Popüler Konu Jilet izi giderme

orduda yaşıyorm gitmem cok sıkıntı oluyor mail attım ama 7000 den başka bişey demiyor başka çarede yok jilet izi yerine yanık izi olur yanık izinide iyi bi tedavi ettikten sonra o kadar sorun olacagını sanmıyorm sadece izlere dikkatli bi şekilde dökersk bişey olmaz yapan ve memnun klan cok arkadasm var

Senin psikolojin henüz duzelmemis bence once bir psikologa git sonra izleri tedavi ettirmeyi düşün kendine zarar verme potansiyelin hala var bence

Arkadaşların nerden asit alindigini biliyordur o zaman bence de bir psikologa gitsem iyi olur diye düşünüyorum asit dediğin şey çok ama çok tehlikeli varya derini komple yok edebilirsin ve sinirlerine sikinti olabilir allah korusun

Realist sende son durum nedir nasil kenarda beyazlıklar var fiyordun azaldimi iyice birleşim yerlerindi oralar duzeldimi iyice

şuan için bi sıkıntı yok.geçmedi ama dert etmiyorum.sadece biraz kahverengi noktalar var yamanın olduğu yerde.onlarda geçince deri rengini alacak sanırım.

kanser başlangıcı genelde yanıklardan ve deri yaralardan sonra oluşur. ( her türlü kanser )
ben parmağımın ucu kesilince baygınlık geçiririm ..
zaten hangi kafayla kolunuza jilet yaptınız orasını anlamış deilim arkadaş birde koluna asit dökmek istiyor. sonunu düşünemiyorum.
kendi canına bunları yapan başkasına sinir anında neler yapar.

şuan için bi sıkıntı yok.geçmedi ama dert etmiyorum.sadece biraz kahverengi noktalar var yamanın olduğu yerde.onlarda geçince deri rengini alacak sanırım.
Slm realist kac ay oldu ameliyat olali bende ameliyat oldum hala madecasole devam ediyorum 15 gun sonra baska ilaç onerecekmis cengiz bey bacagim kolumdan kötü gibi sanki ne kadar surede iyilesir merak ediyorum

Slm realist kac ay oldu ameliyat olali bende ameliyat oldum hala madecasole devam ediyorum 15 gun sonra baska ilaç onerecekmis cengiz bey bacagim kolumdan kötü gibi sanki ne kadar surede iyilesir merak ediyorum

Mozzy sen buay ameliyat oldun mu bu ay sonu diyorsun kurtulduğunda sevindim ne zaman oldun ameliyat

Mozzy sen buay ameliyat oldun mu bu ay sonu diyorsun kurtulduğunda sevindim ne zaman oldun ameliyat

Oldum cnm oldum 16 gun oldu alcim 5.gun a lindi bacagimi kendim actim pek sikintim yok iyiyim sadece fazla kizarik gibi bacagim ama geçecek inş ara sira ufak kanamalar oluyo bactroban krem surup kapiyorum iyi gibiyim ya korkulacak bişey yok tedavi uxun sürüyor sabredicem artik :)

selam.ameliyat sonrası farklı pomatlar kullanıyoruz galiba. ben bepantenle başlamıştım.:)
ameliyat sonrası pomatlara ilaveten kantoron yağı deneyen oldu mu? yara izlerine iyi geldiği söyleniyor sezeryan sonrası arkadaşlarım kullanmıştı izleri için ama cesaret edemedim.

Slm cnm sen şuanda ne kullaniyosun kac ay oldu ameliyat olali??

ben 21 ekimde ameliyat oldun.senin için şuan çok erken.benim bacağım 3-4 ayda anca kendine geldi.suan bacağımda belli belirsiz beyazımsı bir iz var.o çok önemli değil.kolumunda şuan iyi ama bende kıl olayı biraz az.kıllı vucutlarda kapatma olayı daha kolay oluyo bence. en kısa zamanda fotolarını koyarım orda bakarsınız.ben ameliyattan sonra bepanten kullandım hep.cengiiz beylede ilk aylarda 1 kere telefonda görüştüm.hiç kontrole gitmedim.bence gerek de yok.ama gidip kontrol olmak en iyisi.imkanı olan gitsin.herkese farklı kremler önermesi biraz değişik ama vardır bi bildiği demek istiyorum.herkese saygılar

Realist gecmis olsub sende yükseklik farki veya kabariklik varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…