Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar baştan sona kadar okuyamadım çok uzundu izleri geçirecek bir yöntem yada krem varmı?
arkadaşlar merhaba.. benim roller nihayet bugün geldi. küçük bi yerde denedim şimdi kızarıklık oldu üstünede cindyrelin kreminden sürdüm. roller siparişi verdiğimden beri kremi kullanmıyodum beraber kullanırım daha etkili olur diye. ama bastıramadım fazla acıyo çünkü. bastırmadan bile acıttı. bakalım artık gelişmeleri yazarım size..[/QUOTE
umarım işe yarar tarçıncım ben de ne zamandır giremiyordum kullan bakalım iyi haberlerini bekliyoruz canım
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÇARE VARMIDIR JİLET İZİNE TEŞEKKÜRLER:1rolleyes:
arkadaslar lutfen tedaviye baslyip sonuc alanlar yazsin bosu bosuna cene yapmayin yaa,ben YAKUP AVSARa ameliyat oldum jilet izleri icin sonuc iyi sayilir yukardan asgaya dikey bir cizgi ,4 ay oldu ameliyati olali acimi?? off off hemde ne aci mahfoldum ama deyiyor,daha iz kirmizi , yazin gunesten korudum hic gunes gormedi kolum,seneye insllh hic iz kalmiycak fakat benim izler daha bitmedi diyer kolumda da var,simdi bu suna hanm.a gidicem buz terapisini deniycem,surdan da biri cikip demiyor ki ben suna hanm.a gittim gecti yada suakadr gecti yada herneyse brisi net birsey yazmiyor sinir oluyorum gercekten.. bu suna hanm.da tv.lerde konusup duruyor kesin cozum diye insan inanmak istiyor gercekten ne bileyim kafam allak bullak...
arkadaslar lutfen tedaviye baslyip sonuc alanlar yazsin bosu bosuna cene yapmayin yaa,ben YAKUP AVSARa ameliyat oldum jilet izleri icin sonuc iyi sayilir yukardan asgaya dikey bir cizgi ,4 ay oldu ameliyati olali acimi?? off off hemde ne aci mahfoldum ama deyiyor,daha iz kirmizi , yazin gunesten korudum hic gunes gormedi kolum,seneye insllh hic iz kalmiycak fakat benim izler daha bitmedi diyer kolumda da var,simdi bu suna hanm.a gidicem buz terapisini deniycem,surdan da biri cikip demiyor ki ben suna hanm.a gittim gecti yada suakadr gecti yada herneyse brisi net birsey yazmiyor sinir oluyorum gercekten.. bu suna hanm.da tv.lerde konusup duruyor kesin cozum diye insan inanmak istiyor gercekten ne bileyim kafam allak bullak...
valla bende de aynı dert var çok yere gittim ama kesin bir tedavisi yokumuş. bir doktor deri soyma işlemi önerdi ama kesin değil dedi ve çok pahalı olduğu için yaptıramadım. bazıları başka bir bölgeden deri nakli önerdi bir diğeri de küçük bir iz kalacak sekilde tekrar dikiş atma işlemi dedi aöma ters etkiside olabiliyormuş dahada büyüme gibi çok düşündüm ben dövme yapttıracağım:çok üzgünüm:
ameliyat sonucundan menunum tabiki,iz şuan kırmızı ama geçiyor hiç güneş görmezse iz kalmıycak,fakat dediğm gibi benim daha çok jilet izim var lanet olsun ben birdaha bu ameliyatı olmak istemiyorum,aynı acıyı tekrar çekemem.izin zamanla açılma gibi bir riski yok,bu kişinin kendisine bakması ile alakalı,ben çok iyi baktım koluma,sigara alkol kullanmıyorum bunlar çok önemli biliyosunuz,kolumu hiç bir işte kullanmadım şimdi sonuç iyi,fakat daha kolumun yukarlarında var onları da bu ameliyatı olamıycam artık tamm.yeteri kadar canım yandı,kolumda bütün dokular zedelendi eklemlerim hala iyileşmedi,6 ayda tamamen iyileşicek belki ama dediğm gibi aynı acıyı tekrar çekemem piskolojim dibe vurdu artık yeter... bugun Suna hanm.kliniğni aradım kesin geçiriyoruz diyolar garanti veriyolar,test yapıcaklarımş test 100 tl.yaptıkları işlemlerin resimlerini de göstericeklermiş,Suna hnm.a giden ve tedavi olan biri varsa lütfen yazsın Allah aşkına kazıklanmaktan bıktım. cuma gidicem Suna hnm.sizi haberdar edicem..
