Popüler Konu Jilet izi giderme

sen ne zaman ameliyat oluyorsun sweet[/QUOT

cnm ben 3 hafta sonra ameliyat olucam bilmiyorum belkide olmam gerçekten çok kararsızım prp yönteminimi denesemmi acaba diye düşünüyorum
prp yöntemi çare olacağını zannetmiyorum bizde çok kararsısız cengiz hocanın yöntemi çok iyi fakat alttan izler belli olacaksa hiç bir anlamı yok fakat ameliyat olupta memun olmayan yok buda bir gerçek demekki biz göz yanılması yaşıyoruz izlerin belli bir alandamı yoksa dağınık mı tek izde olabilir fakat oda açılma yapıyormuş ne yazıkki

sweet, fotoları ben de gördüm hiç de izler belli olmuyordu arkadaşım ya. yanlış mı gördüm , onlarca foto gösterdi doktor. ben izlerin belli olmadığını düşünüyorum kesinlikle... ama dedigimiz gibi , bacaktan alınan parça biraz daha farklı bi renkte oluyo yani sanki yanık izi gibi duruyor, ama iyileşmiş bir yanık izi. yani kötü gözükmüyor. ve yıllar gectikce de daha iyi oluyor.

tamam diyelimki göz yanılması yaşıyoruz,2 kişidemi aynı göz yanılmasını yaşamış arkadaşım?ben yaptığı ameliyatlar başarısız demedim zaten yanlış anlaşılma olmasın sakın.derin kesiklerde anca okadar olmuş olabilir.anladığım kadarıyla deriyi fazla zımparalama yapmıyo en fazla 0.4 mm diye biliyorum.benim izlerim çok derin değil güneş vurunca anca belli oluyo öyle söyliyim. ama sonuç olarak hem maddi olarak hem manevi olarak bana sıkıntı veriyo.bide olayın psikolojik tarafınıda unutmamak lazım doktor kendi söyledi psikolojik olarak kendini bu sürede hazırlaman gerekiyo dedi.

benim eşimin izleride az sweet ama oda sıkıntı yaşıyor zaten amaç izlerin anlamının değişmesi fakat allttan izler ben bakınca görürsem anlamı yok fakat izler ince olduğundan belli olmayabilir birde erkeklerde kıl olayı işin içine giriyor buda o yönden şanslı aslında canlı görmek en iyisi oda mümkün değil ne yazıkki

bütün hepsindede belli olmuyor swett bazı fotolarında farkettim ben bunu her ameliyatta belli değil

benim eşimin izleride az sweet ama oda sıkıntı yaşıyor zaten amaç izlerin anlamının değişmesi fakat allttan izler ben bakınca görürsem anlamı yok fakat izler ince olduğundan belli olmayabilir birde erkeklerde kıl olayı işin içine giriyor buda o yönden şanslı aslında canlı görmek en iyisi oda mümkün değil ne yazıkki

evet izlerin ince olması büyük avantaj fakat ben bayan olduğum için kolumuda aldığım için buda dezavantajım.ama başka çare yok gibi napalım yaşayıp görücez,hakkımızda hayırlısı olsun nediyim:)

The best nasıl gidiyot son durum nasıl senin izler alttan bellimi gunes degince veya baska sekilde

The best nasıl gidiyot son durum nasıl senin izler alttan bellimi gunes degince veya baska sekilde

güneşte bi fotoğraf çektim , yükledim . bakabilirsin. fotoğrafın çekildiği gün kısa kollu ile gezdim , hiç kimse nin dikkatini çekmedi.fotoğraftan bi sonuç çıkarabilirsin belki.

Bence cok iyi the best on numara kizariklikta gidince dahada iyi olacagini dusunuyorum izler belli degil esiminkide ince onunkininde iyi olacagini dusunuyorum yanilmiyorumdur umarim cok ama cok gecmis olsun kurtulduguna senin kadar seviniyorum emin ol

Cok cok iyi durumda ben kızarıklıkta göremedim sağlıklı bir koldan farkı yok maşşallah. Bu durumu kaç ayda geldi the best

Gogsumde bir jilet izi var neler neler yaptim doktora gittim pek memnun kalmadim bir tane jel verdi ama gecmedi. Onerebileceginiz doktor var mi

thebest kolun gerçekten çok iyi görünüyor, ameliyat olduğunu bilmeyen orda bir izin var olup olmadığını anlamaz bile.

benim 12 gün sonra 2 ay dolacak. merak eden arkadaşlar var, henüz kızarık, altta çıkarılıp dikilen izler mor bir şekilde iyileşmedi henüz. diğer izler belli olmuyor üst deriden. kıllar deri altında dolanıyor ama sivilce yapmadı daha, kenarları da deri ile bütünleşmedi. herşey aşama aşama olacak dedi doktor bey. alttaki mor izler ve üst deri ayrı ayrı iyileşiyor hepsi düzelecek dedi. kızarıklık ve yükseklik için de kortizonlu krem kullanıyorum 10 gündür, epey farketti. ameliyat yeri deri ile tam bütünleşince iyileşme tam sağlanacaktır.

önemli olan ben kendimi iyi hissediyorum. diğer ameliyatlara bakarak kıyaslama yapmak yalnış olur herkesin bünyesi farklı olduğu için iyileşme ve aşamaları da farklı oluyor. bekleyip, doktorun dediklerini uygulayıp sabrederek sonucu görmek gerekiyor.

thebest fotoğraf yükleyemiyorum hata oluştu mesajı veriyor. bir püf noktası var ama bilemiyorum, nasıl yüklüyoruz?

nihayet bende fotoğraf yükleyebildim albüme. deneme amaçlı 10 gün önce çektiklerimi attım bugün çekip tekrar atacağım.

albümdeki ilk 4 fotoyu bugün çektim, diğer 3 tanesi 10 gün önce çekildi. bana sanki önceki hali daha iyiymiş gibi geldi.

Son düzenleme:
X