Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellfftt arkadasimizin kolunun son hali
Ellfftt arkadasimizin kolunun son hali
arkadaşlar mail adresim hasanneva@hotmail.com özellikle cengiz beye ameliyat olmuş arkadaşlardan rica ediyorum ameliyat sonrası resimlerden gönderirseniz çok sevinirim çünkü haziranda gidip ameliyat olmayı düşünüyorum. lütfen yardımcı olun ;(
cengiz beyden istersen sana tonla resim gönderir , özel arşivi var.hiç çekinme çok iyi bi insan , hem onda örnek daha çok .
şimdi ameliyat olsam , yama derisini sırtımdan aldırırdım (sağ omuz küreğimden), ve kalp şeklinde veya başka bi figür kalan izde , dikdörtgen değilde, atatürkün sülieti olabilirdi mesala veya kendi silüetim
saçma bi bi fikir gibi ama nasıl sence olabilirmi angeL.
cengiz beyden istersen sana tonla resim gönderir , özel arşivi var.hiç çekinme çok iyi bi insan , hem onda örnek daha çok .
şimdi ameliyat olsam , yama derisini sırtımdan aldırırdım (sağ omuz küreğimden), ve kalp şeklinde veya başka bi figür kalan izde , dikdörtgen değilde, atatürkün sülieti olabilirdi mesala veya kendi silüetim
saçma bi bi fikir gibi ama nasıl sence olabilirmi angeL.
kesinlikle süper olurdu sana katılıyorum fakat deriyi aldığı aletle bu şekiller malesef olamaz ayrıca iyileşmesi ve bakımı çok zor olurdu sanırım
Evet var ama dedigim gibi ben cok ugrasmadin cikardim attim silikon tabakayi.jilet izinden bin kat daha iyidir o yuzden aman kabarmis aman renk farki varmis demem.sukrediyorum
Elllfftt arkadasimizin kolunun yakindan resmi
Elft çok geçmiş olsun sen mutluysan sorun yok fakat iki aylik hali daha iyi duruyor acikcasi yanlis anlama senin izine bir anlam veremedim çünkü iki aylikta yükseklik yokken 3 yılda nazil var ben anlam veremedimjilet izindense bu görüntü çok daha iyi.tekrardan geçmiş olsun.
Kremi surdum surmedim degil.slikon tabakayi 1 ay tskmisimdir cunku kasindirdi .melekte takamadi slikon tabakayi ama igne yaptirarak yukseklik farkini azalttilar.ben sehir disina tayin oldugum icin gidip gosteremedim bile kolumu.gunese cikmam 5 6 ay sonra oldu .
yok yok sadece bandaj degil bir de slikon tabaka takiliyor.ben bandaj taktim hep.slikon tabaka diye bir sey plastik gibi kimil kimil bisey iste o tabaka sicaklarda mahfetti kolumu kasindiriyor falan.melekte takamadi tabakayi.cengiz bey igne yapti melege yukseklik farki icin.ama benim istanbula donme imkanim olamadi.dugundu tayindi derken.belki banada yapardi igne.kolumun yukseklik farkini falan takmiyorum da yorumlari okuyunca moralim bozuldu biraz.sunu soyleyeyim ama kolumu gorenler yandi mi diyorlar sadece.Sadece bandaj takilmiyor mu silikon tabanliktami takiliyor bu ameliyata herkes sadece bandaj taklidi diye biliyorum yanlis mi biliyorum acaba