Popüler Konu Jilet izi giderme

Ben cengiz beyle görüştüm fakat benim izlerim bacaklarımdada olduğu için tedavinin hem çok zor hem de çok maliyetli olacağını söyledi. Off offf. :'(

bacağında olduğu için bence bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok kısa giymezsin olur biter sonuçta direk göze çarpan bi yerde değil bence hiç sıkıntı yapma ameliyat flanda olmayı düşünme

Kısa giymemekle bitmiyor ki. Yaz geldi ailem denize gitmek istiyor. Her seferinde bahane bulmaktan yoruldum. Gördükleri an yıkılırlar. İleride evlilik doğum. Bacağın bir kısmında olsa tamam. Ama diyorum ya 2 bütün bacağım çok uzun ve derin kesikler. Ömür boyu bacak nasıl gizlenir. Tabi bir kola göre daha iyi denilebilir biliyorum çünkü benim kollarımda da var kesikler. Ama bu bacak durumu gerçekten çok zor.

Ameliyat düşünmüyorum çünkü kesikler toplu şekilde durmadığı için kalacak ameliyat izi bile çok kötü gözükecek. Benim için çare yok gibi kızlar.

göğüs kafesımın uzerındekı jılet ızıne krem kullanıyordum. bende amelıyat olacam ızın gecmesı ıcın. o kadar kötü duruyor kı herkes ayy bu ne der oldu.

ameliyat olan arkadaşar bu ameliyattan sonra 1-2 sene içinde kol iyileştikten sonra yazın taile gittiğimizde güneşte yandığımızda ameliat olna o bölgenin derisinde yani nakil yapılan bölgede sıkıntı oluyormu ve yükseklik farkı oluyormu yani güneş ışınlarında kolumuzdaki izler kabarık gözüküyor mesela bu ameliyatttan sonra yeni oluşan alan kabarık oluyor mu the best yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler

1 sene sonra güneşten zarar görürmü , sanırım görmez , onu bende sorucam cengiz beye , çünkü görecek olsa ne anlamı kaldıki ameliyat olmanın.çünkü bana 6 ay güneşten koruyacaksın dedi . ayrıca diyelim ki güneşin altında uyuduk , kol pancar gibi kızardı , soyulsa bile , soyulan deri soğan zarı inceliğinde soyuluyo , ben hiç görmedim 0,2 mm derisi soyulan insan.
yükseklik farkı nı sormuşssun , yükseklik farkı yok çünkü , 0.2 mm deri naklederken , uygulayacağı yeride 0,2 mm kazıyor.
vede tubüler bandaj takıyoruzki , derinin genişleme isteğini yok ediyoruz.
tabi bu benim ameliyatımın sonuçları , yükseklik farkı hiçmi yok dersen , belki yüksek ışık altında mercekle bakarsak belki bendede vardır , ama çıplak gözle bakılınca yok.
yeni oluşan alan kabarık oluyormu demişssin , sanırım yine kabarıklığı kastediyorsun veya pürüz olayını,sana şu kadar söyllim alttaki derinin kızarıklığından başka sorunum yok .

arkadaşlar ben en çok da resimleri merak ediyrum cengiz açıkele ameliyat olanları .. kışa düşünüyorum inşallah nerden bakabiliriz resimlere yardımcı olabilir misiniz

ameliyat olan arkadaşlar son gelişmeler nasıl son durumlarınız nedir

kontrole gittim ,ameliyat öncesi fotoyuda aldım , albümüme attım.
çıkamayan kılları iğne yardımıyla çıkarttı cengiz bey, sizin daha önce sorduğunuz soruyu sordum , güneş altında yansak deri soyulsa ne olacak diye , çok mantıklı bi soru dedi .
cevap şu imiş ; deri iki katmandan oluşur imiş alt tabaka üst tabaka , soyulsa bile üst tabaka soyulur , alt tabaka tekrar üst tabakayı oluşturur imiş. alt üst tabakanın latince adını söyledi ama unuttum :)

the best şu anda izler alttan azda olsa belli oluyor ve yeniz oluşan izin yeride belli gibi fakat bu izlerden kurtuldun artık iyileştikçe ve kıllar çıktıkça daha rahat olacaksın ve rahatlayacaksın bence şuan için iii bir ay mı oldu ameliyyat olanı yanlış hatırlamıorsam

