Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fraksiyonel co2 lazer tedavisi deneyen var mı arkadaşlar. Ben de sizinle aynı sorundan muzdaribim. Yıllar önce ameliyat olup tek bir ize çevirmek istemiştim. Ama dikişler biraz açılma yaptı ve kenarlarda da benzer izler (çizik) duruyordu. Yaklaşık 2 hafta önce ilk F co2 lazer seansına girdim. 1 hafta sonra 2.sine giricem. Şu an için olumlu gelişmeler gözlemliyorum. Sonuçları sizinle paylaşırım. Buz terapisine göre çok hesaplı ve anladığım ve incelediğim kadarıyla ikisinin de çalışma ve tedavi prensibi çok benziyor. Bir tanesi doku altında buharlaşma ve yakma yoluyla yeni kolajen ve hücre tabakası oluşturup cildin kendi kendisini yenilemesini sağlıyor. Diğeri ise aynı işlemi buzla dondurarak yapıyor. Oradaki hücreler eksi 500 derecede donarak kavruluyor ve ilkindeki gibi cilt kendi kendini yenilemeye çalışarak onarım sağlıyor. Prensipleri aynı ve sonuç olarak benim anladığım kadarıyla en yeni ve en başarılı sistemler. Bir tek yeterli klinik vaka ve yoruma rastlayamadım. Deli gibi nette, yaptıranların yorumlarını ve sonuçtan memnuniyetlerini bulmaya çalışıyorum. Kendi Fraksiyonel co2 lazer tedavisi sonuçlarımı sizlerle paylaşıcam arkadaşlar..
İstanbul Levent'te Dr. Ethem Mercan'a gittim. Çok pozitif ve alakalı davrandı. İlk seans sonuçlarından çok memnunum ama daha kesin konuşabilmek için 3 seansın geçmesini bekliyorum. Ortalama 5 seans yapılabileceğini söyledi. Muayene ücreti alınmıyor. Seans ücreti de 200 ila 300 TL arasında. Kredi kartı da geçerli. Fraksiyonel Co2 (karbondiyoksit) lazer makinesi galiba yara izlerinde en başarılı olanı. Eski tip lazerler doku çevresini yakarak daha fazla zarar veriyormuş. Bu ise deri tabakasının altına inerek en az yara ile doku yenilemesini sağlıyor. 2 haftada koldaki ince kabuklar döküldü. Yani çalışanlar ertesi günü hemen işine gidebilir. Sadece ilk hafta mekanik travmalara (çarpma gibi) dikkat etmek lazım. Seans aralıkları 3 haftada bir. Kışın gitmek gerek çünkü iyileşme süresi hızlanıyor ve güneş faktörü kışın risk oluşturmuyor. Hafif bir yanıklık oluyor canın pek yanmıyor. Anestezi yada ilaç yok. Sabah ve akşamları krem var o kadar. Benim ilk izlenimim ince çiziklerde çok başarılı. Galiba kaybolacak izler. Aynı etkiyi birkaç seansta kalın çiziklere de yaparsa davul zurna ile buradan duyuru yapacağım arkadaşlarım.
İstanbul Levent'te Dr. Ethem Mercan'a gittim. Çok pozitif ve alakalı davrandı. İlk seans sonuçlarından çok memnunum ama daha kesin konuşabilmek için 3 seansın geçmesini bekliyorum. Ortalama 5 seans yapılabileceğini söyledi. Muayene ücreti alınmıyor. Seans ücreti de 200 ila 300 TL arasında. Kredi kartı da geçerli. Fraksiyonel Co2 (karbondiyoksit) lazer makinesi galiba yara izlerinde en başarılı olanı. Eski tip lazerler doku çevresini yakarak daha fazla zarar veriyormuş. Bu ise deri tabakasının altına inerek en az yara ile doku yenilemesini sağlıyor. 2 haftada koldaki ince kabuklar döküldü. Yani çalışanlar ertesi günü hemen işine gidebilir. Sadece ilk hafta mekanik travmalara (çarpma gibi) dikkat etmek lazım. Seans aralıkları 3 haftada bir. Kışın gitmek gerek çünkü iyileşme süresi hızlanıyor ve güneş faktörü kışın risk oluşturmuyor. Hafif bir yanıklık oluyor canın pek yanmıyor. Anestezi yada ilaç yok. Sabah ve akşamları krem var o kadar. Benim ilk izlenimim ince çiziklerde çok başarılı. Galiba kaybolacak izler. Aynı etkiyi birkaç seansta kalın çiziklere de yaparsa davul zurna ile buradan duyuru yapacağım arkadaşlarım.