Popüler Konu Jilet izi giderme

offf bu sanırım hayatta kı en buyuk aptallımız. 1 senelık evlıyım ve esımde uzman askerıye ortamında jılet ve dovme sorunu yasamak cok zor sureklı kapının yanında uzun hırka bulunduruyorum gelen olursa dıye :/ esımın tarafıda bılmıyorlar memlekete gıdınce cok zorlanıorum artık :KK43: ve karsda yasıyoruz ıs durumundan dolayı bahsedılen buz tedavısı devlet hastanesınde yapılıyor mu ? cunku burda daha baska saglık kurumu yok. bıde arkadaslar kullandınız krem ısımlerını verır mısınız?

saol thebest_2013, aslında senin cesaretin bana ışık oldu, istanbul dışındayım ve bebeğim var. o yaptıysa ben de yapabilirim dedim. forumda yazdıklarını hep takip ettim ve karar verdim. fotoğraflarını da çok merak ediyorum aslında arkadaş olarak eklemiştim seni, benim 1 hafta oldu dün dikişler alındı, deri altında dikilen bir izde açılma olmuş hocam yeniden dikti o bölgeyi inşallah daha iyi olur. eski izlerin olmamasını görmek bile beni çok mutlu etti.

sen ikinci haftada kolunu yüksekte tuttun mu, kolunu kullanma durumun nasıldı, ağrın oldu mu ve bacağın ne durumda?

saol thebest_2013, aslında senin cesaretin bana ışık oldu, istanbul dışındayım ve bebeğim var. o yaptıysa ben de yapabilirim dedim. forumda yazdıklarını hep takip ettim ve karar verdim. fotoğraflarını da çok merak ediyorum aslında arkadaş olarak eklemiştim seni, benim 1 hafta oldu dün dikişler alındı, deri altında dikilen bir izde açılma olmuş hocam yeniden dikti o bölgeyi inşallah daha iyi olur. eski izlerin olmamasını görmek bile beni çok mutlu etti.

sen ikinci haftada kolunu yüksekte tuttun mu, kolunu kullanma durumun nasıldı, ağrın oldu mu ve bacağın ne durumda?

arkadaşlığını kabul ettim fotolara bakabilirsin , en son çekilen foto bundan 20 gün önce şu anda daha iyi durumda 6 ay sonra sanırım tamamen insan içine çıkabilcez :). öncelikle senin adına çok sevindim . il dışından olduğun için kafana takılan bişet olursa sorabilirsin . ben kendi kendimin doktoru oldum bi bakıma , yapışkan bantları falan ben kendim çıkarttım, aradada yüksekışık altında bakıyorum çıkmayan kıllar varsa şırınga il çıkartıyorum :) inan iyileştiğini gördükçe mutluluğun iki katına çıkacak .inabıyorumki sen daha iyi bakım yapacaksındır. ben kremleri düzenli kullanamadım.gerçi doktorumada söyledim hastaneden çıkarken , hiç kullanmazsan yine iyileşecek ama krem iyileşmesini hızlandıracaktır dedi. sözün kısası ,çocuğun için en doğrusunu yapmışssın buyuyunce izah edemezdin. inan yanık izide kalmıyor bende kalmadı , sana geçmş olsun , tez amanda iyileşmen dileğiyle
bu arada dip not:
en zor aşamayı atlatmışssın , ameliyattan sonra kolu kalp sevyesinde tutmak :) ben 5. gün işe gittim . şu anda ameliyatım aklıma bile gelmiyor. kol bandajını 6-7 metre alsan yter , bacağa 2 metre yeter çünkü ben bacak vandajını 15 gün kullandım.
tabi sen bana bakma doktorun ne dediyse onu yap.

25 mesaj olmadığı için maalesef fotoğraflarını göremiyorum, özelden mesaj da atamıyorum sana ama inan fotoğrafları çok merak ettim. benim alt dikişlerde açılma olduğu için dr haftaya da ben göreyim dedi. cuma günü gidicez bacağım da açılacak, kolumdaki sargılar da. inşallah benim kolumda seninki gibi olur, benim izlerim 3 ayrı bölgedeydi hepsine ayrı ayrı yama yapıldı.

