f_zzehra@hotmail.com mail adresim. Teşekkür ederim şimdiden :)
Sweet ameliyat oldunmu son durumun nedirokurken bukadar tesadüf olamaz dedim.aynı dövmeci benimde kolumu mahfetti.ve seninle aynı süreçleri izledim.aynı tedavileri yaptırdım.bende yaklaşık bi 5000 lira harcadım.ve artık yıldım yoruldum.sokağa atıcak param yok artık.çektiklerimde cabası.ameliyat olmaya karar vermiştim bundan 1 ay önce.fakat bacağımda iz kalıcak diye,her iki tarafımda yamalı olucak diye vazgeçtim.yine tedavilere devam ettim ama artık hiç bi ilerleme olmuyodu. ve artık son kararım ameliya olup kurtulmak.2 hafta sonra ameliyat olucam.kolum şuandaki halinden iyi olucak bu kesin ama bacağımı düşünüyorum.senin bacaktaki durumun nedir?ve kaç günde toparladın kendini.1 hafta yeterlimi
Sakin yaptirma çok ama çok pişman olursun renk tütmüyor ve sikinti oluyor haberin olsun bu olayda en mantiklisi cengiz acikel başkada yok birde tek iz varKızlar kamuflaj dövme ile yok ediyorlar yeni çıktı buda tenrengine göre boyalarla kapatıyolar ben yaptırcam haberdar ederim :*
ameliyat olan arkadaşlar... resimleri bu adresede yollarsanız çok iyi olur arkadaşımıza yardmcı olalım
angelmask teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için :) Ameliyat olmaya karar verdim Cengiz Bey'le de görüştüm randevu aldım. Tiroit hastası olduğum için önce hormon testi yaptırdım. Yarın sonuçları alacağım. Sonuçlar normal çıkarsa önümüzdeki cumartesi ameliyata giriyorum inşallah.[
rica ederim inşşş biran önce kurtulursun..
Arkadaşlar bu ameliyat platin izinede çare olurmuş bir arkadasimin kolunda da platin izi varda platin izi mi bu ameliyatmi görsel olarak daha güzel durur sizce cevap verirseniz sevinirim
Kızlar kamuflaj dövme ile yok ediyorlar yeni çıktı buda tenrengine göre boyalarla kapatıyolar ben yaptırcam haberdar ederim :*
Saat 14:00 iribariyle amelyata giriyorum
Su an hastanedeyim yatiyorum sigara icmenin yollarini ariyorum :))cengiz bey cok iyi birisi cok ilgilendi sağolsun
sakın içme 24 saat geçsin içersin