Popüler Konu Jilet izi giderme

Cnm arkadaslik istegin gelmedi yeni gordum ben sana istek yolladim bu arada bana cengiz bey dermatixsi diye bir jel verdi ona devam ediyorum contratubex fln onermedi yani benim jellerim niye farkli acaba ?? Bu arada foto albümü nerde ya bende eklerdim hem bir göz atardim bir yardim lütfen
Mozzy dermatixi conratubexten daha iyi bir jelmis yorumlarda öyle yaziyor merak etme yani

slm canım. bu aralar nete telden girebiliyorum. fotoğraflar bilg da. en yakın zamanda yollarım ama. Cengiz hocaya mail gönderirsen sana geri dönüyor. ve fotoğrafta gönderiyor.
Slm cengiz bey foto attı.sizin fotolarınızıda görmek istedim.eylül sonu bende kurtuluyorum inşallah

Merhaba benim 2 kolumda birden izler vardı.Ve az buçuk değil çok fazlaydı.Cengiz Açıkel e aralık ve ocak ayında 2 defa ameliyat oldum.Ameliyatlarım başarılı geçti açıkcası eskisi gibi herkes sormuyor sadece yanık gibi duruyor yani insanlar noldu diyor ama yanık deyince geçmiş olsun tarzında konuşuyorlar.Hiç değilse kötü kötü bakmıyor ve işe girerken sorun yaşamıyorsunuz... Bende 1 senemin dolmasını bekliyorum bakalım...
Gırl35 banada resim gönderirmisin
candy.26@hotmail.com

Bimerci slm arkadaslık isteği gönderdim sana..fotp varsa görebilirmiyim
Candy.26 ben ameliyat olmadim ne yazik ki para biriktiriyorum fakat the best biraz düşüncelerimi değiştirdi izlerini gördü ben olsam ameliyat olmazdim dedi ama yine de bilmiyorum kaç para dedi cengiz hoca sana eğer firsatin olursa murti_35@hotmail.com.tr adresine gonderirmisin kolunun şimdiki halini zor bir is ne yapacagimi sasirdim arkadaşlar belli bile değil diyor bilmiyom eğer yollardan sonun da tr var unutma

Candy.26 ben ameliyat olmadim ne yazik ki para biriktiriyorum fakat the best biraz düşüncelerimi değiştirdi izlerini gördü ben olsam ameliyat olmazdim dedi ama yine de bilmiyorum kaç para dedi cengiz hoca sana eğer firsatin olursa murti_35@hotmail.com.tr adresine gonderirmisin kolunun şimdiki halini zor bir is ne yapacagimi sasirdim arkadaşlar belli bile değil diyor bilmiyom eğer yollardan sonun da tr var unutma

izlerin belli belirsiz , olma demedim , 2 tane izin var kedi cırmığı gibi , en iyi kendin bilirsin , toplum içinde 2. 3. şahısların gözüne takılıyormu önemli olan o .

benim kol çok kötü.. iki bölgede 7 cm Derinlik az..ama çok belli..ben kararımı verdim cengiz beyle görüştüm 7000 tl olur dedi...
Kısa kol giyebiliyormusun..

izlerin belli belirsiz , olma demedim , 2 tane izin var kedi cırmığı gibi , en iyi kendin bilirsin , toplum içinde 2. 3. şahısların gözüne takılıyormu önemli olan o .
Thé best
ameliyattan 10 gün sonra işe başlamam lazım. Bu ilk 15 günlük sargı gömleğin altında belli olur mu
Sence ameliyat için sıcak havalar sorun olurmu

benim kol çok kötü.. iki bölgede 7 cm Derinlik az..ama çok belli..ben kararımı verdim cengiz beyle görüştüm 7000 tl olur dedi...
Kısa kol giyebiliyormusun..
Ara sora giyiyorum ama her zaman değil iki veya uç tanesi olmasa rahat rahat giyerdim

Ben sana birşey demedim ki the beste sen bana biraz moral Verdun dedinki çok belli değil diye yoksa senin buradaki yardimin ve angalmaskin yardimini ibsanligini unutmam on numara birisin sakin yanlis anlama

Thé best
ameliyattan 10 gün sonra işe başlamam lazım. Bu ilk 15 günlük sargı gömleğin altında belli olur mu
Sence ameliyat için sıcak havalar sorun olurmu

slm. cengiz hoca kol için 10 gün sonra sargıyı çıkabilirsin demişti. bacak için 15 gün sonra çıkar dedi. sargılıyken gömlekte belli oluyor. bandaja geçince belli olmuyor.cengiz hoca sana ne derse onu uygula erken açma. sorun çıkmasın. çevreden soran olursa dövme sildirdim vs. dersin.

slm. cengiz hoca kol için 10 gün sonra sargıyı çıkabilirsin demişti. bacak için 15 gün sonra çıkar dedi. sargılıyken gömlekte belli oluyor. bandaja geçince belli olmuyor.cengiz hoca sana ne derse onu uygula erken açma. sorun çıkmasın. çevreden soran olursa dövme sildirdim vs. dersin.
Slm.çok geçmiş olsun..
Dikişlerin alınmasından10 gün sonra açıyoruz demi. Senin kol nasıl memnunmusun.foto varsa atarmısın.Candy26@hotmail.com
izmirdenmi

Son düzenleme:

Canim ben iş dolayısıyla erken açtım sorun yasamadim açıkçası 8. Gün bacagimi actim yada 9 emin degilim kanama olursa bactroban sür demisti cengiz bey ara ara oldu aslında ama acı pek yoktu mecburiyet olunca 15 gün çok uzun süre

Canim ben iş dolayısıyla erken açtım sorun yasamadim açıkçası 8. Gün bacagimi actim yada 9 emin degilim kanama olursa bactroban sür demisti cengiz bey ara ara oldu aslında ama acı pek yoktu mecburiyet olunca 15 gün çok uzun süre
Mozzy geçmiş olsun nasıl kolun iyimi.memnunmusun..

Mozzy geçmiş olsun nasıl kolun iyimi.memnunmusun..

Canim benim çok çok yeni ama beni engelleyen bir durumumda yok suan ilk hafta yarim alçı yüzünden zor geciyor bence ha birde bac a k sargisi çok kalindi benim normal kot pantolon fln giyemedim diye erken açtım bende iyiyim ama en az 3. Ay dolmali ki net birsry diyebileyim

Canim benim çok çok yeni ama beni engelleyen bir durumumda yok suan ilk hafta yarim alçı yüzünden zor geciyor bence ha birde bac a k sargisi çok kalindi benim normal kot pantolon fln giyemedim diye erken açtım bende iyiyim ama en az 3. Ay dolmali ki net birsry diyebileyim
bişey söylemek için çok yeni haklısın.ama moralini yüksek tut.zaten amaç mükemmel olması değil bu sonuçlar bizim için yeterli olmalı.bunada şükür.. senin için zor olmuyormu sıcaklarda bandaj.nasıl koruyorsun kolunu..

X