- 12 Temmuz 2010
- 751
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sipariş verdim dermarollerdan ama çarşamba perşembeye falan gelir heralde.. 4 gözle bekliyorum. sen daha 1 sefer mi yaptın 2. uygulamayı yaptın mı?
benim izlerimde derin değil ben dermaroller siparişi verdim gelmesini bekliyorum gelsin bi deneyim işe yararsa sende dene
Ne kadara sipariş verdin dediğim gibi bazıları iyi üretilmiyormuş deri içinde kalabiliyormuş.
Minairva ne kremi bu adı nedir
sedef_83 Ankara'da buzla tedavi yapan bir yer varmı ayrıca senin kaç seans sürecek tedavi ve ücreti ne kadar ben franksiyonel tedavi göreceğim galiba seans başı 200 TL
Ne kadara sipariş verdin dediğim gibi bazıları iyi üretilmiyormuş deri içinde kalabiliyormuş.
Minairva ne kremi bu adı nedir
sedef_83 Ankara'da buzla tedavi yapan bir yer varmı ayrıca senin kaç seans sürecek tedavi ve ücreti ne kadar ben franksiyonel tedavi göreceğim galiba seans başı 200 TL
Tarçıncım dermeroller eline geçti mi kullanmaya başladın mı ? umarım faydasını görürsün
canım bildiğim kadarıyla yalnızca istanbulda varmış ama tabi düşünüyorrsan araştır belki gözümden kaçmış olabilir. bana 8 seans sürer dedi toplam 1000 eur fiyat verdi. bakalım ekimde başlıycak ben iyi sonuçlar alacağımdan eminim çünkü testten bile olumlu sonuç aldım. gelişmeleri paylaşacağım sizlerle
arkadaşlar merhaba.. benim roller nihayet bugün geldi. küçük bi yerde denedim şimdi kızarıklık oldu üstünede cindyrelin kreminden sürdüm. roller siparişi verdiğimden beri kremi kullanmıyodum beraber kullanırım daha etkili olur diye. ama bastıramadım fazla acıyo çünkü. bastırmadan bile acıttı. bakalım artık gelişmeleri yazarım size..
ay hadi insallah fıstıgım
inşallah canım yaa.. çok umutluyum bu meretten boşa çıkmaz inşallah. ama çok fena acıtıyo
inşallah canım geçer dua edin işe yarasında hepimiz kurtulalım lanet şeylerden
kaç gün arayla kullansam acaba mervecim ya onu bilemedim? bi yerde okumuştum haftada en fazla 3 kez kullanın diyodu. haftada 2 mi yapsam acaba. çatlak için falan kullanan arkadaşlar 2-3 hafta arayla yapıyo hücre yenilenmesi 20-25 günde tamamlanıyomuş.