Angalmask platin izi arkadasimda var platin takmislar yollar önce sonra cikarmislar uzunlamasına 10 cm iz ve kanarlarinda dikiş izleri var goruntu kafanda canlanmistir herhalfe ayrica memmun olman beni mutlu etti:)
yeni çıkan birşey değil kamuflaj dövme..yaptıran arkadaşlarda olmuştu ama malesef çok pişman oldular
Neden ki %80 e kadar yok oluyor
Neden ki %80 e kadar yok oluyor
çok geçmiş olsun ersin herhalde otelde kaliyorsun forumda okuduğum kadari ile hastanenin karsisinda otel varmis ordamisinBencde kesinlikle cengiz acikelin yöntemi su an bile yeniden dogmus gibi hissediyorum kendimi baska hic bi yöntemi denemeyin boşuna ugrasmayin
çok geçmiş olsun ersin herhalde otelde kaliyorsun forumda okuduğum kadari ile hastanenin karsisinda otel varmis ordamisin
Sende çok ama çok geçmiş olsun artik rahat rahat iyileştikten sonra kisa kollu giyersin yeni oluşan iz çok kafaya takilacak bir iz değil degilmi arkadaslar
Çok sağol teşekkür ederim normalde hastanenin arkasinda öğretmen evi vardi orada kakacaktim ama sağolsun arkadasim birakmadi evine getirdi ameliyat olacak arkadaşlar tek gitmeyin kesinlikle cok zorlanirsiniz telefonda n yaz iyorum simdi ozelden no atin resim yollayim doktor asama asama foto cekmis bana yolladi bu halo bile beni memnun etti cumartrside pansumanim var zimbalar alinacak
geçmiş olsun en iyi sonuçlar alman dileğiyle
Bencde kesinlikle cengiz acikelin yöntemi su an bile yeniden dogmus gibi hissediyorum kendimi baska hic bi yöntemi denemeyin boşuna ugrasmayin
Ersin cengiz beyle konuştum polis olduğunu biliyorum.Kolunun durumu nasıl ağrın varmı ayağını fazla oynatma kanama oluyor.Aynen ya yattigim yerde canim sıkıldı bos bos konusuyor inanmiyorsan inanma cengiz beyi ara istersen sor simdi
Fethiye bu polis muhabbeti ne ben anlamadim cengiz beye neden sordun onuda anlamadim ne olursa olsun önemli olan bu izlerden kurtulmak cengiz hoca arayana mesleklerini söylüyor mu ameliyat ettiklerinin bende bunu anlamadim
Cengiz bey kimsenin mesleğini söylemiyor.Zaten ersin polis olduğunu kendi söylüyodu.Cengiz beye söylediğim kadınlar kulubü sitesinden arkadaş olduğum polis ersin angelmask ve diğerlerinin ameliyattan memnun olduğunu söyledim.Bunda kötülük yokki.Kendisine çok teşekkür ettim bu ameliyatı yaptığı için.Fethiye bu polis muhabbeti ne ben anlamadim cengiz beye neden sordun onuda anlamadim ne olursa olsun önemli olan bu izlerden kurtulmak cengiz hoca arayana mesleklerini söylüyor mu ameliyat ettiklerinin bende bunu anlamadim
Bencede kotuluk yok ben bu muhabbet nerden cikti deim meslek olayi okudum sonra forumun o kismini tamam mesleğin önemi yok amac bu izlerden kurtulmak en az hasarla herkese şimdiden geçmiş olsun