bişey söylemek için çok yeni haklısın.ama moralini yüksek tut.zaten amaç mükemmel olması değil bu sonuçlar bizim için yeterli olmalı.bunada şükür.. senin için zor olmuyormu sıcaklarda bandaj.nasıl koruyorsun kolunu..
Slm.çok geçmiş olsun..
Dikişlerin alınmasından10 gün sonra açıyoruz demi. Senin kol nasıl memnunmusun.foto varsa atarmısın.Candy26@hotmail.com
izmirdenmi
Slm.çok geçmiş olsun..
Dikişlerin alınmasından10 gün sonra açıyoruz demi. Senin kol nasıl memnunmusun.foto varsa atarmısın.Candy26@hotmail.com
izmirdenmi
İşin en zor kısmı bu zaten bandaj kolda degilde bacaktaki ruhumu daraltiyor diyebilirim etek kullaniyorum genelde ofis içi nde çalıştığım icin sansliyim klima var allahtan hmm bu arada evden cikmadan mutlaka güneş koruyucu sürüyorum seneye yaza yetissin diye apar topar oldum ameliyat işte seneye sifir kollularla gezicem tüm yaz :)
Slm.çok geçmiş olsun..
izmirdenmi
Canim ben iş dolayısıyla erken açtım sorun yasamadim açıkçası 8. Gün bacagimi actim yada 9 emin degilim kanama olursa bactroban sür demisti cengiz bey ara ara oldu aslında ama acı pek yoktu mecburiyet olunca 15 gün çok uzun süre
slm canım geçmiş olsun. güneş kremi demişsin de ben kullanmıyorum. bandajı güneş kremi sürünce de takıyormusun.ben hala bandaj takıyorum da. sürmelimiyim bende
slm canım. bacağında herhangi bi sorun oldu mu? renk değişi mi nasıl? benim hala pembe de :) senin nasıl oldu merak ettim
ameliyatı lokalmi oldunuz.ben eylül ayını bekliycem mecburen.İşin en zor kısmı bu zaten bandaj kolda degilde bacaktaki ruhumu daraltiyor diyebilirim etek kullaniyorum genelde ofis içi nde çalıştığım icin sansliyim klima var allahtan hmm bu arada evden cikmadan mutlaka güneş koruyucu sürüyorum seneye yaza yetissin diye apar topar oldum ameliyat işte seneye sifir kollularla gezicem tüm yaz :)
silikon tabaka kullandızmı.sizce eylülde ameliyat olunca birdahaki yaza yetişirmi kolumuz.yorumlarHa bu arada güneş kremini sürüp 10 dakka sonra bandaji takiyorum cengiz bey çift taksanda olur dedi ama takamiyorum sıkıyor beni
silikon tabaka kullandızmı.sizce eylülde ameliyat olunca birdahaki yaza yetişirmi kolumuz.yorumlar
ameliyattan sonra ağrı oluyormu..Silikon tabaka diye birseyden bahsetmedi bana cengiz bey bilmiyorum belki ilerki aylarda önerir benim ameliyatim local oldu alan küçük olduğu için ama siz dr un önerisine uyun derim ben
ameliyattan sonra ağrı oluyormu..Silikon tabaka diye birseyden bahsetmedi bana cengiz bey bilmiyorum belki ilerki aylarda önerir benim ameliyatim local oldu alan küçük olduğu için ama siz dr un önerisine uyun derim ben
slm cry sen serkan dinara da ameliyat olmuşsun o ameliyatlarda geçmedi mi birde tek iz ameliyatı olmuşsun onda acilma olmadi mi sende
ameliyattan sonra ağrı oluyormu..
Bende istanbul dışından gelcem.aynı gün ameliyat olcam.siz nasıl yaptınız.
Ha bu arada güneş kremini sürüp 10 dakka sonra bandaji takiyorum cengiz bey çift taksanda olur dedi ama takamiyorum sıkıyor beni
:) bandaj takıyosan güneş kremi niyeki , güneş ışınlasrı bandajdan geçiyomuki
bize niye söylemedi , hastalar arasında ayrımcılık var :)Lazer epilasyona giderken ogrendigim birsey bu güneş isinlarini kiyafetler bile geciriyor canim bandaj ışın geçirir diye düşünüyorum ve soyledim cengiz beye böyle kullanmamin iyi olacağını söyledi ben tedbirimi alayim taktir artik Allahın :)
bize niye söylemedi , hastalar arasında ayrımcılık var :)
bize niye söylemedi , hastalar arasında ayrımcılık var :)