Popüler Konu Jilet izi giderme

arkadaşlar ben ve eşimin ameliyat olalı 50gün oldu son durumu.Çok memnunum bu halinden o izleri görmekten daha iyi.Yavaş yavaş kızarıklığı gidiyo.zamanla ten rengine dönecek.

Eklentiler

• $IMAG0049.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 550
  • $IMAG0026.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 1.502
  • $IMAG0533.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 366
  • $ýmago0048.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 348
Son düzenleme:
Fethiye ben zaten kimse ile tartismadim ki bende olucam para biriktiriyordum ve yaza yaklastik eylül ayında ameliyat olucam allah izin verirse benim art niyetim yok zaten hayirlisi ile kurtulmak istiyorum bu izlerden :)

Fethiye ben zaten kimse ile tartismadim ki bende olucam para biriktiriyordum ve yaza yaklastik eylül ayında ameliyat olucam allah izin verirse benim art niyetim yok zaten hayirlisi ile kurtulmak istiyorum bu izlerden :)

bimerci inşallah paranı biriktirir ameliyat olup sende kurtulursun hayırlısı ile bu izlerden.

arkadaşlar ben ve eşimin ameliyat olalı 50gün oldu son durumu.Çok memnunum bu halinden o izleri görmekten daha iyi.Yavaş yavaş kızarıklığı gidiyo.zamanla ten rengine dönecek.
çok geçmiş olsun fethiye senin ve eşinin adına sevindim. inş en iyi şekilde Sonuç alırsınız. Ara sıra resim paylaşımında bulunursan minnettar oluruz.

çok geçmiş olsun fethiye senin ve eşinin adına sevindim. inş en iyi şekilde Sonuç alırsınız. Ara sıra resim paylaşımında bulunursan minnettar oluruz.

Merhaba dolunay mehtap teşekkürler.Amacım zaten benim gibi sıkıntı çekenlere yardımcı olmak.kolumun durumunla ilgili her ay fotoraf paylaşcam

Merhaba dolunay mehtap teşekkürler.Amacım zaten benim gibi sıkıntı çekenlere yardımcı olmak.kolumun durumunla ilgili her ay fotoraf paylaşcam
ben siteye yeni üye oldum sayılır 307 sayfanın hepsını okumak ıstıyorum su an 140 lardayım. Benım kolum belkı tedavıye kabul edılmez ama yıne de umut fakırın ekmegı okuyorum ıste Allah herkese acıl sıfalar versın. Duyarlılığın için sana teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Merhaba dolunaymehtap kolunun fotorafını BEN ADIMI YAZDIM FACETEN BULDULAR SNAIYORDUM OYSA MAİL ADRESİMİ YAZMIŞIM] adresine gönderebilirmisin.

Neden tedaviye kabul edilmexki bütün izler gidiyormuş masum bir iz kaliyirmus yerinde sen neden böyle düşündün onu anlamadim

Dolunaymehtap niye tedaviye kolun kabul edilmez.Çokmu kötü.Cengiz açıkelin bana gönderdiği fotolarda kolu çok kötü durumdaki insanları tedavi ettiğini gördüm.Bu izlerden kurtulmak için en iyi yöntem cengiz açıkelin yaptığı ameliyat.

Benim tenim çok hassas bimiyorum ne olur en küçük seyde kabarır şişer su toplar bide bazı izlerim çok derin.

dolunaymehtap yapılan ameliyatta derin izler çıkarılıp estetik dikiş atılıyor.bu bölgeye ayağından alınan deri parçası ekleniyor.Ayağındaki iz zamanla kaybolcak.Cengiz bey benim kolumdan 2 izi bu şekilde çıkarıp estetik dikiş yaptı.

iyi akşamlar arkadaşlar günlerdir konuyu takip ediyorum ve sizinle aynı sıkıntıyı paylaşıyorum. Biliorum aynı sorulara sürekli cevap vermek bıkkınlık veriyor ama İstanbul İline yakın değilim ve bazı bilgilere ihtiyacım var.Sorularıma son dönemlere Cengz Beye ameliyat olan bi arkadaşım cevap verir ise sewinirim.. Ameliyatan kaç gün sonra ve kaç defa kontrole gitmek gerekiyor, kolu ve bacağı alçıya alma diye bir bilgi vardı formda, bu alçı nasıl bir alçı kırık alçısı gibimi? Nasıl bir şey elbse altından fark edilecek şekildemi, kaç ay boyunca ameliyatlı kolun güneş görmemesi lazım ve iyileşme süreci ( kişiden kişiye değişse de) tahmini kaç ay, ameliyattan sonra ne kadar müddet sargılı kalması lazım bu sargı gazlı bez şeklinde mı yoksa farklı birşeymi iş yerinden az bir süre izin alabilirim 1 hafta yeterli olurmu ve de ameliyat fiyatı acaba nasıl yaklaşık 4-5 cm' lik alandan bahsediyorum... Teşekkür ederim sorumlarım ile bunaltmış olabalirim kusuruma bakmayın...