çoooook şekersin:) harç bitti yapı paydos demedin yaa helal sana.... ben de foto yolladım cengiz beye en kısa zamanda gidip olucam inşallah....

ben kurtulduysam , buradaki arkadaşların sayesinde oldu , benim şansım , yok tek izmiş ,lazermiş uğraşmadan işi hallettim , pansuman yapmadım yani , onun içinki size sonuçları yolladımki , karar vermenize yardımcı olsun. bendeki o kıazrık noktalar iğne izi , cengiz bey çıkamayan kıllar vardı onları çıkarmak için deldi , 2 güne geçer dedi.
sanırım cengiz beyde jiletizleri.org diye bi site hazırlıyorum dedi , orada daha açıklayıcı bilgiler olacak sanırım.
çünkü halaa tek iz ameliyatı olupda , açılma yapan ve cengiz beye giden insanlar var.
size bişey daha anlatayım:
hocam dedim bu iz ameliyatına gelen insanları herkes ameliyat etmeye çekiniyor , sorunlu insan olarak gördükleri için dedim.
cengiz bey ne dedi biliyomusunuz ;
tam tersi dedi , bu ameliyata gelenler in hepside kaprissiz , yaptığı hatayı anlamış , çare bulmak için gelmiş, düzgün 10 numara insanlar dedi.çünkü cengiz beye giden insanlar belli bir kesim, hem maddi anlamda karşılayabilecek , hemde ,bu izleri sosyal çevresi nin kabul etmediği insanlar gidiyor.
ayrıca kaplıcayı sordum : kaplıcaya gidebilirsin dedi.
oruç tutsam vucut susuz kalır deriye bişey olurmu dedim : tut bişey olmaz dedi.
bacağıma bandaj bir hafta taktım artık takmıyorum dedim , takma dedi , çünkü tamamen iyileşdi.
sigarayı söylemedim , halaa 1 paket günde içiyorum :)
alkolü soramadım , beni ayyaş berdüş sanmasın diye :)
sağolsun kapıya kadarda uğurladı .
izi olan herkes ameliyat olsun olmasın ,maille fotoğraf yollayın , fotoğrafa bakıp cevap yazması ücretsiz çekinmeyin.
hep beraber kurtulalım bu izlerden.
sloganımız İZSİZ HAYAT olsun.en önemlisi bizden sonraki nesle , ileride iyi adam olun akıllı olun diye nasihat etmeye kalktığımızda , o izler bizi paçavraya çevirmesin.
sormayı unuttuğum bi soru kaldı , şu yapay deri , hatta bi kağıda yazmışdım onuda sizin için sorayım diye unuttum , onuda bi arkadaşımız sorsun artık , benden bu kadar.

canım ya beş gün sonra işe başlanıyor mu tam okuyamadım bebğim varda ben de emmeden kesilince ameliyat olmay düşümüyorum şu an 10 aylık kesinlikle 5 milyar mı kesikler azsa fiyat düşmez mi

sargı demiişsin alçı olmuyor demi çok kötü durumda olmuyrsu teyzemde kalmayı düşünüyorum çaktırmadan nasıl kalbilrim ya da ne yala söylesem off offff

Merhabalar :) Ben bu forum sayesinde Cengiz Bey'in yönteminden haberdar oldum ve ameliyat olmaya karar verdim. İstanbul'da olmadığım için Cengiz Bey'le yüz yüze görüşemedim ama mail attım konuştuk ve ikna oldum. Kısmet olursa eylülün ikinci haftası gibi ameliyat olacağım. Buradaki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Kendiniz kurtulup diğer insanları umursamamazlık yapmadınız ve ben de bu izlerden sizin sayenizde kurtulacağım inşallah. Daha 2,5 ay var ama ameliyattan sonra inşallah bende fotoğraflarımı gönderirim ve bu derdi çeken insanlara fikir verebilirim.

the best çok teşekkür eedrim açıklamalar için hala kafamdaki soru işaretleri var mesela dediğim gibi yanıp soyulması olayı ve kalan izin güneşten yanıp yanmaması ve oluşan izin çok beli olup olmayacağı

birde best sana bir sorum var mesela cengiz bey fotoların bir sene sonraki halini gösterior 2-3 senelik fotolar var mı bilgin var mı ordaki izler ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…