Ben 5, gun eve döndüm 6, gun ise basladim kolumu 6, gun kullandim ama mecburi yetten bacagima hic bakim yapamadım sargilarimi falan ben kendim actim .bacak hemen iyileşiyor zaten . Sen in icin artik iyilesme süreci baslamis.

bilge geçmiş olsun 3 farklı yerde tek tek miydi izlerin memmun olursun inşallah sonuçtan allah yar ve yardımcın olsun

ikinci hafta kolumu yüksekte tutmadım ,tutamadım. çünkü 5. gün eve döndüm uçakta nasıl kolumu havada tutabilirdim , ama ilk 4 gün kalp sevyesinden aşşa pek indirmedim , hatta otelin lobisine inerken kolumu hitler gibi tuttuğumdan garsonlar hayy hitler selamı verip karşılıyorlardı :). bunu yapmamızın sebebi kola pek kan basıncı olmasın , kanama olmasın diye tedbir amaçlı, onun için benim koluma iğne ucuyla küçük küçük delikler açmışdı , hatta memlekette sargımı açınca gördüm , korktum bu ne diye , resim çekip mail attım . onları ben bilerek açtım kanama olursa kan ordan çıksın diye.ama hiç bi sıkıntı çıkmadı .ne iz var şu anda ne bişe ,ameliyatın birleşim yerleride 3 aydan sonra kayboluyor ben mesela birleşim yerlerini şu anda kendim bile tam göremiyorum.iyileşme 3 aydan sonra daha hızlı oluyor.sen şimdi ilk açtığında dokunmaya bile korkacaksın :)) ama üç beş gün sonra alışcan . bugün sabah aceleyle ilk defa bandaj takmayı unutmuşum , hazır takmamışken bi ortamda kolumu sıvadım , kimsenin dikkatini çekmedi farketmedi,hani bi çocuğa saat alırsınızda , saat takılı olan kolu gözünüze gözünüze sokarya , öylede yaptım ama ,yok farkeden olmadı.biride çıkıp ay deri yaman çok yakışmış demedi ,o kadar para verdik hiç belli değil :) şaka bi yana;
geçen hafta samsunda piazzada çok ünlü bir mağazada , satış elemanı olan ,çok kibar bi kızın kolunda izler gördüm , benim oraya odaklandığımı görünce kolunu saklamaya çalışdı.kızcağıza bi üzüldüm anlatamam , çünkü onu bir ben anlarım , içimden gidip bunu tedavisi var şurada yapılıyor demek geldi , ama sonra ters bi cevap alırım diye vazgeçtim. ne zormuş bu illetle yaşamak.niye çekmişiz bu sıkıntıyı bu zamana kadar. bu izlerin tedavisi olduğunu bilen türkiyede %20 ancakdır.

maşallah tehe best dahada iyi olacaktır mutlu olmana sevindim geçmiş olsun daha iyi olması dileğiyle özel mesaj kutununuda bence boşalt dolmuş mesaj gönderemiyoruz:)

bilge geçmiş olsun 3 farklı yerde tek tek miydi izlerin memmun olursun inşallah sonuçtan allah yar ve yardımcın olsun

3 farklı yerde bir çok iz vardı ve çok derinlerdi. dermabrazyon işlemi yapıldıktan sonra derin izler kesilip çıkarıldı ve dikildi. o şekilde üzerine yama yapıldı. cuma günü açılacak inşallah. bende göğsümü gere gere seneye yazın yarım kollu kıyafetler giyeceğim, hatta başladım bile. gerçekten kendime güvenim geldi.

the_best2013 mail adresi versem fotoğraflarını yollarmısın ameliyat öncesi ve sonrasını, çok merak ediyorum da :)

bu arada çok sevindim ameliyat izinin belli olmamasına. yeniden doğmuş gibi oh ne güzel, darısı tüm umut edenlerin başına...