Merhaba arkadaşım ameliyat olduktan sonra hastaneye yakın bir yerde 4 gün konaklaman gerekiyor.Hastanenin karşısında Asia cıty otel var pahalı kişi başı 200tl demişlerdi.Eşim ve ben hastaneye 400metre mesafede zübeyde hanım öğretmen evinde konakladık.iki kişilik günlük oda fiyatı kahvaltı 130 tl verdim.tek kişi günlük oda fiyatı 90 tl kahvaltı dahil.4 gün sonunda hastaneye geliyorsun kolundaki atelle yapılan sargılar(gazlı bez) açılıyo dikişker alınıyo izlerin üstüne şeffaf yara bandı ile kapatılıyor.Kolun üzerini lastogrip elastik bez geçiriliyor.Ayağından deri alınan bölgede ağrı veya kanama yoksa sargı açılmıyor.1 hafta geçtikten sonra kendim cengiz beyin söylediği gibi asiton ile kolumdaki bantları zorlamadan çıkarttım.asitonu pamuklakla bantlara sürdüğünde yumuşatıyor o bölgeyi çıkartırken acıtmıyor.Ayağındaki sargılı alan 21 gün duracak.Geniş kıyafetler giydiğinde hiçbir sorun olmuyo.21 gün sonra açıldığında ayağındaki deri çok hassa olcak.benim ayağımda ufak bölgede kanama oldu.3 tl satılan şeffaf yara bantlarını kullandım 4 gün içinde kabuk bağladı geçti.Cengiz açıkelin söylediği 6 ay yama yapılan bölgeye contratubex ilacını süreceğimi güneş ışınlarından uzak tutacağımı söyledi.güneş kremini kullanabilirsin.Kontrole gitmene gerek yok kolunun fotoraflarıı gönderiyorsun durumunla ilgili cevap yazıyor.Cengiz beye ameliyatı kasım ayında oldum eşimle beraber iz alanı az olduğu için 7000tl ye oldum.Kendisinle konuşursan fiyat konusunda daha detaylı bilgi verir.İnşallah bu izlerden en kısa zamanda kurtulursun.

Son düzenleme:
Acaba cengiz hoca bu şekilde kackisiyi ameliyat etti merak ettim:) turkiyenin yarisi yamali olacak herhalde zaten bu ameliyatı parasi olanlar oluyor parasi olmayanlar ne yapacak ya dusundumde simdi ve bu ameliyattan mutlu olmayan bir kişi duymadim varmi acaba mutlu olmayan fethiye 22 cengiz hoca söylediği hic mutlu olmayan ve bu ameliyatı olup pişman olan falan

Cengiz Açıkel ameliyattan önce muanesinde bir çok yapmış olduğu ameliyatların fotoraflarını gördüm.benim izlerden dana geniş derin çok kötü durumda olanları başarılı şekilde tedavi ettiğini gördüm o izlerden eser yoktu.Cengiz bey ameliyattan sonra nelerle karşılaşacağımızı anlatıyor elimiz kolumuzun nasıl olacağını fotoraflarla gösteriyor.Kabul edersen ameliyata giriyorsun.Cengiz beyle konuşmadım ameliyattan mutlu olmayan ve pişman olan varmı diye.

Son düzenleme:
rica ederim ne demek herzaman elimden geldiğince yardımcı oldum..çünkü bana yardım edecek sorularıma cevap verecek kimse yoktu ben sizin kadar şanslı değildim.. zaten ne zamanki ben ameliyat oldum arkamdan bir çok kişi de ameliyat oldu bir nevi benden cesaret aldılar diyebilirim..çok şükür ki kurtulduk Allah bu durumda olan herkese yardım etsin

angalmask bende sana çok tesekkur ederim senin sayede bende kurtulcam allahin izniyle benim tek korkum süreç zaman hizli geciyormu ameliyattan sonra iyileşme sürecinden cekiniyorum ve bu iyileşen kolun çok dikkat cekiyormu özelliklede güneşte yoksa çok masum bir izmi cengiz hocanin dediği gibi

rica ederim..benim ilk ameliyatımda iyileşme yavaş ilerledi çünkü deri çok kalın koyuldu fakat şimdiki ameliyatımda durum farklı deri ince koyulduğu için çok hızlı ilerliyor tahminimce yaza kadar mis gibi olur:) oluşan iz çok çok masum ve hafif bir iz..yani sanki 15-20 yıl önce yanmış da izi kalmış gibi

Ameliyat olan arkadaslar lastogrip bandaji nerden aldiniz kol icin 10 metre bacak icin 5 metre alsam yeterli mi ikisine fiyat 187 lira dediler uygun aldığınız yer var mi bilgi lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…