- 5 Mayıs 2013
- 173
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol thebest_2013, aslında senin cesaretin bana ışık oldu, istanbul dışındayım ve bebeğim var. o yaptıysa ben de yapabilirim dedim. forumda yazdıklarını hep takip ettim ve karar verdim. fotoğraflarını da çok merak ediyorum aslında arkadaş olarak eklemiştim seni, benim 1 hafta oldu dün dikişler alındı, deri altında dikilen bir izde açılma olmuş hocam yeniden dikti o bölgeyi inşallah daha iyi olur. eski izlerin olmamasını görmek bile beni çok mutlu etti.
sen ikinci haftada kolunu yüksekte tuttun mu, kolunu kullanma durumun nasıldı, ağrın oldu mu ve bacağın ne durumda?
saol thebest_2013, aslında senin cesaretin bana ışık oldu, istanbul dışındayım ve bebeğim var. o yaptıysa ben de yapabilirim dedim. forumda yazdıklarını hep takip ettim ve karar verdim. fotoğraflarını da çok merak ediyorum aslında arkadaş olarak eklemiştim seni, benim 1 hafta oldu dün dikişler alındı, deri altında dikilen bir izde açılma olmuş hocam yeniden dikti o bölgeyi inşallah daha iyi olur. eski izlerin olmamasını görmek bile beni çok mutlu etti.
sen ikinci haftada kolunu yüksekte tuttun mu, kolunu kullanma durumun nasıldı, ağrın oldu mu ve bacağın ne durumda?
bilge geçmiş olsun 3 farklı yerde tek tek miydi izlerin memmun olursun inşallah sonuçtan allah yar ve yardımcın olsun
hayatı ertelemek sadece pişmanlığa yol açıyor, imkanları biz oluşturabiliriz yeter ki karar verelim. ben 15 aylık bebeğimle ve eşimle birlikte gittim ameliyata, kimseye haber vermedim önce ama kolum alçıya alınacağı için yanıma annemi çağırdım. istanbula 6 saat uzak mesafedeyiz arabamızla gittik ve geldik. yeter ki isteyin arkadaşlar gerçekten Rabbim yardımcı oluyor. ve inanın bebeğim bile 2 haftadır o kadar anlayışlı davranıyor ki sadece emzirmek için kucağıma alıyorum. korku en büyük engeldir yeter ki karar verin ve isteyin herşey çorap söküğü gibi gelecektir. ve inanın bazı şeylerin değeri maddiyatla ölçülmüyor, ameliyata çok para verdim evet ama ameliyat sonrası benim ve eşimin mutluluğu dünyaya değer.
Merhabalar
ameliyat olan arkadaslara gecmıs olsun kurtulmak ısteyenlere Allah tez elden kurtarsın ..
cengız beyı ılk duydugumda bu kadar ılgılenılecegını kendım tahmın bıle etmemıstım 3 yıl önce görüştüğümde tedavıyı bılen yoktu ılk buaraya yazdım cengız bey dıye bırı var derı yaması yapıyor dıye ılk sıbelle konusmustuk cry ıle yanı hepiniz bana umut oldunuz.ttabı ben öncü oldumda hala ameliyat olamadım :)) cocuk buyudu 5 yasında şimdi yıllar gecıverıyor sızlerı okuyunca keske 3 yıl önce olsaydım sımdıye gecmıstı dıorum .ben kasımda gıdıyorum şükür ameliyat olmaya bı ara unuttmustum cevremdekı herkes bılıyor nasılsa neden oldugunu sormuyorlardı bıle takı oglum gecen gun anne senın kolun neden boyle dıyene kadar seneye daha ayrıntılı soracak okula baslayınca kafasına takılacak ergen oldugunda acaba annem psıkopat mı dıye belkıde dalga gececekler .bekar yada daha bebegı olmayanlar varsa aranızda hemen ameliyat olsunda gecekoysun benım dusuncem zaman gectıkce vakıt bulunmuyor aylar yılllar gecıverıyor.
kolumun resmını yukledım yorum yaparmısınız 13 yılllık bu izler umarımbende kurtulurum dua edin:26:
14-08-2010, 00:38
C. Açıkel
Merhaba,
Mesajınızı yeni gördüm, jilet izleri ile ilgili olarak internet siteme girin ve daha detaylı bilgi edinin (. Resminizden gördüğüm kadarı ile benim geliştirmiş olduğum yöntem için uygun adaysınız. Ücretler 4 bin Tl civarında (Acıbadem Hastanesinde).
Daha detaylı görüşme için beni arayabilirsiniz.
XXXXXXXXXXXXXXX
Saygılar
Doç. Dr. C. Açıkel
bu 3. güvendiğim dr bakalım ne yapacağımı şaşırdım ben hayırlısı
Düzenleyen: EstetikEditor Düzenleme Tarihi : 26-11-2010 Düzenleme Saati :18:56 Sebep: forumda telefon numarası vermek yasaktır..
Eki Görüntüle 787124
tam 3 sene olmus keske olsaymısım pişmanım:2::2::2::2hem ozaman 4 binmiş
thebest_2013 ameliyattan 2 hafta sonra deri altından izlerin belli oluyor muydu? benim cuma günü pansumanım açılacak ve ne ile karşılaşacağımı çok merak ediyorum. ameliyattan sonraki 2. hafta, 1. ay ve 3. aydaki aşamalarını yazabilir misin?