Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok sadece bandaj degil bir de slikon tabaka takiliyor.ben bandaj taktim hep.slikon tabaka diye bir sey plastik gibi kimil kimil bisey iste o tabaka sicaklarda mahfetti kolumu kasindiriyor falan.melekte takamadi tabakayi.cengiz bey igne yapti melege yukseklik farki icin.ama benim istanbula donme imkanim olamadi.dugundu tayindi derken.belki banada yapardi igne.kolumun yukseklik farkini falan takmiyorum da yorumlari okuyunca moralim bozuldu biraz.sunu soyleyeyim ama kolumu gorenler yandi mi diyorlar sadece.
yok yok sadece bandaj degil bir de slikon tabaka takiliyor.ben bandaj taktim hep.slikon tabaka diye bir sey plastik gibi kimil kimil bisey iste o tabaka sicaklarda mahfetti kolumu kasindiriyor falan.melekte takamadi tabakayi.cengiz bey igne yapti melege yukseklik farki icin.ama benim istanbula donme imkanim olamadi.dugundu tayindi derken.belki banada yapardi igne.kolumun yukseklik farkini falan takmiyorum da yorumlari okuyunca moralim bozuldu biraz.sunu soyleyeyim ama kolumu gorenler yandi mi diyorlar sadece.
selam.. bende ameliyat oldum ama Cengiz hoca bana krem ve bandajı verdi. silikon tabaka dan bahsetmedi hiç. hatta şuan daha yeni duydum.Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum. kolumda yükseklik farkı yok şuan ama ameliyat olalı 3-4 ay oldu. olur mu bilmem.nerden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim?? Aylık resim gönderiyorum Cengiz hoca ya da ona da bir danışayım.
Eki Görüntüle 1145400 yakin cekim
Cnm merhabalar moralini bozma öyle cok berbat görünmüyor bence belki fondotenle fln özel günlerde kapatabilirsin arkadasim lazerdi bilmemneydi cok uğraştı fotonu gorunce keşke böyle ol saydi diyor
çok iyi olmuş...ben beyendim valla,eskisi gibi olmaktansa bu çok daha iyi..Eki Görüntüle 1145400 yakin cekim
çok iyi olmuş...ben beyendim valla,eskisi gibi olmaktansa bu çok daha iyi..
bana slikon tabaka taktırmadı , sadece bandaj
arkadaşlar jilet izlerine asit döken var mı ?
bundan kötü daha ne olabilirki dikkatlice sadece izlerin oldugu bölgeye döksek ve korusak onu en azından jilet yarası gibi durmaz
arkadaşlar jilet izlerine asit döken var mı ?