Merhabalar
ameliyat olan arkadaslara gecmıs olsun kurtulmak ısteyenlere Allah tez elden kurtarsın ..
cengız beyı ılk duydugumda bu kadar ılgılenılecegını kendım tahmın bıle etmemıstım 3 yıl önce görüştüğümde tedavıyı bılen yoktu ılk buaraya yazdım cengız bey dıye bırı var derı yaması yapıyor dıye ılk sıbelle konusmustuk cry ıle yanı hepiniz bana umut oldunuz.ttabı ben öncü oldumda hala ameliyat olamadım :)) cocuk buyudu 5 yasında şimdi yıllar gecıverıyor sızlerı okuyunca keske 3 yıl önce olsaydım sımdıye gecmıstı dıorum .ben kasımda gıdıyorum şükür ameliyat olmaya bı ara unuttmustum cevremdekı herkes bılıyor nasılsa neden oldugunu sormuyorlardı bıle takı oglum gecen gun anne senın kolun neden boyle dıyene kadar seneye daha ayrıntılı soracak okula baslayınca kafasına takılacak ergen oldugunda acaba annem psıkopat mı dıye belkıde dalga gececekler .bekar yada daha bebegı olmayanlar varsa aranızda hemen ameliyat olsunda gecekoysun benım dusuncem zaman gectıkce vakıt bulunmuyor aylar yılllar gecıverıyor.
kolumun resmını yukledım yorum yaparmısınız 13 yılllık bu izler umarımbende kurtulurum dua edin:26:
14-08-2010, 00:38
C. Açıkel
Merhaba,
Mesajınızı yeni gördüm, jilet izleri ile ilgili olarak internet siteme girin ve daha detaylı bilgi edinin (. Resminizden gördüğüm kadarı ile benim geliştirmiş olduğum yöntem için uygun adaysınız. Ücretler 4 bin Tl civarında (Acıbadem Hastanesinde).
Daha detaylı görüşme için beni arayabilirsiniz.
XXXXXXXXXXXXXXX
Saygılar
Doç. Dr. C. Açıkel
bu 3. güvendiğim dr bakalım ne yapacağımı şaşırdım ben hayırlısı
Düzenleyen: EstetikEditor Düzenleme Tarihi : 26-11-2010 Düzenleme Saati :18:56 Sebep: forumda telefon numarası vermek yasaktır..
Eki Görüntüle 787124
tam 3 sene olmus keske olsaymısım pişmanım:2::2::2::2
hem ozaman 4 binmiş
izlerin yoğunluğu önemli değil , deri yaması 1 tanede olsa 100 tanede olsa kapatıyor . ben cengiz beyin ne ameliyat fotolarını gördüm .
aynı derdi bende yaşadım , ne zaman çocuk bunlar ne dedi ameliyat oldum , hemde bu 2. ameliyatım , ilkini skar çıkartma olarak yaptırmışdım.ama şundan dolayı rahat ol , ameliyat 45 dakka sürüyor , 45 dakka sonra iz miz yok.
şu kadarını söyleyim size; gidin 0 km porche alın çekin kapının önüne bide bu izlerden kurtulun hangisi sizi daha mutlu eder derseniz , 2. derim .
ben en çok neye üzülüyorum;
cengiz açıkeli , sanıyorumki türkiyede bilmeyen plastik cerrah yoktur.
bu dertten muzdarip birisi gitsin , (herhangi bir hastaneye) muayene olsun alacağı cevap , ya tedavisi yok bunlarla yaşa dicek , yada ,izleri çıkartıp yeniden dikeyim yada tek iz ameliyatı vs vs. dicektir ki , ekmeği başkasına kaptırmasın. bu işi istanbulda kökten hallediyorlar demicektir .bu acaba ettikleri yemine ters değilmi.insafsızlık değilmi.
çünkü benim başıma geldi, cengiz beyin ameliyatından 1 yıl önce , bir x doktora gittim , skar çıkartma yaptı , sonuç yine izler belli , şimdi diyorum ki beni bilgilendirseydide hiç uğraşmadan direk mutlu sona ulaşsaydım.1 senede boşdan yere önceki ameliyatın bakmını yaptım . yani sonuçta kendin yapamıyorsan yapan biri var , ona neden yönlendirmezler anlamıyorum ,ben yapamıyorum ama şurada şu kişi yapıyor diyince kariyerlerimi zedeleniyor acaba?
yada bunu her plastik cerrah yapsada istanbula gidemeyenlerde olsa.
ama ben başka doktora sordum ,krem yazdırmak için gittiğimde , bana halaa , tek iz ameliyatından falan bahsediyo ,açtım gösterdim kolu , kim yaptı dedi , cengiz beyi söledim . hımmmmmmmmmmmm çok güzel olmuş dedi .siz yapabilionuzmu dedim :) az damarına bastım :) tabi dedi , çok basit ameliyat ded,i, nerdeyse tam yüz nakli bi le yaparım dicekti . ama hep hikaye yapamıyorlar. yapacak adam tek izden bahsetmezdi.keşke bu ameliyatı sivasta ,erzurumda , kayseride yapanda olsa, bi öğrenmişler tek iz ameliyatı , bide skar çıkartma.