Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun şimdiden ersinseyma fakat forumu okuduğunda polis olduğunu yazmissin yazlik üni giyince kisa kollu giyiniyorsun senin için sikinti olmazmi çünkü tam iyileşme suresince yaza geliyor yanlismi düşünüyorumarkadaşlar 14 ocak ta ameliyat için randevu aldım inşallah hepimiz kurtulacagız bu izlerden
Geçmiş olsun şimdiden ersinseyma fakat forumu okuduğunda polis olduğunu yazmissin yazlik üni giyince kisa kollu giyiniyorsun senin için sikinti olmazmi çünkü tam iyileşme suresince yaza geliyor yanlismi düşünüyorum
Yok yanlis anladin beni sonuçta iyilesmeden güneşe denk gelecek oda iyileşmenin geciktirir ve renk farki daha çok olursağol teşekkür ederim izlerin olduğu kollarla gezmektense iz olmayan iyileşmemiş kolla gezmeyi tercih ederim
Yok yanlis anladin beni sonuçta iyilesmeden güneşe denk gelecek oda iyileşmenin geciktirir ve renk farki daha çok olur
merhaba angelmask cengiz beye yama ameliyatı oldunmu olduysan fotoları adresime gönderebilirmisin
cengiz beye 3 tane izden ameliyat oldum.sonuçtan çok memnunum.Ayağımdan deri parçası alınan alanda iz geçiyor.O lanet olası izlerden kurtuldum.Kolamun öncesi ve sonrası fotoraflarını isteyenlere paylaşabilirim.
Merhaba mail adresini yazarsan gönderirim.Merhabalar çok geçmiş olsun. acaba fotoları benimle de paylaşmanız mümkün mü?
eşimle beraber olduk biz ameliyatı eşimin kolundaki izler yan yana 3 taneydi.O da kurtuldu.Kendimize yeni bir sayfa açtık izsiz bir hayat.
Merhabalar çok geçmiş olsun. acaba fotoları benimle de paylaşmanız mümkün mü? innocente_facce@hotmail.com teşekkürler.
Merhaba geçmiş olsun peki görünüm olarak nasil dikkat çeken bir iz miMerhaba mail adresinize gönderiyorum.inşallah sizde kurtulursunuz.Ben eşim cengiz beyin yaptığı deri grefti ameliyatı ile psikolojikmen çok rahatladık, geçmişte yaptığımız hatalardan kurtulduk.
Merhaba mail adresinize gönderiyorum.inşallah sizde kurtulursunuz.Ben eşim cengiz beyin yaptığı deri grefti ameliyatı ile psikolojikmen çok rahatladık, geçmişte yaptığımız hatalardan kurtuldçuk.
Merhaba geçmiş olsun peki görünüm olarak nasil dikkat çeken bir iz mi
Merhaba mail adresini yazarsan gönderirim.