Arkadaşlar bende bu dertten mustaribim, ameliyat olmaya maddi imkanım yok o yüzden alternatif yöntemleri araştırıyorum. Derma roller ile bio oil yağını 2 ay denedim çok az faydası oldu. Acaba daha etkili kremler varmı? ben conrextubex, bio oil, dermatix si, viticolor kremlerini denedim fakat hiçbiri faydalı olamadı. youtube de araştırdığım kadarıyla yurt dışında revitol scar cream Eki Görüntüle 492730 diye bir ilaç varmış. derme roller ile Eki Görüntüle 492733 deriyi ince ince deldikten sonra bu kremi kulansam acaba olurmu? Türkiye'de bu kremi satan eczane bulamadım. Acaba bu kremi (revitol scar cream) kullanan varmı* yorum yazabilirmisiniz? Teşekkürler..
bende daha önce dermaroleer ile yapıp ustune contrtubex sürmüştüm hiç bişye fayda etmedi..
şimdi ise niyetim yine dermaroller ile gözenekleri açıp acnelyese kremini sürüp deriyi iyice tahriş etmek ve soymak..
kulağa hoş gelmiyo belki ama,benm azda olsa sivilce sorunum var sivilcelerimin olduğu bölgeye bu acnelyse'den sürdüm birkaç gün,
çok deri döküntüsü oldu soyuyor ve yanıyorda aynı zamanda,bunu koluma uyguluycam bakalım nolcak.
senin izler çok belirgindi yanlış hatırlamıyorsam varsa ince çiziklerin önce onlarda dene bence ..
sonuç olumlu olursa denerim belki benim çizikcikler de kaybolur:)
dermaroller in iğneleri kaç kullanımlıktı???
umut dünyası işte maddi sorunlar olmasa hepimiz kurtuluruz angelmask gibi napalım!!!!
başka forumlarda okumuştum ponza taşıyla kanatana kadar kese yapıp domuz yağıyla tedavi eden varmış bu konuda bir bilgin var mı??
senin izler çok belirgindi yanlış hatırlamıyorsam varsa ince çiziklerin önce onlarda dene bence ..
sonuç olumlu olursa denerim belki benim çizikcikler de kaybolur:)
dermaroller in iğneleri kaç kullanımlıktı???
umut dünyası işte maddi sorunlar olmasa hepimiz kurtuluruz angelmask gibi napalım!!!!
başka forumlarda okumuştum ponza taşıyla kanatana kadar kese yapıp domuz yağıyla tedavi eden varmış bu konuda bir bilgin var mı??
inşş kurtulursun canım.. senin izlerin nasıl? derin mi yüzeysel mi kaç tane ve tam olarak nerde ? ay ne çok soru sordum:)
tek çözüm lazer.
tatlım sen 'tek çözüm lazer' diyen vatandaşı dikkate alma çünkü yeni üye olmuş mesaj sayısını doldurmak için iş olsun diye yazıyor:)
özlemcim senle sanki daha önce görüşmüşmüydük acaba hatırlıyor gibiyim:) izinide hatırlıyorum sanki.. canım benim izlerim iki kolumda ve öyle 2-3 çizik değil çok fazla ve derin..ben 5000 dedi ama iki kolumuda yaptıracağım için 4500e anlaştık..diğer kolumda kışa yapılacak inş..şu anki resimleri isteyen çok arkadaş var ama malesef tlfonum serviste ve hala alamadım..ancak tlfonum gelince çekicem..ama sana şunu söyleyim benim henüz 6 ay oldu bu operasyonda iyi sonuç almak için 1 seneyi doldurmak gerekiyor o zaman iz tamamiyle belli belirsiz oluyor,zaten senin 2-3 çizik hatırlıyorum ..seninki çok kolay ve kısa sürer benimki 1,5 saat sürmüştü..