foruma yeni katılan arkadaşlar için yazıyorum.bende 21 ekim 2013 te yani 3 ay önce ameliyat oldum.cengiz bey bana eylül ayına kadar ben dahil 35 kişiyi ameliyat ettiğini söylemişti.yani yaklaşık yıllık 50 60 olur.tabi bu her yıl dahada artacak bence.çünkü adam tutturdu gidiyor.herkes tanımaya başladı.ben memnunum.kolumda biraz kızarıklık var.ama ara ara deri rengimide görüyorum kızarıklık içinde.yani o rengi görünce diğer sağlam yerlere yakın renkte olduğunu fark ediyorum.ilerde daha iyi olacak inancındayım.bende 3 gün o otelde kaldım.500 tl ye yakın ödeme yaptım.yalnız gittim ve odadan dışarı çıkmadım.3 gün tv izlemek ve uyumaktan başka bişey yapmadım.3 gün biraz acı çektim ama 1 ay sonra arkanıza bakınca hiçbiri aklınızda kalmıcak.ben birde 2 yaşındaki çocuğumla eşimi evde yalnız bırakarak gitmiştim.aklım hep ordaydı.siz düşünün artık.neyse 4. gün doktor kolumu açtı.krem sürdü ve seffaf ban gibi bişetle kapattı.bacağımda bi sıkıntı yoktu onu açmadı.neyse memlekete geldim.bacağımı sonra açmamı söledi ama ben çalışmak zorundaydım ve 1 hafta sonra hem bacağımı hem kolumu açtım.açtıktan 3 gün sonra işe başladım.ilk hafta biraz zor geçti ama kimse bişey anlamadı.raharlıkla yürüyor ve kolumu kullanıyodum.tabi herkes işinin riskine göre dikkat etsin arkadaşalr.ilk açınca biraz korktum ama siz korkmayın.herşey yoluna giriyor.kendine geliyor yavaş yavaş.şimdi ise herşey rahat.bandajı geceleri takmıyorum.sadece gündüzleri kullanıyorum.contraktubex i plastik cerrah yazıyor.kolumdan ameliyat oldum dedim baktı yazdı.yazınca tanesi 9 tl.2 kutu bitti.şimdi tekrar yaazdırıcam.inşallah bütün arkadaşlarım kurtulur.HEPİNİZE SEVGİLER