arkadaşlar kol ve bacak için tübüler bandaj aldınızmı? ne kadara aldınız?
peki 1 haftada kendi başıma sokağa çıkamazmıyım,yürürken sorun olurmu? ve şuan bacağın ne durumda büyük bir yara halindemi?
arkadaşlar kol ve bacak için tübüler bandaj aldınızmı? ne kadara aldınız?
ben bacak bandajını 164 tl, kol bandajını 84 tl ye aldım. 10 ar metre ikiside. bacak için 5 metre alsan yeter bence. ben g bedenini bulamadığım için ankaradan sipariş verdim. heryerde bulunmuyor doktor beyin istediği bandaj. sana bir adres vermiştir ankarada bir medikal firması. telefonla arayıp oradan sipariş verebilirsin olduğun yerde bulamadıysan.[/QUOTE
bedenler neyi ifade ediyor? çok pahalıymış yaaa
Kol ve bacak bandajı dediğiniz silikon tabakamı? hafif yapışkanlı doktor bana onu tavsiye etti ama sizin bahsettiğiniz hangisi?
Sari papatya geçmiş olsun fakat cengiz acikele ameliyat olanlar en az 6 ay bandaj ve krem kullanıyor sana doktor krem ve bandaj söylemedi mi anlamadim bence bu iste bir yanlislik var haberin olsun acik gezme konusunda geçmiş olsun simdidenBugün kontrole gittim kolun ilerlemesi çok iyi artk sargılı gezmene gerek yok dedi.tabi görüntüsü kıpkırmızı ve ara ara kabarıklar var doktora sordum bu kabarıklar kalırsa dümdüz olmazsa doktor bana o renk değişecek derinin rengine dönecek dedi kabarıklık için silikon tabaka kullanmamı önerdi.Düzleşmesi için çok etkiliymiş,bacakta da kullanabilirsin dedi.İnternette araştırdım %85 düzleşme sağlıyormuş.yaralarım biraz daha geçsin silikon tabakaları da muhakkak alıcam.bacağım ise benim yara büyük olduğu için bacaktanda büyük bir deri alındı tabii.görüntüsü aynı yanık gibi,gören öyle zanneder.tabii iyileşmesi biraz daha zaman alacak.1 hafta içinde illaki yürüyosun ben en üst katta oturuyorum asansör yok zorlanıyorum merdivenlerde.fazla uzun mesafede de yürüyemiyorum bacağıma ağrı giriyor.tek başına gidersin gidersin tabiki de bakkala,markete gidecek kadar da yürüyebilirsin.
Sari papatya geçmiş olsun fakat cengiz acikele ameliyat olanlar en az 6 ay bandaj ve krem kullanıyor sana doktor krem ve bandaj söylemedi mi anlamadim bence bu iste bir yanlislik var haberin olsun acik gezme konusunda geçmiş olsun simdiden
Sen kime gittin birde doktorun hakkında kotu bir söylemin olmadi yanlis anlasilmasin cengiz hoca genellikle sargi önerdiği için öyle söyledim seninki de zımparalama yapip deriyamasi yapti birde kardeşin de de izler varmis forumda okudum o ne yapti kurtuldumu izlerinden silikon tabanlikta mantiklu evet cengiz hocaya ameliyat olanlar cengiz hoca onerdi mi sizeBen cengiz beye gitmedim cnm.Benim doktorda çok iyi bir cerrahdır,çevremden biliyorum.Yazdım sanıyordum tabiki de ilaç,merhem,pomad yazdı.Doktorum çok ilgili sağolsun.3-4 günde bir muhakkak çağrıyo pansumanımı yapıo,yaranın gelişimini gözlemliyor,neler yapmam gerekeceğini izah ediyor.Benim yaralar daha çok taze bacağım hala sarılı iyileştikten sonra silikon jel,silikon tabaka en az 6 ay önerdi.iyileşmenin uzun bir süreç olacağını ameliyattan önce anlatmıştı ztn.size bandaj kullanın denilmiş fakat netten araştırdım kırıklar için diye yazıyordu ve şurdan hatırlıyorum o bandajı benim kuzenim kırık için kullanmıştı ve hiç rahat değildi sürekli sıkıyor ayağımı şişiriyor kan dolaşımını engelliyor diyordu.benim doktorun tavsiye ettiği silikon tabakayı araştırdım,keloid skar için birebir.ben şahsen silikon tabaka kullanmayı düşünüyorum
bedenler normal beden ölçüsüne benziyor. benim bacaklarım kalın olduğu için g beden önermişti doktor bey. sana da vermiştir ölçülerini. ankaradaki firmanın numarası varsa orayı ara istersen. onlarda kargo ile yolluyorlar. yoksa numarası özelden atayım ben sana.
Sen kime gittin birde doktorun hakkında kotu bir söylemin olmadi yanlis anlasilmasin cengiz hoca genellikle sargi önerdiği için öyle söyledim seninki de zımparalama yapip deriyamasi yapti birde kardeşin de de izler varmis forumda okudum o ne yapti kurtuldumu izlerinden silikon tabanlikta mantiklu evet cengiz hocaya ameliyat olanlar cengiz hoca onerdi mi size
ewet ben ilk ameliyatımda aldım biraz kullandım ama küçük yaralar olmaya başladı bıraktım benim cildim biraz hassas ve alerjik ondan olabilir şimdi diğer kolumada kullanıcam..ama şunu söyleyim bandaj kesinlikle ve kesinlikle kullanılması zorunlu şart olmazsa olmaz hem bacakta hemde kolda yara olan bölgeyi sıkması lazım
Meraba Angelmask,
Oncelikle simdiden yeni yilini kutlar saglik ve sihhat getirmesi dilerim.
Bende Cengiz hoca ya ameliyat olmaya karar verdim.
Sen ameliyat oldun ve kurtuldun, forumdan uzun suredir takip ediyorum.
Bana kolunun resmini yolluyabilirmisin?
Kendine iyi bak
Sheryy
tşkkür ederim..sizede sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum..mail adresini yazarsan resim yollayabilirim