Popüler Konu Jilet izi giderme

canım kardeşininkilerle benimkiler hemen hemen aynı gibi.. fazla derin değil ve sayısı az. gelsinde bi deneyim ona göre kardeşinde alır inşallah işe yarar da..

bende sipariş verdim dermarollerdan ama çarşamba perşembeye falan gelir heralde.. 4 gözle bekliyorum. sen daha 1 sefer mi yaptın 2. uygulamayı yaptın mı?

dermaroller la ilgili bi başlık daha var forumda orda uzun süre kullanan bi bayan var o iki haftada bir uyguluyormuş bi bak istersen baya bilgili bu konuda ben aceleci davrandım 1 haftada iki kez yaptım ama kullananlar 2-3 haftada bir uyguluyolarmış ama etkisini görmek için 5-6 ayın geçmesi gerekiyo sanırım

Neredeyse tüm sayfaları okudum ancak %100 garanti veren bir çözüm yolu yok. Ankara'da bir çok doktora gittim en ünlü olanları diyebilirim. Bendeki izler 4-5 yıllık ve çok ama çok ince uzaktan hiç görünmüyor ancak sadece yakından görülebiliyor buna rağmen ben kapanmasını istiyorum. Çankaya'da gittiğim ünlü bir doktor büyük yaralar ve çizikler ancak en iyi tedavi ile seninkinin haline geliyor ve onada zaten insanlar şükrediyor dedi seninki bundan daha iyi olmaz dedi olacak olsa yaparım paranı alırım ama bundan daha iyisi olmaz deneme dedi tedavi yöntemi franksiyonel lazer'di. Karum'un karşısında bir estetikçiye gittim ordada franksiyonel lazer var %100 garanti bekleme dedi deneyip görürüz dedi toplamda 8 seans yaparız dedi belki 2. seans'da bu yeter dersin bırakırız dedi ancak kaza yapan bir araca nasıl sonradan parça takıldığında orjinali gibi olmuyorsa buda olmaz dedi ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum ***** diye jel var onu deneyecektim oda tamamen saçma bir jel sadece yaranın iyileşme sürecinde iz yapmamasını sağlıyormuş sakın ola sitesinde yazanlara inanmayın. Derma Roller'in araştırmasını yaptım oda netde belirtildiği gibi 65-70 liralık birşey değil öyle olanlarda varmış ancak Türkiye temsilciliğini yapan bir firmanın satış müdürüyle görüştüm o tür ürünlerde saç telinden ince iğneler olur ve iyi bir üretim yapılmadıysa deri içinde kalır ve daha büyük sorunlara yol açar dedi bana verdiği fiyat 100 £ + KDV idi. Ancak onuda zaten bir dermatolog gözetiminde kullanın diyor. Yani anlayacağınız bu sayfalarda yazan her yöntemi 1 hafta içinde araştırdım ama bir türlü kesin çözüm yok gibi franksiyonel tedavi uygulatacağım galiba seans başı 200 lira tüm doktorlar bunun franksiyonel tedaviden başka çaresi yok diyorlar yada tek bir ameliyat izi haline getiririz diyorlar. Buzla tedavi falan söyledim önerdim asla işe yaramaz diyorlar anlamadım kime inanacağız benden daha çok araştıran ve bana öneri sunabilecek kardeşlerim varsa çok sevinirim :KK43: :KK43: :KK43: bilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
benim izlerimde derin değil ben dermaroller siparişi verdim gelmesini bekliyorum gelsin bi deneyim işe yararsa sende dene

kremi varmış onun bitane 3 ay boyunca kullanıyomuşsun hic bi iz kalmıomuş öyle biliorum

kızlar selam bende ilginç bir gelişme oldu.. buzlu terapi için birkaç ay evvel test yaptırmıştım, sadece izlerden birinin kenarına yapmıştı o uygulamayı. sonra kabarmıştı kabuklanıp dökülmüştü falan. ekimi bekliyordum başlamak için. geçen hafta tatile gittim epeyce bronzlaştıktan sonra bişey farkettim izlerden uygulama gören kısım o kadar ilginç tenimle aynı renkti o kısım yok olmuş. daha önce var olan ve hiç bir koşulda geçmeyen 10 yıllık izlerimde ilk defa bir gelişme gördüm ve sizinle paylaşmak istedim :dance:

benim izlerimde derin değil ben dermaroller siparişi verdim gelmesini bekliyorum gelsin bi deneyim işe yararsa sende dene

Ne kadara sipariş verdin dediğim gibi bazıları iyi üretilmiyormuş deri içinde kalabiliyormuş.

