Popüler Konu Jilet izi giderme

çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmm offffffffffff offffffffffffffffffff
Neye sıkıldın angelmask ne oldu hayırdır ya bir ara forumda cry varmis oda girmiyor herhalde artik my merve varmis elft varmis bunlar ameliyat olmuş bir sahada girmiyolar

hareketsizlikten sıkıldım cry doğum yaptı anne oldu ondan fırsat bulamıyor ellftt evlendi gitti istanbuldan hemde çalışıyor ondan giremiyordur ben görüşüyorum tabi..

hareketsizlikten sıkıldım cry doğum yaptı anne oldu ondan fırsat bulamıyor ellftt evlendi gitti istanbuldan hemde çalışıyor ondan giremiyordur ben görüşüyorum tabi..
Cry tam olarak kurtulamadı herhalde elft kurtuldu diye biliyorum elft falan memnun herhalde hayatından angalmask sen aynada goruyormusun yeni oluşan izi yani çok belli mi belli belirsiz mi duruyor yeni oluşan izde

Cry tam olarak kurtulamadı herhalde elft kurtuldu diye biliyorum elft falan memnun herhalde hayatından angalmask sen aynada goruyormusun yeni oluşan izi yani çok belli mi belli belirsiz mi duruyor yeni oluşan izde

cry tek iz ve hücre spreyi yaptırdı sonuç hüsran memnun değil yama ameliyatı yaptıracak ileriki dönemde elftt çok memnun..tabiki şu an renk farkı var ama oluşan iz rahatsiz edici değil merak etme eskisinden 1000 kat iyidir

evet okudum sen veya çok demissin hücre spreyi yaptirma diye ama yaptirmis en mantikli yol bu anlasilan cengiz hocanin dediği gibi farklı renkte diyor zaten bütün yaralar farklı renkte degilmi eskisinden 1000 kat iyi diyorsun benim merak ettiğim çok belli olup olnamasi merak ettiğim o angalmask fotolarimi koyamiyorum telden benim izler çok belli değil ama yinede rahatsizim yeni oluşacak izde belli belirsiz olurmu yada çok belli olur mu dusuncem o firsat bu firsat yat dinlen:)

The best özel mesaj kutunu bosaltirsan sana mesaj aticagim ama özel mesaj kutun dolu olduğu için atamiyorum

mrhb kızlar beni lütfen dikkatlice dinleyin.benim dururumum çok vahimdi.benim sol kolumda 15 cm lik 10 yıllık bir dövme vardı.ve bu dövmeyi 2 yıl önce sildirmeye karar verdim.sadece bunu lazerle sildirebilecektim tabii çok büyük bi dövme ve sürekli gel gitler...bende bi ilan gördüm Bakırköy de bir dövmecide tek seansta dövme silinir diye gittim konuştum ikna edici geldi bana.ve orda dövme makinasıyla koluma beyaz bir madde enjekte ettiler sözde meyve özlerinden yapılmış doğal bir madde dediler.aradan 1 ay geçti kolum gittikçe berbat oluyor aylar geçtikçe ağrı,acı bide o kadar çirkin bi görüntü anlatamam cildimden kaç cm kabarık bi iz kaldı.tabii akılsız başın aklını ayaklar çeker.ilk olarak güzellik merkezine gittim kryterapi dediler 2 seans yaptırdım daha beter oldu.cildiye ye gittim kimyasal madde enjekte etmişler yan etki yapmış kleoid olmuş dedi kaç seans kortizon iğnesi ve bilmediğim iğnelerden oldum ama kolumun kabarıklığı 1 milim bile geçmedi.başka dr a gittim fraksiyonel lazer dedi 5-6 seans yaptırdım hiçbir faydası olmadı.başka dr a gittim prp dediler 4 seans gittim hiçbir ilerleme yok.bu seansların seans başı da 400 tl den aşağı değil.nerden baksanız 10 bin lira param gitti.hadi paradan geçtim sonuç daha da berbat.2 senedir çekmediğim gitmediğim yer kalmadı.en son olarak hiç kimsenin ağzına bakmadım ne o dr un ne komşunun.istanbul cerrahi hastanesine gittim ordaki plastik cerrahla görüştüm yaptırdığım bütün işlemleri anllattım.dediği şu oldu bu kadar işlem yaptırdınız ve sonuç bu mu.?o zaman deriniz ölü deri yani deriye ne yapsanız deri canlanmaz.ameliyattan başka bir alternatifiniz yok.ama ameliyatta da yüzde yüz kurtulamazsınız.muhakkak bir iz kalacaktır ama kolunuz çok kötü bu ize göre çok daha iyi bir görüntü kalır dedi.iki seçenek var dedi birincisi kesip alma,ikincisi yama dedi fakat benim yara o kadar büyük ki kesip alma işleminde en az 3 kere ameliyata girmem lazım ve her defasında daha belirgin dikiş izleri kalabilir.Yama da bacaktan ince bir deri alınıp kola yamalanıcak.bu da yine sıfır gibi olmaz ama kolunuzdaki iz kadar da dikkat çekmez dedi.aylarca düşündüm taşındım yamaya karar verdim.ameliyat tarihini kararlaştırdım ve ameliyatı genel anestezi altında oldum daha bandajlarım açılmadı.kolum ve bacağım sarılı.yarın kısmetse açtırıcam.şunu demek istiyorum paranızı oraya buraya boşa harcamayın.ben bunun mağduruyum yaklaşık 10 bin lira param gitti ama hiçbir faydasını görmedim.ameliyat kesin çözüm ama%100 sıfır olmuyo.muhakkak bir iz kalır diyorlar.benimki 15 cm lik bi yaraydı cildimden de çok çok kabarıktı.biri görse korkuyordu o derece yani.yazın kocaman bileklikler bileziklerle kapatıyordum.şimdi en azından o kocaman kabarıklık olmayacak.allah herkese kolaylık versin.sorularınız varsa özelden msj atabilirsiniz

bizlerde yani buradaki arkadaşların çoğu da yama ameliyatı olduk. sen ne kadara yaptırdın ameliyatını?

