Popüler Konu Jilet izi giderme

merhaba angelmask cengiz beye yama ameliyatı oldunmu olduysan fotoları adresime gönderebilirmisin

arkadaşlar 14 ocak ta ameliyat için randevu aldım inşallah hepimiz kurtulacagız bu izlerden

arkadaşlar 14 ocak ta ameliyat için randevu aldım inşallah hepimiz kurtulacagız bu izlerden
Geçmiş olsun şimdiden ersinseyma fakat forumu okuduğunda polis olduğunu yazmissin yazlik üni giyince kisa kollu giyiniyorsun senin için sikinti olmazmi çünkü tam iyileşme suresince yaza geliyor yanlismi düşünüyorum

Geçmiş olsun şimdiden ersinseyma fakat forumu okuduğunda polis olduğunu yazmissin yazlik üni giyince kisa kollu giyiniyorsun senin için sikinti olmazmi çünkü tam iyileşme suresince yaza geliyor yanlismi düşünüyorum

sağol teşekkür ederim izlerin olduğu kollarla gezmektense iz olmayan iyileşmemiş kolla gezmeyi tercih ederim

sağol teşekkür ederim izlerin olduğu kollarla gezmektense iz olmayan iyileşmemiş kolla gezmeyi tercih ederim
Yok yanlis anladin beni sonuçta iyilesmeden güneşe denk gelecek oda iyileşmenin geciktirir ve renk farki daha çok olur

cengiz beye 3 tane izden ameliyat oldum.sonuçtan çok memnunum.Ayağımdan deri parçası alınan alanda iz geçiyor.O lanet olası izlerden kurtuldum.Kolamun öncesi ve sonrası fotoraflarını isteyenlere paylaşabilirim.

Merhabalar çok geçmiş olsun. acaba fotoları benimle de paylaşmanız mümkün mü?

Merhaba mail adresinize gönderiyorum.inşallah sizde kurtulursunuz.Ben eşim cengiz beyin yaptığı deri grefti ameliyatı ile psikolojikmen çok rahatladık, geçmişte yaptığımız hatalardan kurtulduk.
Merhaba geçmiş olsun peki görünüm olarak nasil dikkat çeken bir iz mi

Merhaba mail adresinize gönderiyorum.inşallah sizde kurtulursunuz.Ben eşim cengiz beyin yaptığı deri grefti ameliyatı ile psikolojikmen çok rahatladık, geçmişte yaptığımız hatalardan kurtuldçuk.

çok teşekkür ederim. Resimlerin mail adresime ulaştı. Sana ve eşine geçmiş olsun. Sizlerin buradaki yorumlarınızı ve memnuniyetinizi okuyunca bende ameliyat olmaya karar verdim. Umarım sizin ki gibi güzel sonuçlar alırım..

Merhaba geçmiş olsun peki görünüm olarak nasil dikkat çeken bir iz mi

Merhaba dikkat çeken iz sadece kızarıklık var.Cengiz Açıkelin yaptığı ameliyattan çok memnunum.Zamanla kızarıklarda geşcek ten rengine dönecek.Adresini yazarsan fotoları gönderirim.

X