Bisry olmaz sanirim ama sen yinede daha icme yarin icersin sabret biraz
Büşra ne alakası var neden yalan söyleyim/QUOTE]
Bende onu soruyorum ersin niye yalan söyledin ki neyse ya benim esimde asker sen de polisim diyince demekki polisler de de varmis dedim ama sen benim düşüncemiyiktin bence sen polis ddeğilsin ne alakasida bu mevsimde ameliyat olman çünkü 4 ay sonra kisa kollu giyilecek
Büşra ne alakası var neden yalan söyleyim/QUOTE]
Bende onu soruyorum ersin niye yalan söyledin ki neyse ya benim esimde asker sen de polisim diyince demekki polisler de de varmis dedim ama sen benim düşüncemiyiktin bence sen polis ddeğilsin ne alakasida bu mevsimde ameliyat olman çünkü 4 ay sonra kisa kollu giyilecek
Busra o kadar dar ve basit ko konuşuyor sun ki muhatap ol.muyorum seninle kimlik mi göstereyim illa
Tamam kolumda hic agri yok ama bacagim felaket ağrıyor sende de mi öyleydi cengiz beye soyledim icebilr miyum diye ben ictim senin yerine dedi icemezsin yarina kadar dedi
Valla ictim bi tane bişey olur mu
Busra o kadar dar ve basit ko konuşuyor sun ki muhatap ol.muyorum seninle kimlik mi göstereyim illa
Olmayan kimligimi gostereceksin:) güldürme beni tamam muhatap olma
Busra sen bizimle dalga gecmek icin mi bu forumdasin acaba?nerdeyse bir sene gecti ayni sorulari tekrar tekrar sorup insanlari bunaltiyorsun.kedi cirmigi kadarcik iki cizik var kocanin kolunda amma mesele yaptin.ameliyat oluyosan ol olmuyosan ayni sorulari 40 kez sorup bunaltma insanlari
zaten kolda hiç acıma falan olmuyor bacak acıyor neticede derini yüzdü:) 1-2 gün acıyacak geçicek merak etme
benim maddi sıkıntılarım olduğu için şu an yaz sonunda olmaya karar verdim hem daha uzun süre uzun kollu giyerim diye düşündüm.. o kadar acıyor mu bacak derini yüzdü falan deyince birden korktum bir de bacağın üst tarafının ön yüzünden mi alınıyor deri farklı daha gizlenebilecek bi yerden de alınıyor mu? ben daha önce de sordum sanırım ama bir de bacaktaki iziniz ne durumda çünkü beni vazgeçirmeye çalışıyorlar bir izin daha olacak bacağındaki diye.. kafam karışıyor ... şimdiden teşekkür ederim
Busra sen bizimle dalga gecmek icin mi bu forumdasin acaba?nerdeyse bir sene gecti ayni sorulari tekrar tekrar sorup insanlari bunaltiyorsun.kedi cirmigi kadarcik iki cizik var kocanin kolunda amma mesele yaptin.ameliyat oluyosan ol olmuyosan ayni sorulari 40 kez sorup bunaltma insanlari
Resim isteyenler ameliyat asama resimleri ni yollsysbilirim watshap danzaten kolda hiç acıma falan olmuyor bacak acıyor neticede derini yüzdü:) 1-2 gün acıyacak geçicek merak etme
Bu arada ameliyat ucreti artmis 6600 olmusResim isteyenler ameliyat asama resimleri ni yollsysbilirim watshap dan
6600 çok fazla yaacaba senin ameliyat alanin fazla olduğundan mi pahali bana 4000 dedi ameliyat ücreti 20 gün önce
benim maddi sıkıntılarım olduğu için şu an yaz sonunda olmaya karar verdim hem daha uzun süre uzun kollu giyerim diye düşündüm.. o kadar acıyor mu bacak derini yüzdü falan deyince birden korktum bir de bacağın üst tarafının ön yüzünden mi alınıyor deri farklı daha gizlenebilecek bi yerden de alınıyor mu? ben daha önce de sordum sanırım ama bir de bacaktaki iziniz ne durumda çünkü beni vazgeçirmeye çalışıyorlar bir izin daha olacak bacağındaki diye.. kafam karışıyor ... şimdiden teşekkür ederim
korkmana gerek yok sadece acıma ve yanma oluyor 2 gün oda büyütülecek bişey değil..ön taraftan yada yan taraftan alınıyor..oluşan iz rahatsız edecek boyutta değil
gayet iyi gidiyor çok memnunum