Popüler Konu Jilet izi giderme

Elif ne kadarlik bir acilma oldu senin izinde sonuçta amaç jilet izlerinden kurtulmak degilmiydi acilinca dahami rahatsız oldun izden yoksa kenarlarında hala varmiydi albüme bir foto koyabilirsen herkes fikir sahibi olur simdi anladigim kadarıyla daha mutlusun:)

Senin deri yamanda ne bi sivilce , ne bi kabarma hiç bişe yok, dümdüz pürüzsüz , buna bağlı iyileşme sürende hızlı olur sanırım.
bazı ciltler çabuk iyileşiyor.

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur aynada koluma bakıyorumda sanırım burada dogm lekesı kalmış soran olursa yenı ıcadım

şaka felanda eski izleri görmüyorum ya bu yeter bana soran arkadaslar vardı ben alttan iz görmüyorum büyüteçle bakacak halleri yok kımsenın su kırmızılık kabuklar felanda bı gecse kısa kollu resımlerımı koyacagım yaza söz

angelmask nasılsın çıktın mı hastaneden ?

Son düzenleyen: Moderatör:
sonuçta buyuteclede baksa izler görülmez ki zaten artik bir tek iz var başka iz yok bazilari soruyordu evet alltan izler belli mi diye bende sormuş olabilirim:) herkesin mutlu olmasına sevindim ne güzel bende para biriktiriyorum seneye yaza olucam inşallah ameliyat olanlar nasil bir duygu kisaca özetleyebiliriz mi

İyileşince doğum lekesine benzeyen varmi gerçekten illaki vardır değil mi arkadaşlar hepinize geçmiş olsun artik önünüze bakicaksiniz

angelmask nasılsın çıktın mı hastaneden ?

ewet canım çıktım yatıyorum..p.tesi gidicem kolum açılacak ondan sonra eve dönücem tecrübeli olduğum için artık sonraki hafta gitmicem kendim açıcam bacağımı :) ilk ameliyatımdaki gibi değilim biraz fazla hareket ediyorum off sıkıldım yatmaktan

İyileşince doğum lekesine benzeyen varmi gerçekten illaki vardır değil mi arkadaşlar hepinize geçmiş olsun artik önünüze bakicaksiniz

kesinlikle doğum lekesi gibi olmuyor o kızarıklık geçiyor merak etmeyin 1 ton daha koyu sadece o kadar o da zamanla daha iyi olacaktır

ben o duyguyu henüz bilmiyorum çünkü tam olarak kurtulmamıştım şimdi çok şükür kurtuldum sayılır kolum açılsın biraz zaman geçsin bakalım

arzu ercanın resmini henüz görmedim..ama benimde şu ana kadar gördüğüm en başarılı ameliyat the best 'in..

teşekkür ederim angel , seninde kurtulmana sevindim , sen şimdi eski ve yeni ameliyat arasındaki farkı gözlemleyen tek kişi olacaksın, sol kola bakınca sağ kolunda akıbetini tahmin edeceksin .tekrar tekrar geçmiş olsun

angalmask ve the best bu yeni oluşan iz nekadat uzakiktan belli oluyor birde bu alttaki izler dikkatli incelenseler bile gözükmüyor degilmi yani koyumuzun dibinden bile belli olmuyor değil mi

tşkkür ederim ..ewet doğru söylüyorsun bakalım nasıl olacak

angalmask ve the best bu yeni oluşan iz nekadat uzakiktan belli oluyor birde bu alttaki izler dikkatli incelenseler bile gözükmüyor degilmi yani koyumuzun dibinden bile belli olmuyor değil mi

kesinlikle belli olmuyor o izler yok oluyor artık merak etme

Dün kendime kısa kollu t-shirt aldım:)))belki giyemem ama içimde heves kalsın istemedim :))) allahım hepinize yar ve yardımcı olsun. Inşallah yaza kadar daha iyi olur kolum.

Dün kendime kısa kollu t-shirt aldım:)))belki giyemem ama içimde heves kalsın istemedim :))) allahım hepinize yar ve yardımcı olsun. Inşallah yaza kadar daha iyi olur kolum.

Niye giyemeyesin realist bu ameliyatı neden oldun ki canim giyemiyeceksen simdi mi giyemem mi demek istedim yoksa iyileştikten sonrada giyemem mi dedin anlamadim

Niye giyemeyesin realist bu ameliyatı neden oldun ki canim giyemiyeceksen simdi mi giyemem mi demek istedim yoksa iyileştikten sonrada giyemem mi dedin anlamadim

elbette giyecem ama doktor bu yaz koruman gerekiyor dediği için öyle söyledim.ayrıca yazın akşamları güneş olmadığı için de giyerim heralde:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…