Merhabalar
ameliyat olan arkadaslara gecmıs olsun kurtulmak ısteyenlere Allah tez elden kurtarsın ..:KK43:

cengız beyı ılk duydugumda bu kadar ılgılenılecegını kendım tahmın bıle etmemıstım 3 yıl önce görüştüğümde tedavıyı bılen yoktu ılk buaraya yazdım cengız bey dıye bırı var derı yaması yapıyor dıye ılk sıbelle konusmustuk cry ıle yanı hepiniz bana umut oldunuz.ttabı ben öncü oldumda hala ameliyat olamadım :)) cocuk buyudu 5 yasında şimdi yıllar gecıverıyor sızlerı okuyunca keske 3 yıl önce olsaydım sımdıye gecmıstı dıorum .ben kasımda gıdıyorum şükür ameliyat olmaya bı ara unuttmustum cevremdekı herkes bılıyor nasılsa neden oldugunu sormuyorlardı bıle takı oglum gecen gun anne senın kolun neden boyle dıyene kadar seneye daha ayrıntılı soracak okula baslayınca kafasına takılacak ergen oldugunda acaba annem psıkopat mı dıye belkıde dalga gececekler .bekar yada daha bebegı olmayanlar varsa aranızda hemen ameliyat olsunda gecekoysun benım dusuncem zaman gectıkce vakıt bulunmuyor aylar yılllar gecıverıyor.
kolumun resmını yukledım yorum yaparmısınız 13 yılllık bu izler umarımbende kurtulurum dua edin:26:

14-08-2010, 00:38

C. Açıkel
Merhaba,
Mesajınızı yeni gördüm, jilet izleri ile ilgili olarak internet siteme girin ve daha detaylı bilgi edinin (. Resminizden gördüğüm kadarı ile benim geliştirmiş olduğum yöntem için uygun adaysınız. Ücretler 4 bin Tl civarında (Acıbadem Hastanesinde).
Daha detaylı görüşme için beni arayabilirsiniz.
XXXXXXXXXXXXXXX
Saygılar
Doç. Dr. C. Açıkel

bu 3. güvendiğim dr bakalım ne yapacağımı şaşırdım ben hayırlısı

Düzenleyen: EstetikEditor Düzenleme Tarihi : 26-11-2010 Düzenleme Saati :18:56 Sebep: forumda telefon numarası vermek yasaktır..

$fotograf (5).jpg

tam 3 sene olmus keske olsaymısım pişmanım:2::2::2::2:KK43:hem ozaman 4 binmiş:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatı ertelemek sadece pişmanlığa yol açıyor, imkanları biz oluşturabiliriz yeter ki karar verelim. ben 15 aylık bebeğimle ve eşimle birlikte gittim ameliyata, kimseye haber vermedim önce ama kolum alçıya alınacağı için yanıma annemi çağırdım. istanbula 6 saat uzak mesafedeyiz arabamızla gittik ve geldik. yeter ki isteyin arkadaşlar gerçekten Rabbim yardımcı oluyor. ve inanın bebeğim bile 2 haftadır o kadar anlayışlı davranıyor ki sadece emzirmek için kucağıma alıyorum. korku en büyük engeldir yeter ki karar verin ve isteyin herşey çorap söküğü gibi gelecektir. ve inanın bazı şeylerin değeri maddiyatla ölçülmüyor, ameliyata çok para verdim evet ama ameliyat sonrası benim ve eşimin mutluluğu dünyaya değer.

hayatı ertelemek sadece pişmanlığa yol açıyor, imkanları biz oluşturabiliriz yeter ki karar verelim. ben 15 aylık bebeğimle ve eşimle birlikte gittim ameliyata, kimseye haber vermedim önce ama kolum alçıya alınacağı için yanıma annemi çağırdım. istanbula 6 saat uzak mesafedeyiz arabamızla gittik ve geldik. yeter ki isteyin arkadaşlar gerçekten Rabbim yardımcı oluyor. ve inanın bebeğim bile 2 haftadır o kadar anlayışlı davranıyor ki sadece emzirmek için kucağıma alıyorum. korku en büyük engeldir yeter ki karar verin ve isteyin herşey çorap söküğü gibi gelecektir. ve inanın bazı şeylerin değeri maddiyatla ölçülmüyor, ameliyata çok para verdim evet ama ameliyat sonrası benim ve eşimin mutluluğu dünyaya değer.