Minairva ne kremi bu adı nedir

sedef_83 Ankara'da buzla tedavi yapan bir yer varmı ayrıca senin kaç seans sürecek tedavi ve ücreti ne kadar ben franksiyonel tedavi göreceğim galiba seans başı 200 TL

Ne kadara sipariş verdin dediğim gibi bazıları iyi üretilmiyormuş deri içinde kalabiliyormuş.

sedef_83 Ankara'da buzla tedavi yapan bir yer varmı ayrıca senin kaç seans sürecek tedavi ve ücreti ne kadar ben franksiyonel tedavi göreceğim galiba seans başı 200 TL

canım bildiğim kadarıyla yalnızca istanbulda varmış ama tabi düşünüyorrsan araştır belki gözümden kaçmış olabilir. bana 8 seans sürer dedi toplam 1000 eur fiyat verdi. bakalım ekimde başlıycak ben iyi sonuçlar alacağımdan eminim çünkü testten bile olumlu sonuç aldım. gelişmeleri paylaşacağım sizlerle

mns roller siparişi verdim ben ggden 44 tl. bu sitede çoğu arkadaşın kullandığı (çatlak iz vs) bu ürün zaten mns roller. onlara güvenemem dersen 159a da var ggde istersen onlardan al.

Tarçıncım dermeroller eline geçti mi kullanmaya başladın mı ? umarım faydasını görürsün

canım bildiğim kadarıyla yalnızca istanbulda varmış ama tabi düşünüyorrsan araştır belki gözümden kaçmış olabilir. bana 8 seans sürer dedi toplam 1000 eur fiyat verdi. bakalım ekimde başlıycak ben iyi sonuçlar alacağımdan eminim çünkü testten bile olumlu sonuç aldım. gelişmeleri paylaşacağım sizlerle

kızlar herkese mrb. sedefciğim senin izlerin tam olarak kaç tane? daha önce bahsetmissin ama sayısı çok mu anlayamadım tam olarak? cevaplarsan çok sevinirim. buzlu tedavi yöntemini düşünüyorum ama çok kararsızım.

arkadaşlar merhaba.. benim roller nihayet bugün geldi. küçük bi yerde denedim şimdi kızarıklık oldu üstünede cindyrelin kreminden sürdüm. roller siparişi verdiğimden beri kremi kullanmıyodum beraber kullanırım daha etkili olur diye. ama bastıramadım fazla acıyo çünkü. bastırmadan bile acıttı. bakalım artık gelişmeleri yazarım size..

arkadaşlar merhaba.. benim roller nihayet bugün geldi. küçük bi yerde denedim şimdi kızarıklık oldu üstünede cindyrelin kreminden sürdüm. roller siparişi verdiğimden beri kremi kullanmıyodum beraber kullanırım daha etkili olur diye. ama bastıramadım fazla acıyo çünkü. bastırmadan bile acıttı. bakalım artık gelişmeleri yazarım size..

ay hadi insallah fıstıgım :KK70:

inşallah canım geçer dua edin işe yarasında hepimiz kurtulalım lanet şeylerden

insallah balım duacıyım keske 10 15 güne net bi şekilde belli eder etkisini...ozaman bize de yazarsın sonucu :) ama bak lütfen düzenli kullan heee işe yarayacagı varsada tembelligimizden hiç bişe işe yaramıyor:KK1:

kaç gün arayla kullansam acaba mervecim ya onu bilemedim? bi yerde okumuştum haftada en fazla 3 kez kullanın diyodu. haftada 2 mi yapsam acaba. çatlak için falan kullanan arkadaşlar 2-3 hafta arayla yapıyo hücre yenilenmesi 20-25 günde tamamlanıyomuş.

kaç gün arayla kullansam acaba mervecim ya onu bilemedim? bi yerde okumuştum haftada en fazla 3 kez kullanın diyodu. haftada 2 mi yapsam acaba. çatlak için falan kullanan arkadaşlar 2-3 hafta arayla yapıyo hücre yenilenmesi 20-25 günde tamamlanıyomuş.

ozamn riske atmadan dene canım..haftada 1 le basla .bigün ayarla kendine ogün uygulama yap.gidişatına göre 2 e cıkarırsın riske de atmak olmaz..asama asama uygula canım

X