.? ben günlerdir uyuyamıyorum kolum kabuk attı tekrar gidicem şimdi 2 seans için kadın benden 2.500 tl bekliyor ay kafayı yiyceeeeem ağlamak istiyorum,nill anlat bana şu işi tam olarak benim beklemeye zamanım yok kalmadı,sabrım da piskolojim çöktü yemin ederim :KK43:(

MERHABA NİİL,
Ethem by'in orada sana hiç oncesi ve sonrası fotoğraf gösterdiler mi? Ayrıca doktor sana tamamen geçer veya geçmez gibisinden bir şey söyledi mi? Hepimiz çok merak ediyoruz sonuçlarını

Kızlar burada bilmem ne zaman bir yorum okumuştum bir arkadaşımız ameliyat izleri için co2 lazerle tedavi olmuştu ve büyük oranda izlerinin geçtiğini hatta gittiği merkezde izlerin rengi içinde ayrı bir lazerle tekrar tedavi olduğunu ve çok memnun olduğunu yazmıştı. Benim de derdim göğsümün tam ortasında ki keloid izim. Kesinlikle kısa ve göğsü açık bir şey giyemiyorum. Yaklaşık bir demir lira büyüklüğünde ve bende tedavi olmak istiyorum ama yorumlardan pek anlamadım co2 lazer ortalama 5 seans ne kadara mal olur beni bilgilendirebilir misiniz? Artık o kadar canım sıkılıyor ki bu iz yüzünden bazen yaşamaktan usanıyorummmmmm...:KK43:

Hayatımı mahveden faça izlerinden sizin sayenizde kurtuldum
29 Eylül 2010, Çarşamba
Gençlik yıllarımda bir anlık hatayla kollarıma faça attım.
Bu izler yüzünden insanlar hep bana önyargıyla yaklaştı. Hayatımı mahveden izlerden köşenizde bahsettiğiniz yöntem sayesinde kurtuldum.

Sevgili Güzin Abla, öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. Bir vesileyle de olsa, yıllardır süren aşağılık kompleksimden kurtulmamamı sağladınız. O bir anlık hatanın bedelini ömür boyu çektim. Kendime faça attım. Delikanlılık bu ya, bir öfke anında yaptım bunu...

Toplumumuz bu konuda çok önyargılı. O yara izlerini gören hemencecik sizi mahkûm ediyor.

Serseri, jiletçi, uyuşturucu bağımlısı oluyorsunuz gözlerinde... Kısacası damgalanıyorsunuz.

Köşenizde okuduğum bir yöntemle kurtuldum bu izlerden. Hem de mucizevi bir şekilde.

Bu işlemin adı Karbolaz yöntemi. İlk kez köşenizde okumuştum bu yöntemi. Köşenizde bu yönetimin jilet, faça, yara gibi izleri giderdiğini yazıyordunuz. İnternetten de girip araştırdım.

Ülkemizde de uygulanıyor ve bana çok iyi geldi. Birkaç hafta içinde kollarımdaki bu izler neredeyse tamamen kayboldu. Bu konuda çok mağdur insan olduğunu biliyorum. Onların da bu sonuçtan haberdar olmasını istedim.

Biraz ağrı veriyor, bir hafta kadar da kabuklanma yapıyor. Ama inanın hiç gözükmedi bunlar gözüme.

Çünkü beni kompleksli biri yapan o izler yoktu artık.

Sizi neden seviyorum biliyor musunuz Güzin Abla, aşk meşk, sevda, ihanet sorunları bir yana insanlara işte böyle çok zor durumda kaldıkları anlarda Hızır gibi yetişiyorsunuz.

Yıllardır umutsuz kaldıkları konularda birden çözüm gönderiveriyorsunuz. Bence bu yöntem hakkında biraz daha açıklama yaparsanız, benim gibi pek çok kişiyi daha kurtarmış olursunuz. ARKADAŞLAR BİR YAZI BULDUM SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle arayışlar bitmiştir diye söze başlayabilirim. Dün ikinci Fraksiyonel Co2 lazer seansına girdim. Doktor ilk seansın sonuçlarından çok memnun kaldı. Ben de daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi ilk seanstan çok memnunum. Şu an çiziklerde ilk seansda %15- 20 kadar azalma var. Daha ilginci (ben ameliyatla tek çizik haline getirmiştim ve çizikler açılma yapmıştı) beklenmedik bir biçimde ameliyatlı yerlerde de çok iyi sonuç verdi. Arkadaşlar ben beyaz tenliyim ve şunu söyleyebilirim. Kesinlikle işe yarıyor. Karşınızda bu tedaviyi olan bir hasta olarak duruyorum. Koyu tenlilere ait sonuçları nette bulamadığım için koyu tenli bir arkadaşın da tedavi sonucunu almak lazım. (Bu cümle koyu ve esmer tenli arkadaşlarım için yazılmıştır). İkinci seansın net sonuçlarını da ince kabuklarım kalksın hemen bildiricem sizlere. Buz tedavisini, lazer seanslarımdan sonuç alamassam diye 2 haftadır araştırıyordum. Silwisterin test için yaptırdığı ve memnun kaldığı dışında olumlu bir yorum yada sonuç bulamadım. Ama olumsuzlara rastladım. 3 seans Suna hanıma gidip parası bitince başka tedavi arayan bir arkadaşa rastladım mesela nette. Ayrıca bir başka yorum da gene Suna hanıma gidip buz tedavisi sonucu yanık izi kalan bir arkadaşa ait. Lazeri doğru aparat ( yani doğru lazer başlığı) ve doğru doktora yaptırmak lazım arkadaşlar yoksa çok kötü sonuçlar alınabiliyormuş. Silwistercim sakın paralarını kaptırma. Dr. Ethem Mercana gidiyorum ve direk tavsiye ediyorum arkadaşlarım.

