Popüler Konu Jilet izi giderme

İşin en zor kısmı bu zaten bandaj kolda degilde bacaktaki ruhumu daraltiyor diyebilirim etek kullaniyorum genelde ofis içi nde çalıştığım icin sansliyim klima var allahtan hmm bu arada evden cikmadan mutlaka güneş koruyucu sürüyorum seneye yaza yetissin diye apar topar oldum ameliyat işte seneye sifir kollularla gezicem tüm yaz :)

Slm.çok geçmiş olsun..
Dikişlerin alınmasından10 gün sonra açıyoruz demi. Senin kol nasıl memnunmusun.foto varsa atarmısın.Candy26@hotmail.com
izmirdenmi

evet canım izmir. dikişlerin alınmasından yaklaşık on gün. kolumdan memnun sayılırım. 4. aya yaklaştım. benim derin kesik olduğundan çok çok yakından incelediğimde ben görebiliyorum onları.ben bildiğim için psikolojik olarak da hemen görebiliyorum :) deri de tam olgunlaşmadı tabi renk farkı var. uzun bi süreç lazım.

Slm.çok geçmiş olsun..
Dikişlerin alınmasından10 gün sonra açıyoruz demi. Senin kol nasıl memnunmusun.foto varsa atarmısın.Candy26@hotmail.com
izmirdenmi

ilk 15 günden sonra pomadı yazdırmak için plastik cerraha gittim. deri yamasını incedi fakat anlamadı.dövme için yaptırdığımı düşündü.söylediğim zaman hiç belli olmadığını söyledi. rahatladım açıkcası. deri oturunca sonuç daha iyi olacak gibi :)
diyorum ki iyi ki yaptırmışım.

slm canım geçmiş olsun. güneş kremi demişsin de ben kullanmıyorum. bandajı güneş kremi sürünce de takıyormusun.ben hala bandaj takıyorum da. sürmelimiyim bende

slm canım. bacağında herhangi bi sorun oldu mu? renk değişi mi nasıl? benim hala pembe de :) senin nasıl oldu merak ettim

slm canım geçmiş olsun. güneş kremi demişsin de ben kullanmıyorum. bandajı güneş kremi sürünce de takıyormusun.ben hala bandaj takıyorum da. sürmelimiyim bende

slm canım. bacağında herhangi bi sorun oldu mu? renk değişi mi nasıl? benim hala pembe de :) senin nasıl oldu merak ettim

Bence kullanmalisin arkadasim cengiz beye soyledim iyi olur dedi onemli olan kisim artik gunesten koruma kismi

bacak rengim bildigin mor hatta belki ötesi :) ama bandaj cikardigimda rengi hafif acik gibi geliyo bazen bence bandaj bunun icin kan dolasimini düzenlemesi için ben kolum isin degilde bacagim icin daha endiseliyim açıkçası

Ha bu arada güneş kremini sürüp 10 dakka sonra bandaji takiyorum cengiz bey çift taksanda olur dedi ama takamiyorum sıkıyor beni

ameliyatı lokalmi oldunuz.ben eylül ayını bekliycem mecburen.

silikon tabaka kullandızmı.sizce eylülde ameliyat olunca birdahaki yaza yetişirmi kolumuz.yorumlar

Silikon tabaka diye birseyden bahsetmedi bana cengiz bey bilmiyorum belki ilerki aylarda önerir benim ameliyatim local oldu alan küçük olduğu için ama siz dr un önerisine uyun derim ben

Silikon tabaka diye birseyden bahsetmedi bana cengiz bey bilmiyorum belki ilerki aylarda önerir benim ameliyatim local oldu alan küçük olduğu için ama siz dr un önerisine uyun derim ben
ameliyattan sonra ağrı oluyormu..
Bende istanbul dışından gelcem.aynı gün ameliyat olcam.siz nasıl yaptınız.

selam.hayatımın en buyuk yanlışı serkan dinara ameliyat olmamdı diyebilirim.çünkü ben eskiden kollarım güneşte yandığı zaman izlerim hiç belli olmazdı ve oyle sokağa rahatlıkla çıkabiliyodum,ama şimdi serakan dinarın ellediği heryer bembeyaz ve ince izlerin etrafı genişledi ve beyazladı,güneş görsede oralar yanmıyor mağlesef..Allah cezasını versin o ve onun gibilerin..tek iz ameliyatımda açılma olmadı ama oda talihsiz bir seçimdi canm
slm cry sen serkan dinara da ameliyat olmuşsun o ameliyatlarda geçmedi mi birde tek iz ameliyatı olmuşsun onda acilma olmadi mi sende

Benim pek ağrım olmadi fildir fildir gezdim diyebilirim :) ben istanbulda yasiyorum o yuzden ist disindan gelenler napiyor bilemiyorum himm tek zorlugun su kolu yukarida yutmaya calismak olucak alci agir çünkü alcim alindiktan sonra iyiydim ben kolumla bacagimida auni anda actim ztn yazmistim

:) bandaj takıyosan güneş kremi niyeki , güneş ışınlasrı bandajdan geçiyomuki

Lazer epilasyona giderken ogrendigim birsey bu güneş isinlarini kiyafetler bile geciriyor canim bandaj ışın geçirir diye düşünüyorum ve soyledim cengiz beye böyle kullanmamin iyi olacağını söyledi ben tedbirimi alayim taktir artik Allahın :)

bize niye söylemedi , hastalar arasında ayrımcılık var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…