Popüler Konu Jilet izi giderme

jilet izlerini kapatmak için kapatıcı yada plastik makyaj malzemesi bilen varmı nasıl kapatabilirim bu izleri

jilet izlerini kapatmak için kapatıcı yada plastik makyaj malzemesi bilen varmı nasıl kapatabilirim bu izleri

malesef bu izler hicbir makyajla kapanmiyor ne yapsan belli oluyor, zamaninda kroylan profesyonel makyaj urunlerine dunyanin parasini verdim ama hic bi ise yaramadi

bence çok iyi olmuş moraliniz bozulmasın..kırmızılıkta kalmamış sanırım..
slm cry sen serkan dinara da ameliyat olmuşsun o ameliyatlarda geçmedi mi birde tek iz ameliyatı olmuşsun onda acilma olmadi mi sende

The best muhteşem olmuş ve gerçekten hic belli değil kimse anlamaz çok güzel olmuş kurtuldun artik psikolojik olarak ta rahatlamissin ama artik uzun kollu gömlek giyme:))) hep kisa kollu giy bence

Google a skin grafit yazdim gorsellere baktim aman allahim onlar ne öyle yok boyle birşey bunları gördüm moralim bozuldu hiç kimsenin boyle olmadida olmaz herhalde degilmi

Mozzy sen buay ameliyat oldun mu bu ay sonu diyorsun kurtulduğunda sevindim ne zaman oldun ameliyat

mozzy arkadaslık istegimi kabul edermisin bende ameliyat olmayı düsünüyorum yardımlarınızı bekliyorum

Realist gecmis olsub sende yükseklik farki veya kabariklik varmi

Arkadaslar bende yeni karar verdim ameliyata süreç nasıl ?? cengiz beyle nasıl iletişim kurucaz

teşekkür ederim canım. hepimize geçmiş olsun. :)

arkadaslar ameliyat ile ilgili önce ve sonra foto varmı?? Ameliyat için karar verdim ama değişimi merak ediyorum yardımcı olurmusunuz

the best merhaba
Bende ameliyat olmaya karar verdim.senin konu ile ilgili tecrübelerinden faydalanmak için arkadaşlık isteği gönderdim.kabul edersen sevinirim..cengiz beye mail atsak bize ameliyatla ilgili fotolar gönderirir mi?? Çok geçmiş olsun

mozzy arkadaslık istegimi kabul edermisin bende ameliyat olmayı düsünüyorum yardımlarınızı bekliyorum
Cnm arkadaslik istegin gelmedi yeni gordum ben sana istek yolladim bu arada bana cengiz bey dermatixsi diye bir jel verdi ona devam ediyorum contratubex fln onermedi yani benim jellerim niye farkli acaba ?? Bu arada foto albümü nerde ya bende eklerdim hem bir göz atardim bir yardim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…