Popüler Konu Jilet izi giderme

cengiz beye 3 tane izden ameliyat oldum.sonuçtan çok memnunum.Ayağımdan deri parçası alınan alanda iz geçiyor.O lanet olası izlerden kurtuldum.Kolamun öncesi ve sonrası fotoraflarını isteyenlere paylaşabilirim.

ben size tekrar yolluyorum o zaman yukarda bildirileriniz kısmına tıkladığınızda görebilirsiziniz

bimerci fotorafları yolladım.Ulaşabildinizmi inşallah sizde kurtulursunuz.
Evet fotonlar geldi kurtulmussunuz acikcasi izlerinizin alani ve yeri çok kotu bir yerde değil fakat yinede ameliyat olmussunuz ne yazikki benim on kolda 7 cmlik alanda inceler ama beni çok rahatsız ediyorlar sizin gibi olsa gerçekten ameliyat olmazdim emin olun ama siz rahatsız olunca yapacak birşey yok tabi

site bana yasak koydu sanıyorum mail adresimi yazamıyorum arkadaşlar benim mail adresimi çoğunuz biliyorsunuz buraya yazarmısınız

benim izlerim az bir alandı herkez merak edip kollarına ne oldu diye soruyorlardı.kendimce rahatsız oluyordum bu izlerden.Sonunda cengiz beyin sayesinde ömür boyu izlerden kurtuldum.

eşimle beraber olduk biz ameliyatı eşimin kolundaki izler yan yana 3 taneydi.O da kurtuldu.Kendimize yeni bir sayfa açtık izsiz bir hayat.

Merhaba angelmask ...................... adresine gönderdim doğrumu adresin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…