ben izi minimuma indirdikten sonra aynı şeyi düşünüyorum. zaten ben de sevgilim de dövmeciyiz. ama ilk hedef izi mümkün olduğunca azaltmak. çünkü dövmenin altından yara izi hiç belli olmuyor denilemez. bir de ben kadında kolun ön kısmında dövmeyi hiç beğenmiyorum. sırf izler kapansın diye oraya dövme yaptırmak istemiyorum.
ya ben bırkac kiside gördüm bilmiyorum derinliklerını ama hanı öyle rahatsız edecdek sekılde durmuyorlardı..
mesela hanı o kısım rengı daha acık böyle kabarık filan degil hani birsey cizer ya ama izi diger ten rengime göre dha beyaz öyleydı..
bunu neden diyorum ilk sayfalrda okudum bir arkadsa doktrun bırı tedavi yöntemi yok demis moralım bozuldu yazmıs..
kaza gibi düsünün herzaman hersey olabılır mesela benım yuzumde bır tane iz var kaza yapmıstım iyi temizlenmemis mınık kalp seklınde büyüdükce ben kücüldü 7 yasında kamyon carpmıstı
öncelerı cok üzülüyordum ama artık öyle rahatsız eden birsey gibi gelmiyor dikkat cekmıyor gıbıme gelıyor belkıde cekıyordur...
ysnı düzlmesı icin tedavı yoksa üzülmeyin ALLAH baska dert vermesın hicbirinize hicbrimize
katılıyorum ama başka yöntem yokmuş bende kolumu bandajlıyorum şimdilik zaten 5 cm lik alanda mevcut napalım yaptık bi kere
cengiz açıkelin sayfasını inceledim,vücüdumuzun görünmeyen biryerinden deri parçası alınıcaklmış falan felan geçin bunları sakın yaptırnayın,bu ameliyatı yaptıran birini tanıyorum aldıkları yerde dikiş izi oluyor jilet izlerini kapattıkları yerde de yama oluyor kocaman iğrenç miğde bulandırıcı bir görüntü çıkıyor meydana benden söylemesiayrıca jilet izleri nekadar çoksa okadar deri alınıyor vucudumuzdan düşünsenize tüm kolda jilet izi varsa okadar deri alınıcak görünmeyen yerden,okadar görünmeyen yerimiz varmı?? saçmalık..
Moralinizi bozmasanıza :)
İyi bir Plastik Cerrah ve Fraksiyonel lazer tedavisi basit ve ince izlerde çok yararlı, dokuda su kaybı ile basit yüzeyel peeling yapıyor ve ısı nedeni ile alttaki kollajen dokuyu da uyarıp cildin esnek ve genç olmasına yardım ediyor, 10 seans en az devam ettiğinizde hiç bir cilt bakımında elde edemeyeceğiniz sonuçları alabiliyorsunuz; ince kırışıklıklar, sivilce izleri, gözenekler, doğum lekeleri, vs vs...
Hatta bayağı geniş ve çok eski 3 derece yüz yanığı olan bir hastada bile %50 oranında leke kaybı ve ciltte esneklik artışı sağlandığına şahidim. İzmir Klinest'te denk geldim bu hastaya.
Dövme için aman diyeyim renkli yaptırmayın bir zaman sonra Q switch lazer ile çıkarmak çok zorlaşıyor, siyah olsun....
Öpüldünüz :)