Popüler Konu Jilet izi giderme

canım benim kolumda altta ve üstte senin gibi iki ayrı yerde . alt kolumda önlü arkalı ama minik minik izler çizik gibi sadece 1 tane büyük iz var üstte 3 tane 2 cm uzunluğunda 0.2-3 cm genişliğinde 3 tane izim var sennki nasıl duruyor şimdi çok merak ediyorum ben alt tarafıma bi karışım sürüyorum sanki iyi geldi gibi ve düzensiz sürmeme ragmen keselerken acayip derim dökülüyo ordan bu karışım sayesinde ve sürekli cildim yenileniyo geçecek gibi hissediyorum olursam üst kısma olacam ameliyatı ama şuan mümkün değil okuyorum işimi elime aldıktan sonra yaptıracağım.. alttada üsttede yama olması kötü durmuyormu??

Arzu ercan geçmiş olsun kurtuuldun iste iyi olması dileğiyle bilemedim karaim değil ne yaparsan yap gitmiyor komple deriyi kesip alirsn anca gider ama inşallah gider ne diyeyim artik ben birsktim Esim için düşünceyi buda son mesajim forumda herkes hakkini helal etsin hepinizden allah razi olsun aarkadaşlar hepinizin iyileşmesi ve mutlu olmasi dileğiyle allaha emanet olun

Şimdi arkadaslar ben hocanın bana anlattıklarını yazıyım bi hata yaparsam affola.cizgiler eger kalınsa bu cizgilerin o beyaz dokusu varya o kaybolana kadar zımpara işlemi uyguluyor yani yapabildiği kadar zımparayı. Eger zımpara işleminde hala belliyse belirgin olan cizgilerin yani o beyaz dokuyu cıkartıp tekrar dıkıyor.sonra üzerine deri yamasını uyguluyor.deriyi cok kalın veya cok ınce alamıyormus cok ince alırsa kapanmıyormuş,cok kalık alırsada iz evet kapanırmış ama bu seferde deride yükseklik farkı oluyor oda hos durmuyormus.yani kolunuza bakıyor belli olan beyaz dokuları keserek cıkartıyor zımparalıyor uzerınede derı yamasını uyguluyor.cok kötü anlattım ama işin kabası bu. Ben kolum acıldıktan sonra o cızgileri görmedim. Zaten yeni oldugundan bişiye benzemıyor.Dr ilk baslarda görebilirsinde dedi ama bu zaman gectikce hafifletecek ve gececek dedı. Ne resımler gösterdi atıyorum 1 yıl sonrakı hali hic bir sey belli değildi jilet izi yoktu.jilet izi yoktu diyorum öbür kolumuz gibiydi diyemiyorum cunku oyle bir sansımız yok renk farkı tabıkı belli bu ameliyatı dıger temız kolunuz gibi olacak düşüncesiyle asla yaptırmayın sadece izin anlamı değişiyor.1 haftasonra acacagım sargımı ozmn resımlerını koyarım bende merak edıyorum.

Arzu peki izler zimparalama sonucu giderse deri yapmazsa ne olurmuş zaten diğer kolumuz gibi olamayacak ama gösterdiği bazi fotolarda hiçbirşey yokmuş gibi bazilarinda belli bir iz var bu neyle alakaliymis bunun hakkında birşey dedimi yani herkeste izler farklı olmasinin sebebi neymiş biz zaten artik diğer kolumuz gibi olmasini geçtik ama mesela benim izlerin çok ince hazin yaninca belli oluyor kisin şuanda incelenince ve kollarimi sivayincada killarin gelişi güzel yatmasindan dolayı kesiklerim belli oluyor yazin kisa kollu gidiyorum ama çocuğum için ameliyat olmak istiyorum yani kas yaparken de göz cikarmak istemiyorum

Beyazimsi izen kastin nedir realist vallaha asil iyileşme 5 ay sonraymis anladig kadarıyla o beyaz parlakliklar artik yok degilmi birde yama gibi mi şuanda derinle ayni seviyedeki izlerin birde realist sen ne is yapiyorsun

yamanın etrafında beyazımsı bir iz var.eskisi gibi parlaklık yok.parlama yapmıyor artık.evet derimle de aynı seviyede merak etme.

birde benim ne iş yaptığımı niye sordun merak ettim.??:))))

bilgeflin senin için fotoğraf ekliyicem ama eklediğim fotoğraflar kaliteli olmaya bilir.çünkü telefonumdan çektim.birde bunlar 1 ay önceki.yüklediğimde bunları dikkate almayı unutma

şimdiden teşekkürler

arkadaşlar fotoğraflarımı ekledim.etrafı yara ve mühür bağlayanlar ilk açılmış hali.diğerleri biraz sonrası.şimdi kolum biraz daha farklı.tekrar yükleme yaparsam size sölerim.kolum hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

teşekkür ederim fotoğraflar için. bence gayet iyi görünüyor kolun. yükseklik yok, kabarıklık yok. iyileşme iyi ilerliyor bence.

kıyaslama yapmayacağım diyorum ama ister istemez düşünmekten alamıyorum kendimi. benim kolumda bir problem mi var anlamadım ki. ameliyat olduğum gibi duruyor sanki.

yamanın etrafında beyazımsı bir iz var.eskisi gibi parlaklık yok.parlama yapmıyor artık.evet derimle de aynı seviyede merak etme.

birde benim ne iş yaptığımı niye sordun merak ettim.??:))))
Realist öyle bir amacim yok sordum sadece genellikle burdakiler memur yada üni okuma kişiler ya o yüzden sordum yanlis anladiysan özür dilerim ben basil foto gorebilirim

Arkadaşlar fotolari inceledim cengiz hocanin kenarda izler var mi yokmu nazil beyaz izlerden bajsediyorsunuz evet benim kolun ayni yama gibi diyen varmi yoksa benim kolunda başka bir yara var doğal duruyor öyle ameliyat gibi durmuyor diyen var mi

beyaz kanat bana da foto yollayabilir misin? mail adresim innocente_facce@hotmail.com teşekküler şimdiden

selam. tek iz ameliyat hakkında banada yardımcı olursabız seinirim. alında karar eremeyenlerdenim bende.yama yada tek iz ameliyat mı diye.izlerim çok derin çünkü. mail adresim innocente_facce@hotmail.com teşekkürler

fotoğrafları nerye yuklediniz acaba nerden görebilioruz

The best sende durumlar nazil artik krem veya bandaj kullaniyormusun yoksa biraktin mi herşeyi memmunmusun herşeyden

kremide bandajıda bırakdım , 5 aydan sonra iyileşme hızı yavaşladı biraz.
Yavasladi derken iyileşmesi gereken neler kaldi daha fotolarini gördüm baya güzel olmuş en son bir daha foto koyarsan iyi olur memunsun değil mi sonuctan

Arkadaşlar formu komple okudum ama bi soruya kimse cevap vermemiş ameliyat doğal duruyormu cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler amacim kimsenin dikkatini çekip çekmemesi değil doğal durup dirmamasi

Elif sen ne durumdasin oldun ameliyati kactin gittin senden de olumlu sonuçlar bekliyoruz:) the best sende zaten olumlu sonuçlar angalmask seninde çok güzel inşallah bende kurtulurum :))) hayat güzel ani yasamak en güzeli bu derdi yasayan herkes kurtulur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…