thebest_2013 hastanede ameliyat ücreti yaklaşık 5000 lira bildiğim kadarıyla bu ücret haricinde başka ücret talep ediyorlar mı ?ameliyat sonrası 5 günlük dönemde yürüyebilecek durumda oluyormusun bacaktan parça aldıkları için?bu 5 günlük süre de hastanede kalsak ücret çok mu kabarık oluyor veya bu 5 bin TL nin içerisinde mi?ameliyat öncesi tetkikler için ve muayene için extra bi ücret alıyorlar mı?ameliyat sonrası 1,5 ay sonrası için kontrole gitmek gerekli mi? fotoğraf yollayarak bilgi almak yeterli mi?ameliyata istanbul dışından geleceğim bunun için istanbudan ameliyat sonrası hemen ayrılıp 5. gün gelsem sıkıntı olur mu?daha aklıma takılan olursa soracağım teşekkürler bilgilerin için..
teker teker cevap vermeye çalışayım ;
a:) ödediğin paranın içinde , ameliyat öncesi tetkikler , 1 gece yatış , hepsi dahil fiyat , hastanenin kantininden bişeyler sipariş edersen çıkarken onun parasını alıyorlar:)
b:)ameliyat sonrası yürüyemeyecek olsan seni ertesi gün nasıl taburcu edecek :)
c:) bu 5 günlük süre hastanede kalmayı bende teklif ettim olumsuz cevap aldım hastanenin geceliği çok pahalıdır sanırım..ama sana bişey söylim hastanenin tam karşısında asya hotel var , çalışanlar hastaneden geldiğim için çok yardımcı oldular ,4-5 tane yastık , doktorumda bi uyku hapı yazdı 3 gün uyudum :) yani ben 3 gün kalıp 4. gün döndüm evime 5. günde işe
d:) bu ücret fix menü herşey dahil
e:)1.5 ay sonra gitmen şunun için gerekli ,bence, deri yamasını delemeyen kıllar varsa onların ucunu deri yüzeyine çıkartıcak, ben bi kaç deneme kendim yaptım . ama bana tarif etti. sorada mail attıki kontrole geliyorsun bırak kalsın ben çıkarıcam diye.zaten yüzeye çıkamayan kıllar sivilce gibi bi görüntü veriyo çok bariz belli oluyo. ben i kaçtane çıkarttım:)
f:) fotoğraf yollayarak bilgi almak yeterli , ben aynen öyle yaptım fotoyu yolladım ertesi gün telefon açtım saat 12-14 arası ;
hocam ben geliyorum fazla vaktim yok beni hastanenin kapısından girer girmez ameliyata al dedim . doktorumda dediki hastaneye yatmadan önce otelden yerini ayırtki taburcu olunca sargılı kolla otel arama , bende öle yaptım oteli rezerve ettikten sonra gittim hemen ameliyata aldılar.
g:)e ben 5. gün işe gittim işde :) ama ben biraz acıların çocuğuyumdur :) seni bilemem , ayağım hafif sancı yaptı ama , acı eşiğim yüksek olduğundan pek umursamadım .hatta şöyle söyleyim sana 2. gün otelde kahvaltıya indim , öğlenleri hastanenin karşısında dönerci var oraya gittim.
zaten istanbulda 3-5 gün kalmanın sebebi , olası bi durumda doktorunuzun acil müdahale edebilmesi ,( kanama , ağrı kaşıntı vb gibi) çünkü ameliyat öncesi bana bi tetkik yaptılar check up dan farkı yoktu. yani her ihtimali düşünüyorlaR çok titizler.
bunlar ameliyat öncesi , ameliyat sonrası da soracakların olacak tır .oteldeyken doktorun arıyor seni , varmı ağrı sancı diye, aradan 1 ay geçti , aramıyor artık :) sadece 1 hafta önce bi resim istedi , maille attım baktı , yazdığı cevap şu kolun çok iyi , sen aman bacağına dikkat et , ama tam aksine benimde bacak iyileşti , şu an bandaj felan takmıyorum. neden takmıyorsun dersen ; unutuum bacağa ne kadar takılacağını , açıpta sormadım bi daha , zaten 10 gün sonra kontroldeyim o zaman sorarım. açıklayıcı yazmaya çalıştım , kafana takılan başka soru varsa sor.
cengiz bey hastanenin 2. katında , parayı ameliyattan önce veriyorsunuz , adınıza fatura kesip veriyorlar ,ameliyata giderken kesinlikle geniş kollu elbise götürün ki , sargılar olacağı için kolay giyebilesinşiniz . aklıma başka şey gelmiyor:) senin aklına gelirse sor , ama bunları daha detaylı cengiz bey anlatıyor zaten , hatta bana kağıda yazdı verdi , eve gidince kaç gün ne süreceğimi felan:)