- 1 Mayıs 2013
- 319
- 10
Evet 2 ayrı yer düşün 2 parça şeklinde oldu.6000 verdim.karta taksitlendirmede yaptı 3 e böldü.baska resimler gösterdi bana acıkcası cok sasırmadım ama izleri görmedim (jilet izlerini)ve cok mutlu oldum yanı yok artık kaza gecirdim cam kesti su döküldü ne dersende 1 yılı beklıyorum ben veya en az 6 ay su yaz bi gelsin daha iyi cevap verılır,sanırım.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÇARE VARMIDIR JİLET İZİNE TEŞEKKÜRLER:1rolleyes:
Beyazimsi izen kastin nedir realist vallaha asil iyileşme 5 ay sonraymis anladig kadarıyla o beyaz parlakliklar artik yok degilmi birde yama gibi mi şuanda derinle ayni seviyedeki izlerin birde realist sen ne is yapiyorsun
ben bacağımı geç açtığım halde hala aynı :) bandajı takmadığım zaman hep tahriş oluyor.
kıllar çıkamadığı için sivilce yapıyor. cengiz beye fotoğraf gönderdiğinde o seni yönlendirecektir bu konuda. istanbuldaysan yada gitme imkanın varsa cengiz bey sivilceleri küçük iğne ucuyla açıp çıkamayan kılların çıkmasını sağlayacaktır. ben bu işlemi kendim yaptım.
rengine gelince doktor bey bana 6. aya kadar kötü, kızarık, kabarık görünmesi normal demişti. bekleme aşamasındayız şuan.
etraftaki beyaz iz yamanın ve normal derinin birleşim yeri, bende de var. yama yeri iyileştikçe orası da normal rengine dönecektir.
ve benim sana bir sorum var.
ne zaman fotoğraf eklemeyi düşünüyorsun??
ben foto ekliyorum ve başkalarının ameliyatlarını da çok merak ediyorum :)
Realist öyle bir amacim yok sordum sadece genellikle burdakiler memur yada üni okuma kişiler ya o yüzden sordum yanlis anladiysan özür dilerim ben basil foto gorebilirimyamanın etrafında beyazımsı bir iz var.eskisi gibi parlaklık yok.parlama yapmıyor artık.evet derimle de aynı seviyede merak etme.
birde benim ne iş yaptığımı niye sordun merak ettim.??:))))
Buraya koymayayım da özelden mail adreslerinizi yazın, atayım.... Elbetteki tercih meselesi. Ben çok araştırdım. Yamayı da, lazeri de, zımparayı da vs. vs. Bana en mantıklısı expander yöntemi geldi. Ha sizinki zaten çok küçük bir izdir ve bunu sizin aslında sorun etmemeniz gerekirken sorun ediyorsunuzdur, bu yöntemle kalan izi de sorun edeceğinizden size uygun olmayabilir. Tamamen kişisel ve kabul edilebilirlik derecesine bağlı. Ancak şu bir gerçek, artık eskisi gibi önce koluma sonra yüzüme bakan insanlar kalmadı. Zaten kolumuzdaki izin geçmesi derdinde değiliz, insanların bakışlarından kaçıyoruz. Hakkımızda düşündükleri şeylerden korkuyoruz. Yoksa hiçbirimiz estetik görüntü için yatmıyoruz o bıçağın altına. Bir arkadaş doğru doktoru seçmektyen bahsetmiş. İşte en önemli konu bu. Bu işi o kadar araştırmış, gitmediği yer kalmamış birisi olarak şunu söyleyeyim, doktorumu bulana kadar hiç bir doktor expander i gerekli görmedi bana. Neden? Kimse bu psikolojiyi bilmiyordu. Ne zaman ki uygun insanı buldum, bana şunu dedi; sorun edilecek birşey değil bu izler ama ben kolunu değil de senin psikolojini düzeltmek için expander uygulayacağım dedi. Kendisinden Allah razı olsun. Allah herkesi kurtarsın bu illetten....
arkadaşlar tek iz ameliyatı olmak istiyorum fakat ameliyattan sonra gerginlikten dikişlerin açılacağından korkuyorum ameliyat olan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız,ameliyat öncesi ve sonrası resim gönderirseniz çok sevinirim mail adresim ersin__25Eki Görüntüle 703502
20 kisi sizinle ilgilenio sanki bir devlet adami gibi ilgi goruyosunuz
Cengiz bey bu konuda uzmanlasmis tum dunyadan hastasi gelir
Fotalari aticam.
Cengiz beyi keske daha once tanisaymisiz
arkadaşlar fotoğraflarımı ekledim.etrafı yara ve mühür bağlayanlar ilk açılmış hali.diğerleri biraz sonrası.şimdi kolum biraz daha farklı.tekrar yükleme yaparsam size sölerim.kolum hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
The best sende durumlar nazil artik krem veya bandaj kullaniyormusun yoksa biraktin mi herşeyi memmunmusun herşeyden
Yavasladi derken iyileşmesi gereken neler kaldi daha fotolarini gördüm baya güzel olmuş en son bir daha foto koyarsan iyi olur memunsun değil mi sonuctankremide bandajıda bırakdım , 5 aydan sonra iyileşme hızı yavaşladı biraz.
Realist arkadaşım hiç korkma senin izler hafifmiş ben lokal ameliyat oldum sıkıntı yok. Bende istanbul dışından gelmiştim otelde kaldım ama muhakkak yanında refakatçi getir tek çok zor olur. Yemek su ihtiyacı vs. Ameliyattan sonra 3-4 gün tuvalet yemek harici kalkmamaya çalış. Sabrın sonu selamettir şimdiden geçmiş olsun