Popüler Konu Jilet izi giderme

Yukseklik farkini azaltan slikon tabaka denen sey yani.bandajla azalmiyor.cunku ben bandajimi hic cikarmadim kolimdan uzun sure.

yok yok sadece bandaj degil bir de slikon tabaka takiliyor.ben bandaj taktim hep.slikon tabaka diye bir sey plastik gibi kimil kimil bisey:KK52: iste o tabaka sicaklarda mahfetti kolumu kasindiriyor falan.melekte takamadi tabakayi.cengiz bey igne yapti melege yukseklik farki icin.ama benim istanbula donme imkanim olamadi.dugundu tayindi derken.belki banada yapardi igne.kolumun yukseklik farkini falan takmiyorum da yorumlari okuyunca moralim bozuldu biraz.sunu soyleyeyim ama kolumu gorenler yandi mi diyorlar sadece.

selam.. bende ameliyat oldum ama Cengiz hoca bana krem ve bandajı verdi. silikon tabaka dan bahsetmedi hiç. hatta şuan daha yeni duydum.Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum. kolumda yükseklik farkı yok şuan ama ameliyat olalı 3-4 ay oldu. olur mu bilmem.nerden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim?? Aylık resim gönderiyorum Cengiz hoca ya da ona da bir danışayım.

yok yok sadece bandaj degil bir de slikon tabaka takiliyor.ben bandaj taktim hep.slikon tabaka diye bir sey plastik gibi kimil kimil bisey:KK52: iste o tabaka sicaklarda mahfetti kolumu kasindiriyor falan.melekte takamadi tabakayi.cengiz bey igne yapti melege yukseklik farki icin.ama benim istanbula donme imkanim olamadi.dugundu tayindi derken.belki banada yapardi igne.kolumun yukseklik farkini falan takmiyorum da yorumlari okuyunca moralim bozuldu biraz.sunu soyleyeyim ama kolumu gorenler yandi mi diyorlar sadece.

selam.. bende ameliyat oldum ama Cengiz hoca bana krem ve bandajı verdi. silikon tabaka dan bahsetmedi hiç. hatta şuan daha yeni duydum.Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum. kolumda yükseklik farkı yok şuan ama ameliyat olalı 3-4 ay oldu. olur mu bilmem.nerden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim?? Aylık resim gönderiyorum Cengiz hoca ya da ona da bir danışayım.

cengiz hocanın söylediklerinden başka bişey kullanmanıza gerek yok, gerek duysaydı kullanmanızı issterdi zaten

moralini bozma kolu iyi durumda yeterki jilet izi olmasın , slikon tabaka ben hiç takmadım , hatta özellikle doktora sordum takayımmı diye , hayır takmıcaksın dedi.

bana slikon tabaka taktırmadı , sadece bandaj

Cnm merhabalar moralini bozma öyle cok berbat görünmüyor bence belki fondotenle fln özel günlerde kapatabilirsin arkadasim lazerdi bilmemneydi cok uğraştı fotonu gorunce keşke böyle ol saydi diyor

bence çok iyi olmuş moraliniz bozulmasın..kırmızılıkta kalmamış sanırım..

şuan bu ameliyat için yeterli maddiyatım yok. okuyorum ve ailemide sıkıntıya sokmak istemiyorum. benimde kollarımda var farklı farklı yöntemler deneyeceğim kış gelsin.. geçen kış izlerin az bi yerini topuz taşıyla keseledim yara yaptım , yara iyileşti ordaki izler çok silikleşti aslında üzerine düşsem hiç kalmayacak gibi tabi 4 tnae büyük izim var onlara yapacak bişe yok sanırım :KK50: benim alt kolumun yarısı arkalı önlü iz ve üst kolumda 3 tane kalın iz var ard ardına.. bu ameliyatla ne olur sizce? yani alan çok geniş :KK50:

bundan kötü daha ne olabilirki dikkatlice sadece izlerin oldugu bölgeye döksek ve korusak onu en azından jilet yarası gibi durmaz

bundan kötü daha ne olabilirki dikkatlice sadece izlerin oldugu bölgeye döksek ve korusak onu en azından jilet yarası gibi durmaz

Ameliyat ol o zaman cengiz hocaya asitle neugrasiyorsun madem ffarklı bir iz olsun istiyorsun bence saçma asit dökmek deriyi yok edersen ne yapacaksin

X