- 10 Şubat 2012
- 95
- 0
Büşra-44 arkadaşım msjını aldım. Msj sayım 50 olmadığı için yazamadım.Benim ön kolda.Tek iz olmuştum daha önce fakat genişleme oldu. 5 bin dedi. Belki gidince pazarlık yaparım😝 inşallah ameliyat iyi geçer.. Bana gönderdiği fotolar gerçekten muhteşemdi. on numara iş çıkarmış Allah razı olsun ondan.Herkesin duasını bekliyorum. Allah bu dertten ve başka dertlerden muzdarip tüm kardeşlerimin imdadına yetişsin. Sıkıntısını çok çektim, insanlardan bunu gizlemek, gördüklerinde açıklama yapmak, yalan söylemek...yazları bana eziyet dert oldu. Saçma gelebilir ama yazları telefonumdan hava durumuna baktığımda yağışlı kapalı olursa benden mutlusu yoktu;yazdan,güneşten sıcaktan nefret eder oldum.Hepimiz çok pişmanız hepimizde diyoruz keşke geriye o ana bir dönebilsek, önümüze trilyonları dökseler yaparmıydık bu hatayı.bu konuda çok araştırma yaptım, arkadaşların tecrübelerini okudum: Arkadaşlar bu izlerin geçmesi için sonuç; ne tek iz ameliyatı, ne laser ne kryoterapi ne de dövme.Sakın arkadaşlar paranızı bu paragöz insanlara kaptırmayın. Hem canınıza hem paranıza yazık.Önceden Cengiz beyin yöntemini bilseydim tek iz olmadan ona ameliyat olurdum.Bu izlerin geçmesi için Cengiz beyin yönteminden başka bir yöntemi ne gördüm ne duydum. Ameliyattan sonra tecrübelerimi paylaşırım