Popüler Konu Jilet izi giderme

:) kombi önizleme , film nisanda gösterime girecek

Yarinki ameliyatında allah yar ve yardimcin olsun şimdiden geçmiş olsun angelmask

arkadaşım tez zamanda kurtul gel iyi haberlerini bekliyoruz. ben kolumu açtım resim koydum bu gün tam 2 hafta oldu ameliyat olalı

slm herkese...saat 12 de girdim 1 de çıktım çok çooookkk iyi geçti.ilk ameliyatım genel anestezi ile olmuştu,bunu lokal oldum..açıkçası çok tırsıyordum ama harika geçti bilsem ilk ameliyatımıda lokal olurdum...şu an yatağımdan yazıyorum çok iyiyim keyfim yerinde..darısı sizin başınıza ...

Canim geçmiş olsun hemen iyilsmen dileğiyle :) çok ama çok sevindim kurtulduğuna allah bir kere daha ameliyat göstermesin boyle

Angelmask ve the best ikinizinkini gördüm ikinizinkide çok güzel arzunun kini görmedim ya benim izlerin altta üstte değil iki parca kolum olmaz degilmi ayni seninki gibi angelmask altta foto koyamiyorum bende olucam inşallah güneşte falan nazil duruyor arkadaşlar

Dr beye attım resimleri gayet iyi dedi 1 ay sonra tekrar resım at dedı resimler biraz yeni gözünüz korkmasın yani aynı the best gibi olacak sonucu inşallah tek ümidim✔🙏

Dr beye attım resimleri gayet iyi dedi 1 ay sonra tekrar resım at dedı resimler biraz yeni gözünüz korkmasın yani aynı the best gibi olacak sonucu inşallah tek ümidim✔🙏

Senin deri yamanda ne bi sivilce , ne bi kabarma hiç bişe yok, dümdüz pürüzsüz , buna bağlı iyileşme sürende hızlı olur sanırım.
bazı ciltler çabuk iyileşiyor.

iki parça derken anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…