cok sevindim kurtulduguna mutluluklar dilerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar
üç günüdür konuyu okuyorum bende malum konudan muzdaribim 8 yıllık izlerim cengiz beyle konuştm 13000 tl gibi bir fiyat çıkardı bana 3 ayrı yerde izlerim bulunuyor fakat gönderdiği fotoğraflar cesaretimi kırdı sanki bu izlerimden daha fazla moralimi bozucakmş gibi.. bilemiyorum çok kararsızım ama çok da yoruldum artık hepiniz gibi. kurtulanlar ve memnun olanlar adına çok sevindim.

arzuercan darısı başına.

polyanna ameliyattaki amaç jilet izlerini kamufle etmek ve başka bir iz gibi görünmesini sağlamak. ameliyattan sonra diğer kol gibi olmasını beklemek hata olur ve böyle bir yöntemde yok zaten, sadece izlerin toplum tarafından daha kabul edilebilir olmasını sağlamak. ameliyattan önce cengiz bey her türlü ihtimali söylüyor. ben izlerimin yama yapılan deri altından belli olasından korkuyordum ama eski halinden daha iyi olacağı belliydi çünkü izler soyulup üzerine deri yaması yapılıyor. hala böyle bir korkum var 2-3 ay geçmesini bekleyeceğim sonucu görmek için ama inan ki eski halinde kalmasından daha iyidir. thebest adlı arkadaşın hiç izi kalmamış bunu duyunca çok mutlu oldum.

thebest_2013 ameliyattan 2 hafta sonra deri altından izlerin belli oluyor muydu? benim cuma günü pansumanım açılacak ve ne ile karşılaşacağımı çok merak ediyorum. ameliyattan sonraki 2. hafta, 1. ay ve 3. aydaki aşamalarını yazabilir misin?

Merhabalar
ameliyat olan arkadaslara gecmıs olsun kurtulmak ısteyenlere Allah tez elden kurtarsın ..:KK43:

cengız beyı ılk duydugumda bu kadar ılgılenılecegını kendım tahmın bıle etmemıstım 3 yıl önce görüştüğümde tedavıyı bılen yoktu ılk buaraya yazdım cengız bey dıye bırı var derı yaması yapıyor dıye ılk sıbelle konusmustuk cry ıle yanı hepiniz bana umut oldunuz.ttabı ben öncü oldumda hala ameliyat olamadım :)) cocuk buyudu 5 yasında şimdi yıllar gecıverıyor sızlerı okuyunca keske 3 yıl önce olsaydım sımdıye gecmıstı dıorum .ben kasımda gıdıyorum şükür ameliyat olmaya bı ara unuttmustum cevremdekı herkes bılıyor nasılsa neden oldugunu sormuyorlardı bıle takı oglum gecen gun anne senın kolun neden boyle dıyene kadar seneye daha ayrıntılı soracak okula baslayınca kafasına takılacak ergen oldugunda acaba annem psıkopat mı dıye belkıde dalga gececekler .bekar yada daha bebegı olmayanlar varsa aranızda hemen ameliyat olsunda gecekoysun benım dusuncem zaman gectıkce vakıt bulunmuyor aylar yılllar gecıverıyor.
kolumun resmını yukledım yorum yaparmısınız 13 yılllık bu izler umarımbende kurtulurum dua edin:26:

14-08-2010, 00:38

C. Açıkel
Merhaba,
Mesajınızı yeni gördüm, jilet izleri ile ilgili olarak internet siteme girin ve daha detaylı bilgi edinin (. Resminizden gördüğüm kadarı ile benim geliştirmiş olduğum yöntem için uygun adaysınız. Ücretler 4 bin Tl civarında (Acıbadem Hastanesinde).
Daha detaylı görüşme için beni arayabilirsiniz.
XXXXXXXXXXXXXXX
Saygılar
Doç. Dr. C. Açıkel

bu 3. güvendiğim dr bakalım ne yapacağımı şaşırdım ben hayırlısı

Düzenleyen: EstetikEditor Düzenleme Tarihi : 26-11-2010 Düzenleme Saati :18:56 Sebep: forumda telefon numarası vermek yasaktır..

