- 5 Mayıs 2013
- 173
- 13
the best çok teşekkür eedrim açıklamalar için hala kafamdaki soru işaretleri var mesela dediğim gibi yanıp soyulması olayı ve kalan izin güneşten yanıp yanmaması ve oluşan izin çok beli olup olmayacağı
2006 da yaptığı bir ameliyatın fotoğrafını gördüm . ama hep 1 senelik fotoğraflar sanırım , izden kurtulanların 2. 3. sene kontrolu olmadığı için fotoda yok sanırım.
güneşte yanma meselesi ise , dediğim gibi deri iki katmandan oluşur dedi , alt katman üst katman, ameliyatsız kolumuzdada , ameliyatlı kolumuzdada durum aynı , sonuçta yama yapılan yerdeki deriyi başka biyerden alıp koymadı oraya , o deride kendi parçamız.
ilk sene sonunda 50 faktör güneş kremi sür çık bişey olmaz dedi.
hatta cengiz beye dedim ben ameliyat olalı 40 gün oldu arada çıksam bişey olurmu diye bu yaz çıkma dedi.
ayrıca ben çevremdekiler kolum yandı dedim. bazı uyanıklar yanık olan yere sargı sarılmaz aç hava alsın dedi. cengiz beye sordum onlar bilmiyor yanık olan yerde sarılır ki tahriş olmasın güneş görmesin diye dedi. benim yalanım koluma çaydanlık devirdim idi.
bi başkası yara çıktı der, düştüm der vs vs. ben artık çaydanlık devrildi dedim daha başka yalan uyduramam .)
çünkü insanlar meraklı kolunda niye bandaj var diye soruyor ben alışdım artık , hatta kenarından gösteriyom :)
öyle söylüyomki bazen kendim bile inanıyorum :)artık kızarıklık geçene kadar takacaz , tamamen kurtulalımda razıyım.
cengiz bey bi site hazırlıyorum dedi , orda daha ayrıntılı açıklamalar buluruz heralde, ameliyat olmuş veya olacaklara şimdiden geçmiş olsun ...