- 5 Mayıs 2013
- 173
- 13
Ne güzel geçmiş olsun kurtuldun artik veriyi dusunmene gerek kalmadi aslında boyle kalsami ne dersin 80 e kombiyi alinca fatura çok gelir bende uzun kolluyu giymek için kombigi yakmiyorum fatura az geliyor:) saka bir yana bende cesaretini toplayim inşallah ameliyat olucam renk farki çok mu cengiz hocanin fotolarinda fazla renk farki yok aslinda demekki zamanla azaliyor birde bu deri de normal diğer izsiz alandaki deri gibi mi neyse tekrardan geçmiş olsun
The best çok renk farki varmi birde yapistirilan deri ile diğer deri arasında farklilik varmi:) kombi önizleme , film nisanda gösterime girecek
o birleşim yerleri yavaş yavaş düzeliyor kolumun sağ tarafı tamamiyle geçti birleşim izi kalmadı şimdi sol tarafta kaldı kortizon iğne yaptırıyorum o da geçicek inşş...sol kolumdakiler çok hafif Allahtan 4-5 ayda çok iyi olacak
Yarinki ameliyatında allah yar ve yardimcin olsun şimdiden geçmiş olsun angelmask
arkadaşım tez zamanda kurtul gel iyi haberlerini bekliyoruz. ben kolumu açtım resim koydum bu gün tam 2 hafta oldu ameliyat olalı
Arzuercan angelmask rica etsem ameliyati kaca oldunuz
Canim geçmiş olsun hemen iyilsmen dileğiyle :) çok ama çok sevindim kurtulduğuna allah bir kere daha ameliyat göstermesin boyleslm herkese...saat 12 de girdim 1 de çıktım çok çooookkk iyi geçti.ilk ameliyatım genel anestezi ile olmuştu,bunu lokal oldum..açıkçası çok tırsıyordum ama harika geçti bilsem ilk ameliyatımıda lokal olurdum...şu an yatağımdan yazıyorum çok iyiyim keyfim yerinde..darısı sizin başınıza ...
saol canım resmi nereye koydun?
Dr beye attım resimleri gayet iyi dedi 1 ay sonra tekrar resım at dedı resimler biraz yeni gözünüz korkmasın yani aynı the best gibi olacak sonucu inşallah tek ümidim✔🙏
Arzuercanin ameliyati gördüğüm en iyi ameliyatlardan hic pürüz yok
Canim geçmiş olsun hemen iyilsmen dileğiyle :) çok ama çok sevindim kurtulduğuna allah bir kere daha ameliyat göstermesin boyle
Angelmask ve the best ikinizinkini gördüm ikinizinkide çok güzel arzunun kini görmedim ya benim izlerin altta üstte değil iki parca kolum olmaz degilmi ayni seninki gibi angelmask altta foto koyamiyorum bende olucam inşallah güneşte falan nazil duruyor arkadaşlar
Canim renk farkinin çokluğu ve birleşim yerleri yani kenarda izlerin olmasi iki parca yaniizli deri ile izssiz deri arasındaki farktan bahsediyorumiki parça derken anlamadım?