Bilge sende durumlar nasil ameliyat olduğun yer iyi duruyor mu varmi bir sikinti

benim iyileşme sürecim biraz yavaş ilerliyor gibi ama iyi durumda genel olarak. birkaç güne kadar yeni fotoğraf göndericem doktor beye buraya da yüklerim. 4 ayı geçti benim ameliyatımın üzerinden. ama şimdi bile açıp bakınca 1 yıl dolunca bu şekilde kalsa bile insan içine kısa kollu giyip çıkarım diyorum :)

Her zaman giremiyorum kizlar foruma.firsat buldukca girip yaziyorum.yaklasik iki sene olacak gayet memlunum.tabi ki puruzsuz bi kolum yok ama jiletsiz bi kolum var.hic pisman olmadim ameliyat olduguma

okurken bukadar tesadüf olamaz dedim.aynı dövmeci benimde kolumu mahfetti.ve seninle aynı süreçleri izledim.aynı tedavileri yaptırdım.bende yaklaşık bi 5000 lira harcadım.ve artık yıldım yoruldum.sokağa atıcak param yok artık.çektiklerimde cabası.ameliyat olmaya karar vermiştim bundan 1 ay önce.fakat bacağımda iz kalıcak diye,her iki tarafımda yamalı olucak diye vazgeçtim.yine tedavilere devam ettim ama artık hiç bi ilerleme olmuyodu. ve artık son kararım ameliya olup kurtulmak.2 hafta sonra ameliyat olucam.kolum şuandaki halinden iyi olucak bu kesin ama bacağımı düşünüyorum.senin bacaktaki durumun nedir?ve kaç günde toparladın kendini.1 hafta yeterlimi

Bilge elft hepinize geçmiş olsun çok sukurki kurtuldunuz arkadaşlar izler gidiyor fakat düz bir zemin mi cikiyor karsimiza tek bir yara izi düz zeminden kastim illaki diğer deri ile fark var fakat artik isikta kabarik gözükmüyor degilmi anlatmak istediğim güneşte ve isikta izler kabarik duruyor ya bu iz kabarik durmuyor degilmi yükseklik farki yok kimsede az kaldi para biriktirip bende ameliyat olucam:) çok sevindim bilge ve elft uazinizi okuyunca angalmask ve the best sizlere de çok ama çok tesekkur ediyorum çocuğum için olacagim ameliyat

kabarıklık kişiden kişiye değişiyor ve zamanla azalıyor. benimki henüz kabarık durumda. resimlerden de görmüşsündür. ama çoğu arkadaşta kabarıklık kalmamış.

herkesten saklardım kolumu annemden bile. ama benim evladım olunca ona verebilecek mantıklı bir cevabım olsun diye yaptırdım ben bu ameliyatı. şimdi 1,5 yaşında ve görünce uff olmuş, acımış diyor.

bimerci; ortaya çıkacak olan iz kişiden kişiye değişir ama jilet izinin olmadığını düşün, gerisi bünyene kalmış. izin anlamı değişiyor çünkü. sen bile ameliyat olduktan sonra yeni izine alışacaksın. eski izlerin olmayışı mutluluğunu katlayacaktır...

Bilge seninkide zamanla iyilesecektir eğer kabariklik kalirsa oda yükseklik farki olması demek degilmidir çünkü kabarik olursa otomatikman yükseklik farki olmus olur yaniliyormuyum neyse vardir doktorun bir bildigi:)

Ameliyat olalı 1hafta oldu sargılarımı ameliyattan 4 gün sonra değiştirdi,pansuman yapıldı.yarın pansuman için tekrar gideceğim.sanırım 2 hafta sargılı kalacak.şunu söyleyeyim çok meziyetli bir iş ameliyattan beri işe gidemiyorum Allahtan bana bakacak biri de var yoksa çok zor kol değilde bacak kısmı zor,hareket ederken acı çekiyosun,topallayarak yürüyorum şu an,evden dışarı sadece pansumana giderken çıkıyorum.doktor demişti zorlukları ztn bile bile ameliyatı kabul ettim.bacakta açık yara olduğu için çok iyi korumaklazım.maazallah bi mikrop kaparsa...ameliyata karar verdiysen en az 4-5 gün sana bakacak biri olmalı.şöyle bir avantajımız var böyle ameliyatlar kışın yapılması daha iyiymiş.sanada şimdiden geçmiş olsun.Allak kahretsin bu dövmecileri...

peki 1 haftada kendi başıma sokağa çıkamazmıyım,yürürken sorun olurmu? ve şuan bacağın ne durumda büyük bir yara halindemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…