çüşşşşşşş.yahu arkadaşım delimisin nesin.olmadı yakalım.
Realist sende son durum nedir nasil kenarda beyazlıklar var fiyordun azaldimi iyice birleşim yerlerindi oralar duzeldimi iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çüşşşşşşş.yahu arkadaşım delimisin nesin.olmadı yakalım.
Acilen bir psikiyatrise git bence sen asit derine ne yapar biliyormusun.lavabo acici dok o zaman koluna sacmaliyorsun git şöyle cengiz hocaya param yok diye yardimci olacahini dusunuyorumasit nerden alınabilir ?
orduda yaşıyorm gitmem cok sıkıntı oluyor mail attım ama 7000 den başka bişey demiyor başka çarede yok jilet izi yerine yanık izi olur yanık izinide iyi bi tedavi ettikten sonra o kadar sorun olacagını sanmıyorm sadece izlere dikkatli bi şekilde dökersk bişey olmaz yapan ve memnun klan cok arkadasm var
Arkadaşların nerden asit alindigini biliyordur o zaman bence de bir psikologa gitsem iyi olur diye düşünüyorum asit dediğin şey çok ama çok tehlikeli varya derini komple yok edebilirsin ve sinirlerine sikinti olabilir allah korusunorduda yaşıyorm gitmem cok sıkıntı oluyor mail attım ama 7000 den başka bişey demiyor başka çarede yok jilet izi yerine yanık izi olur yanık izinide iyi bi tedavi ettikten sonra o kadar sorun olacagını sanmıyorm sadece izlere dikkatli bi şekilde dökersk bişey olmaz yapan ve memnun klan cok arkadasm var
asit nerden alınabilir ?
Realist sende son durum nedir nasil kenarda beyazlıklar var fiyordun azaldimi iyice birleşim yerlerindi oralar duzeldimi iyice
şuan için bi sıkıntı yok.geçmedi ama dert etmiyorum.sadece biraz kahverengi noktalar var yamanın olduğu yerde.onlarda geçince deri rengini alacak sanırım.
Slm realist kac ay oldu ameliyat olali bende ameliyat oldum hala madecasole devam ediyorum 15 gun sonra baska ilaç onerecekmis cengiz bey bacagim kolumdan kötü gibi sanki ne kadar surede iyilesir merak ediyorumşuan için bi sıkıntı yok.geçmedi ama dert etmiyorum.sadece biraz kahverengi noktalar var yamanın olduğu yerde.onlarda geçince deri rengini alacak sanırım.
Slm realist kac ay oldu ameliyat olali bende ameliyat oldum hala madecasole devam ediyorum 15 gun sonra baska ilaç onerecekmis cengiz bey bacagim kolumdan kötü gibi sanki ne kadar surede iyilesir merak ediyorum
Mozzy sen buay ameliyat oldun mu bu ay sonu diyorsun kurtulduğunda sevindim ne zaman oldun ameliyat
selam.ameliyat sonrası farklı pomatlar kullanıyoruz galiba. ben bepantenle başlamıştım.:)
ameliyat sonrası pomatlara ilaveten kantoron yağı deneyen oldu mu? yara izlerine iyi geldiği söyleniyor sezeryan sonrası arkadaşlarım kullanmıştı izleri için ama cesaret edemedim.
Slm cnm sen şuanda ne kullaniyosun kac ay oldu ameliyat olali??
cnm selam. ben suan kelo cote kullanıyorum.1 aydır.2,5 ay contractubex kullandım. 4 aya yakın oldu ameliyat olalı.
Geçmiş olsun inş sonuç istedigin gibi olur seneye başka şeyler konuşuyor oluruz :))
Slm realist kac ay oldu ameliyat olali bende ameliyat oldum hala madecasole devam ediyorum 15 gun sonra baska ilaç onerecekmis cengiz bey bacagim kolumdan kötü gibi sanki ne kadar surede iyilesir merak ediyorum
ben 21 ekimde ameliyat oldun.senin için şuan çok erken.benim bacağım 3-4 ayda anca kendine geldi.suan bacağımda belli belirsiz beyazımsı bir iz var.o çok önemli değil.kolumunda şuan iyi ama bende kıl olayı biraz az.kıllı vucutlarda kapatma olayı daha kolay oluyo bence. en kısa zamanda fotolarını koyarım orda bakarsınız.ben ameliyattan sonra bepanten kullandım hep.cengiiz beylede ilk aylarda 1 kere telefonda görüştüm.hiç kontrole gitmedim.bence gerek de yok.ama gidip kontrol olmak en iyisi.imkanı olan gitsin.herkese farklı kremler önermesi biraz değişik ama vardır bi bildiği demek istiyorum.herkese saygılar