Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jilet izlerini kapatmak için kapatıcı yada plastik makyaj malzemesi bilen varmı nasıl kapatabilirim bu izleri
slm cry sen serkan dinara da ameliyat olmuşsun o ameliyatlarda geçmedi mi birde tek iz ameliyatı olmuşsun onda acilma olmadi mi sendebence çok iyi olmuş moraliniz bozulmasın..kırmızılıkta kalmamış sanırım..
ben 21 ekimde ameliyat oldun.senin için şuan çok erken.benim bacağım 3-4 ayda anca kendine geldi.suan bacağımda belli belirsiz beyazımsı bir iz var.o çok önemli değil.kolumunda şuan iyi ama bende kıl olayı biraz az.kıllı vucutlarda kapatma olayı daha kolay oluyo bence. en kısa zamanda fotolarını koyarım orda bakarsınız.ben ameliyattan sonra bepanten kullandım hep.cengiiz beylede ilk aylarda 1 kere telefonda görüştüm.hiç kontrole gitmedim.bence gerek de yok.ama gidip kontrol olmak en iyisi.imkanı olan gitsin.herkese farklı kremler önermesi biraz değişik ama vardır bi bildiği demek istiyorum.herkese saygılar
Mozzy sen buay ameliyat oldun mu bu ay sonu diyorsun kurtulduğunda sevindim ne zaman oldun ameliyat
ben 21 ekimde ameliyat oldun.senin için şuan çok erken.benim bacağım 3-4 ayda anca kendine geldi.suan bacağımda belli belirsiz beyazımsı bir iz var.o çok önemli değil.kolumunda şuan iyi ama bende kıl olayı biraz az.kıllı vucutlarda kapatma olayı daha kolay oluyo bence. en kısa zamanda fotolarını koyarım orda bakarsınız.ben ameliyattan sonra bepanten kullandım hep.cengiiz beylede ilk aylarda 1 kere telefonda görüştüm.hiç kontrole gitmedim.bence gerek de yok.ama gidip kontrol olmak en iyisi.imkanı olan gitsin.herkese farklı kremler önermesi biraz değişik ama vardır bi bildiği demek istiyorum.herkese saygılar
Realist gecmis olsub sende yükseklik farki veya kabariklik varmi
teşekkür ederim canım. hepimize geçmiş olsun. :)
ellfftt nin ameliyattan sonraki ilk resimlerinde renk farkı daha azdı , gördüğüm kadarıyla sadece renk farkı var , güneşemi çıktın tam iyileşmeden dicem ama daha yaz gelmedi. hem bu kadar renk farkı nasıl olurki yama yapılan deride senin derin .sanki kuru kalmış gibi .
ama ameliyat olacak arkadaşlar , bu ameliyatta herkesin iyileşme süreci ve sonucu farklı , bünyeden bünyeye değişiyor.ellfftnin kide zamanla düzelecek ama bünye işde . zaman
ama kısa kollu giymek ne güzel duyguymuş yaa.
the best merhaba
Bende ameliyat olmaya karar verdim.senin konu ile ilgili tecrübelerinden faydalanmak için arkadaşlık isteği gönderdim.kabul edersen sevinirim..cengiz beye mail atsak bize ameliyatla ilgili fotolar gönderirir mi?? Çok geçmiş olsun
nihayet bende fotoğraf yükleyebildim albüme. deneme amaçlı 10 gün önce çektiklerimi attım bugün çekip tekrar atacağım.
the best tesekkürlerhttp://www.cengizacikel.com/iletisim/ buradan ulaşabilirsin cengiz beye
Fethiye 22 slmMerhaba mail adresini yazarsan gönderirim.
melekperr adresine mail attım bakarsan sevinirim
Melekperr adresinize mail attımhttp://www.cengizacikel.com/iletisim/ buradan ulaşabilirsin cengiz beye
candy.26@hotmail.com buraya da mail atarmısınfotoğ. albümü nasıl oluşturabilirim ya da mail adresini yazarsan fotoğraf gönderebilirim.banim daha 3 ay gibi bi süre oldu ameliyat olmam. sende ameliyat oldun mu ya da olmayı düşünenlerden misin???
arkaslık istegi gönderdim kabul edermisinArkadaşlar ameliyat öncesi, ameliyattan bir hafta sonrası ve bir ay sonrası fotoğraflarımı yükledim. Bakmak isteyenler arkadaşlık isteği gönderebilirler.
candy.26@hotmail.com buraya da mail atarmısın
Cnm arkadaslik istegin gelmedi yeni gordum ben sana istek yolladim bu arada bana cengiz bey dermatixsi diye bir jel verdi ona devam ediyorum contratubex fln onermedi yani benim jellerim niye farkli acaba ?? Bu arada foto albümü nerde ya bende eklerdim hem bir göz atardim bir yardim lütfenmozzy arkadaslık istegimi kabul edermisin bende ameliyat olmayı düsünüyorum yardımlarınızı bekliyorum