Sevgili arkadaşlarım. Bu mesajı İstanbul dışında olan arkadaşlarım için ve bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Fraksiyonel Co2 lazeri internette araştırdım ve benim gidip memnun olduğum klinik dışında da bir çok yerde gördüm. Eğer kendi ilinizde bu tedaviyi uygulayan bir klinik varsa öncelikle dikkat edilecek konular kabaca şöyle. (Benim gördüğüm ve anladığım kadarıyla). Diğer lazerler arasında 10.000 küsur nevtonmetre atış gücüyle en güçlü olan lazer sistemi Fraksiyonel Co2 lazer (Diğer lazerler 3.000 nm civarı). Yani yanlış ellerde kaynak makinesi etkisi vermesi işten bile değil. Cildin 3mm altına kadar puantiyeli bir başlık sayesinde iniyor ve bu noktacıklar sayesinde parçalı bölgede etkili olarak deri dokusunun yanmamasını sağlıyor. Bunun atış gücü seviyesi cilde göre ayarlanarak yapılıyor. Bu nedenle işi gerçekten bilen bir dermatolog olmazsa yarar değil zarar verir. İkinci önemli konu da bu sistemler her türlü tedavide kullanılıyor (cilt gençleştirme, kırışık giderme, lekeleri yok etme vs.) ve mucizevi sonuçlar veriyor. Gittiğim kliniğe gelenler daha çok güzellik ve kozmetik amaçlı gelmişti ve içerisi perşembe pazarı kadar kalabalıktı. Gidilecek klinikte bu lazerin ucunda kullanılan doğru aparatın olması çok önemli. Aklıma geldikçe yazıyorum arkadaşlarım.

nil resim rica etsem senden.? benim gibi sende resim koyarmısın lütfen rica ediyorum senden.sinirlerim alt üst oldu vallahi,bu suna hnm.a acaip gıcık oluyorum zaten. senin izlerin sayısı çokmu genişmi nasıl.? tek iz haline getirdim diyosun resim göster ne olur canm,bende gideyim bari senin dr.a napim yaa

Sibelcim şu an itibarıyla kollarım (malesef iki kolumda da var) ikinci lazer tedavisi seansından yeni çıktı. (dün girdim) Yani hafif yanık durumdalar.. Daha önce gitmiş olduğum estetik doktorlarından hep moralim bozuk ayrıldığım için (klasik bunun tedavisi yok lafları yüzünden) bu sefer de ilk seansa konuşmak ve bilgi sahibi olmak amacıyla gitmiştim. Giderken de fotoğraf çekmek aklıma gelmedi açıkçası. Eşim beni telkin ederek % 10 bile iyi olsan iyidir falan diyordu. Doktor muayenede bakıp % 60-70 falan civarı iyileşir deyince eşimin suratı falan değişti ve ikimiz de çok şaşırdık. Deneme yerine direk ilk seansı yaptık. 300 TL seans ücreti. (Bende iki kol ve sol olanı geniş yüzey arkadaşlar). Muayene ücreti almıyorlar. Dün girmeden önce aklıma geldi, aradaki farkı görmek için cep telefonuyla resim çektik ama nasıl koyarım bilmiyorum. İlk seans sonuçlarımdan memnunmuyum. Kesinlikle EVET. Kolunda kızarıklık yada yara falan yoksa bunu yaptır canım.

benimde aynen senin gibi canm,her iki kolumda da jilet izleri var,ve yine senin gibi sol kolumun üst tarafında birkaç tanesiş derin izler,dr.unun sana dediğne göre tamamen geçiremiycek öylemi.? bu seans ücreti her iki kol için geçerli dımı.? resim koymak için canm kendi profilinden albüm yapıyosun oraya koy arkadaşın olduğm için bakabilirim resmlerine.

X