Popüler Konu Jilet izi giderme

Angalmask platin izi arkadasimda var platin takmislar yollar önce sonra cikarmislar uzunlamasına 10 cm iz ve kanarlarinda dikiş izleri var goruntu kafanda canlanmistir herhalfe ayrica memmun olman beni mutlu etti:)

görüntüyü biliyorum abimin bacağındada var ve bence yama izi çok çokkk daha iyi ve hafif

siteye yeni üye oldum ve maalesef bende de aynı dert var. benim izlerim iki yıllık ama sonuçta iz yenisi eskisi olmuyor. başka sitelerde arama yapmıştım ve ice terapiyi gördüm kendi sitesinden takip ettim aslında biraz da psikolojik açıdan bi çöküntü olduğu için insan artık ne olursa olsun diyor. Kadın 100 tl karşılığı bir deneme seansı yaptı. Uygulama alanı kabardı rengi değişti kabuk bağladı 3 hafta sonra kabuk döküldü ve şuan kırmızımsı bir iz var ve benim izimi daha belirgin yaptı (atıyorum izin eni 0.5 cm ise uygulamadan sonra 1 cm oldu).
Tamamen gitmediğim ve beklediğim için kendimi şanslı sayıyorum.
Şu an konu ile ligili 300 küsür sayfa var ben hepsini okuyacam. Çünkü sizin çoktan cevapladığınız soruları tekrar tekrar sormak istemiyorum. Laf kalabalığına ve insanları meşgul etmeme gerek yok. Fakat yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar izinsiz istek gönderiğim arkadaşlar varsa da kusuruma bakmasınlar özel mesaj yazamıyorum. İnş. bu işten en iyi şekilde sonuç alırız Allah yardımcımız olsun

Bencde kesinlikle cengiz acikelin yöntemi su an bile yeniden dogmus gibi hissediyorum kendimi baska hic bi yöntemi denemeyin boşuna ugrasmayin

Bencde kesinlikle cengiz acikelin yöntemi su an bile yeniden dogmus gibi hissediyorum kendimi baska hic bi yöntemi denemeyin boşuna ugrasmayin
çok geçmiş olsun ersin herhalde otelde kaliyorsun forumda okuduğum kadari ile hastanenin karsisinda otel varmis ordamisin
Sende çok ama çok geçmiş olsun artik rahat rahat iyileştikten sonra kisa kollu giyersin yeni oluşan iz çok kafaya takilacak bir iz değil degilmi arkadaslar

Çok sağol teşekkür ederim normalde hastanenin arkasinda öğretmen evi vardi orada kakacaktim ama sağolsun arkadasim birakmadi evine getirdi ameliyat olacak arkadaşlar tek gitmeyin kesinlikle cok zorlanirsiniz telefonda n yaz iyorum simdi ozelden no atin resim yollayim doktor asama asama foto cekmis bana yolladi bu halo bile beni memnun etti cumartrside pansumanim var zimbalar alinacak

geçmiş olsun en iyi sonuçlar alman dileğiyle

Fethiye bu polis muhabbeti ne ben anlamadim cengiz beye neden sordun onuda anlamadim ne olursa olsun önemli olan bu izlerden kurtulmak cengiz hoca arayana mesleklerini söylüyor mu ameliyat ettiklerinin bende bunu anlamadim

Allah herkesin yardımcısı olsun İçinde bulunduğumuz durum çok zor ama kararlı arkadaşları gördükçe çok seviniyorum.

Son düzenleme:
Fethiye bu polis muhabbeti ne ben anlamadim cengiz beye neden sordun onuda anlamadim ne olursa olsun önemli olan bu izlerden kurtulmak cengiz hoca arayana mesleklerini söylüyor mu ameliyat ettiklerinin bende bunu anlamadim

Kusura bakma cengiz bey bana söylemedi bugün kendisinle konuştum kolumun durumunla ilgili.Konuşurken kadınlar kulubü sitesi olduğunu bu siteden insanların sizin bu ameliyatını öğrendiklerini söyledim.Siteden tanıdığım polis arkadaşın ameliyat olduğunu sizin sayenizde kurtulduğunu anlatıyor dedim.Tekrar geçmiş olsun.Mesajımı yanlış anlamışşsın özür dilerim.

Son düzenleme:
Cengiz bey kimsenin mesleğini söylemiyor.Zaten ersin polis olduğunu kendi söylüyodu.Cengiz beye söylediğim kadınlar kulubü sitesinden arkadaş olduğum polis ersin angelmask ve diğerlerinin ameliyattan memnun olduğunu söyledim.Bunda kötülük yokki.Kendisine çok teşekkür ettim bu ameliyatı yaptığı için.

Bencede kotuluk yok ben bu muhabbet nerden cikti deim meslek olayi okudum sonra forumun o kismini tamam mesleğin önemi yok amac bu izlerden kurtulmak en az hasarla herkese şimdiden geçmiş olsun

Bencede kotuluk yok ben bu muhabbet nerden cikti deim meslek olayi okudum sonra forumun o kismini tamam mesleğin önemi yok amac bu izlerden kurtulmak en az hasarla herkese şimdiden geçmiş olsun

Eşim ve ben 10 yıldan bu yana bu izlerin psikolijkmen sıkıntısını çekiyorduk.Koluma yapamadığım uygulama kalmadı.dermoroller ,kolumu zımpara ile o bölgeyi yara yaptım yine geçmedi.mederma controtubex ilaç kullandım yine geçmedi.Hücre spreyi yaptırcaktım serkan dinarla konuştum sadece bu izler için tek kişi fiyatı 6000 tl istedi. internet sitelerinde dolaşırken kadınlar kulubü sitesinde angelmask arkadaşımızın yorumlarını okudum cengiz beyin ameliyetından çok memnun olduğunu belirtiyordu.sayfada kolunun fotorafını gördüm.Angelmask arkadaşımız o kadar duyarlı bir insanki her keze yardımcı oluyordu.Angelmask sayesinde ameliyatı eşimle olmaya karar verdik.kendisine çok teşekkür ediyorum. ameliyat olmamın sebebi her gün aracı çeşit çeşit insanlar biniyo koluma bakıyorlar hissediyordum.Cengiz beyle telefonda görüştüm durumumu anlattım bu izler için diğer doktorlar gibi küçümsemedi. Eşim ve kendimin ameliyatını 7000tl ye yapacağını söyledi.İstanbula vardığımızdada hastanede çok ilgilendi.Bu ameliyatı olmamda yardımcı olan angelmask arkadaşımıza çok teşekkür ederim.iyiki böyle bir arkadaşımız var.Bimerci arkadaşım inşallah sende kurtulursun bu izlerden.

amacım sitede insanlarla tartışmak değil angelmask arkadaşımız gibi yardımcı olabilmek.Benimle iletişime geçen herkeze ameliyat öncesi ve sonrası fotorafları gönderiyorum.Çünkü bu izlerin sıkıntısını çok çektim benim gibi bir kişi daha kurtuldukça mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…