Eki Görüntüle 787124

tam 3 sene olmus keske olsaymısım pişmanım:2::2::2::2:KK43:hem ozaman 4 binmiş:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

izlerin yoğunluğu önemli değil , deri yaması 1 tanede olsa 100 tanede olsa kapatıyor . ben cengiz beyin ne ameliyat fotolarını gördüm .
aynı derdi bende yaşadım , ne zaman çocuk bunlar ne dedi ameliyat oldum , hemde bu 2. ameliyatım , ilkini skar çıkartma olarak yaptırmışdım.ama şundan dolayı rahat ol , ameliyat 45 dakka sürüyor , 45 dakka sonra iz miz yok.
şu kadarını söyleyim size; gidin 0 km porche alın çekin kapının önüne bide bu izlerden kurtulun hangisi sizi daha mutlu eder derseniz , 2. derim .
ben en çok neye üzülüyorum;
cengiz açıkeli , sanıyorumki türkiyede bilmeyen plastik cerrah yoktur.
bu dertten muzdarip birisi gitsin , (herhangi bir hastaneye) muayene olsun alacağı cevap , ya tedavisi yok bunlarla yaşa dicek , yada ,izleri çıkartıp yeniden dikeyim yada tek iz ameliyatı vs vs. dicektir ki , ekmeği başkasına kaptırmasın. bu işi istanbulda kökten hallediyorlar demicektir .bu acaba ettikleri yemine ters değilmi.insafsızlık değilmi.
çünkü benim başıma geldi, cengiz beyin ameliyatından 1 yıl önce , bir x doktora gittim , skar çıkartma yaptı , sonuç yine izler belli , şimdi diyorum ki beni bilgilendirseydide hiç uğraşmadan direk mutlu sona ulaşsaydım.1 senede boşdan yere önceki ameliyatın bakmını yaptım . yani sonuçta kendin yapamıyorsan yapan biri var , ona neden yönlendirmezler anlamıyorum ,ben yapamıyorum ama şurada şu kişi yapıyor diyince kariyerlerimi zedeleniyor acaba?
yada bunu her plastik cerrah yapsada istanbula gidemeyenlerde olsa.
ama ben başka doktora sordum ,krem yazdırmak için gittiğimde , bana halaa , tek iz ameliyatından falan bahsediyo ,açtım gösterdim kolu , kim yaptı dedi , cengiz beyi söledim . hımmmmmmmmmmmm çok güzel olmuş dedi .siz yapabilionuzmu dedim :) az damarına bastım :) tabi dedi , çok basit ameliyat ded,i, nerdeyse tam yüz nakli bi le yaparım dicekti . ama hep hikaye yapamıyorlar. yapacak adam tek izden bahsetmezdi.keşke bu ameliyatı sivasta ,erzurumda , kayseride yapanda olsa, bi öğrenmişler tek iz ameliyatı , bide skar çıkartma.

polyanna 13000 tl mi nediyorsun sen çok para izlerin dağınık ve fazlamı yoksa incemi bilge sen kaç para verdin ameliyata polyanna bende zaten ondan cesaret edmiyorum acaba yeni oluşan izleri kafama takarmıyım diyorum

thebest_2013 ameliyattan 2 hafta sonra deri altından izlerin belli oluyor muydu? benim cuma günü pansumanım açılacak ve ne ile karşılaşacağımı çok merak ediyorum. ameliyattan sonraki 2. hafta, 1. ay ve 3. aydaki aşamalarını yazabilir misin?

mailimde foto yok , fotolar burda ordan alıp atmak baya uğraştırcak , sen 25 mesajı doldurmaya baksan :) , şu an müsait değilimde bi ara güneşde çekip son halinide yollarım, ama ilk hali burada yüklü.ilk kolunu açtığında iz renk farkından dolayı hafifde olsa belli olacak , ama 2. aydan sonra hatta 3. aydan sonra kızarıklık gittikçe belli olmuyor.birleşim yerleride 3 aydan sonra kayboluyor . fotolarda her ayı attım.

X